PT- ja KT-kaupan tavarantoimittajaraportointi - S-ryhmä

PT- ja KT-kaupan tavarantoimittajien data-alusta

Päivittäis- ja käyttötavaroiden tavarantoimittajamme voivat hakea omien tuotteidensa myyntidataa ja saada varastoennusteita raportointijärjestelmästämme, S-datasta.

Mikäli useampi henkilö yrityksessä käyttää S-dataa, tulee tietoturvasyistä jokaisella olla henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana.

Data-alusta on maksullinen ja laskutus tapahtuu kaksi kertaa vuodessa. Tilaus on määräaikainen 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen tilaus on mahdollista lopettaa. Hinnoittelu pohjautuu käytettävään datalaajuuteen ja käyttäjien määrään.

Kuinka saan data-alustan käyttöön?

S-datan saa käyttöön olemalla yhteydessä tavarantoimittajayrityksen omaan SOK:n tuoteryhmäpäällikköön ja täyttämällä tilauslomakkeen. Huomaathan, että sitoumus on yrityskohtainen – ei käyttäjäkohtainen.

Alustan käyttöönotto

Saat S-datan tunnukset ja ohjeet SOK:lta tilauslomakkeen allekirjoituksen jälkeen. Tähän voi mennä 1–2 viikkoa.

Tunnusten poistaminen

Kun henkilökohtaisia tunnuksia ei enää tarvita, tavarantoimittaja vastaa henkilökohtaisten tunnusten poistamisesta olemalla yhteydessä Ässätukeen.

Huom! Emme vastaa raportoinnin kirjautumisongelmista, jotka saattavat johtua esim. yrityksen palomuuriestoista.

Kuinka voimme auttaa?

Kaikissa yhteydenotoissa sinua palvelee Ässätuki

sähköposti: assatuki.partner@sok.fi
puhelin: 010 76 80500

S-ryhmän 010-alkuisiin numeroihin soittaminen maksaa kaikista Suomen lanka- ja GSM-liittymistä 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.