PT- ja KT-kaupan tavarantoimittajaraportointi - S-ryhmä

PT- ja KT-kaupan tavarantoimittajaraportointi

Päivittäis- ja käyttötavaroiden tavarantoimittajamme voivat raportoida omien tuotteidensa myyntiä kuukausitasolla ja saada ennusteita raportointijärjestelmästämme (Tahti-raportointi, ennusteraportointi).

Mikäli usea henkilö yrityksessä käyttää tavarantoimittajaraportointia, tulee tietoturvasyistä jokaisella olla henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasana.

Tavarantoimittajaraportointioikeudesta veloitetaan 25€/käyttäjä/kk ja laskutus tapahtuu kaksi kertaa vuodessa.

Kuinka saan raportoinnin käyttöön?

Ole hyvä ja täytä Tavarantoimittajan raportointitunnustilaus.

Tutustu myös SOK:n raportointijärjestelmän toimittajan sitoumukseen. Lähetä allekirjoitettu sitoumus skannattuna sähköpostilla osoitteeseen pia.forsman@sok.fi. Huomaathan, että Sitoumus on yrityskohtainen – ei siis käyttäjäkohtainen.

Raportoinnin aloittaminen

Saat ohjeet Ässätuesta, kun olet täyttänyt perustietolomakkeen.

Tunnusten poistaminen

Kun henkilökohtaisia tunnuksia ei enää tarvita, tavarantoimittaja vastaa henkilökohtaisten tunnusten poistamisesta täyttämällä Tavarantoimittajan raportointitunnusten poistolomakkeen.

Tavarantoimittaja huolehtii tunnuksien sulkemisesta.

Huom! Emme vastaa raportoinnin kirjautumisongelmista, jotka saattavat johtua esim. yrityksen palomuuriestoista.

Kuinka voimme auttaa?

Kaikissa yhteydenotoissa sinua palvelee Ässätuki

sähköposti: assatuki.partner@sok.fi
puhelin: 010 76 80500

S-ryhmän 010-alkuisiin numeroihin soittaminen maksaa kaikista Suomen lanka- ja GSM-liittymistä 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.