S-ryhmän kesätyöpaikat - S-ryhmä
Kesätöihin meille?
Työpaikat

Kesätöihin meille?

Kesätyöpaikat 2023

Työpaikkoja löytyy esimerkiksi Prismoista ja S-marketeista, ABC-liikennemyymälöistä sekä ravintoloista ja hotelleista. Osa kesätyöpaikoistamme on tarkoitettu nuoren ensimmäiseksi työpaikaksi lyhyen työharjoittelujakson kautta. Huomioithan, että kesätöiden ikärajoissa on eroja, jotka on kerrottu tarkemmin tehtävänkuvauksessa.

Vastuullisen kesäduuni -kampanja on jatkossa Vastuullinen työpaikka -yhteisö, jonka pääkumppani S-ryhmä on myös vuonna 2023. Sitoudumme muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvän perehdytyksen, jonka avulla nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy.

Lue lisää pääkumppanuudestamme.

S-ryhmän kesätyöhaut ovat käynnissä eri aikoihin eri yritykssä; tältä sivulta löydät kaikki juuri nyt auki olevat haut.

Testaa, mihin S-ryhmän kesätyöpaikkaan sopisit!

Prismat ja S-marketit, hotellit ja ravintolat sekä ABC-liikennemyymälät – Meitä on jo nyt yli 40 000 iloista ja reipasta yhdessätekijää, joten meiltä löytyy vaihtelevia työtehtäviä jokaiselle.

Testaa, millaiset tehtävät sopisi just sulle!

VKD22-peliin kuva Hyvinkää Amarillo

Osuuskauppa Keskimaa

Etsimme kesätyökavereita, emme robotteja!

Hae meille työkaveriksi monipuoliseen asiakaspalvelutyöhön kesäksi tai rakenna pidempi ura kanssamme! Hakuaika 2.1.-5.2.2023. Älä aikaile hakemista, sillä palkkaamme parhaat tekijät jo haun aikana!

Meillä menestyt, kun teet työsi reippaalla, positiivisella ja asiakaslähtöisellä otteella ja pystyt sitoutumaan kesän ajaksi monipuolisiin työaikoihin.

Lue lisää ja hae

Osuuskauppa Arina

Kesä ihan ässänä odottaa sinua!

Etsimme uusia kesäduunikavereita rakentamaan kanssamme parasta työpaikkaa! Tahdomme jokapäiväisillä teoillamme varmistaa, että Pohjois-Suomi on paras paikka elää ja tehdä töitä suurella sydämellä yli 180 toimipaikassamme. Tarjoamme monipuolisia kesäduuneja tunnettujen brändien parissa. Haemme kesälle 2023 muun muassa myyjiä, liikennemyymälätyöntekijöitä, kokkeja, tarjoilijoita, kahvilatyöntekijöitä ja kerroshoitajia. Useat meistä arinalaisista on aloittanut uransa Osuuskappa Arinassa kesätöissä, ihan ässänä!

Kesätyöhaku on avoinna 5.2.2023 asti.

Lue lisää ja hae

Oletko sinä meidän uusi kesä-ässä 2023?

Etsimme jälleen loistavia 14–17-vuotiaita tyyppejä riveihimme kesä-ässäksi 2023 tekemään työtä kanssamme market- ja liikennekauppaan sekä erikoistavara- että matkailu- ja ravitsemiskaupan työtehtäviin koko Pohjois-Suomen toimialueellemme. Kesä-ässänä pääset harjoittelemaan asiakaspalvelua, hyllytystyötä, toimipaikan siisteydestä huolehtimista ja ravintoloiden sekä myymälöiden avustavia työtehtäviä. Mikäli sinulle on myönnetty kaupungin tai kunnan kesäseteli, kerrothan sen meille hakemuksessasi. Kesä-ässänä pääset työskentelemään 2-3 viikkoa.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2023 mennessä.

Lue lisää ja hae

Varuboden-Osla

Osuuskauppa Varuboden-Osla etsii kesätyöntekijöitä: myyjiä, liikennemyymälätyöntekijöitä, tarjoilijoita ja kokkeja.

Haluasitko sinä olla ensi kesänä osa iloista ja reipasta tiimiämme? Tule meille Varuboden-Oslaan rakentamaan yhdessä huippukesää!

Haemme innokkaita vähintään 17-vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä koko toimialueemme toimipaikkoihin vähintään muutaman kuukauden määräaikaisuuksiin. Voit hyvin olla joko kokenut konkari tai tulevaisuuden tähti oppimishaluisella, asiakaspalveluhenkisellä ja reippaalla asenteella.

Haku on auki 5.2.2023 asti, ja kutsumme kaikki hakijat haastattelutilaisuuteen. Haastattelutilaisuudet järjestetään 10.-12.2.2023 välisenä aikana ja ne toteutetaan ryhmähaastatteluina.

Lue lisää ja hae

Kesätyöntekijöitä etsitään myös Ahvenanmaalle

Vi söker entusiastiska sommarjobbare, som är minst 17 år gamla, till S-market Godby, S-market Jomala och Varuboden City för några månader långa anställningar. Du kan antingen vara en erfaren medarbetare eller en framtida stjärna som är kundfokuserad och intresserad av att lära dig nya saker.

Skicka in din ansökan via ansökningsblanketten senast söndag 5.2.2023. Vi kallar alla sökande till en intervju. Intervjuerna hålls 10-12.2.2023, och de hålls som gruppintervjuer.

Läs mer och skicka in din ansökan

VBO etsii myös alle 18-vuotiaita kesätöihin: myyjiä, liikennemyymälätyöntekijöitä ja tarjoilijoita.

Tutustu & tienaa -jakso

Tutustu & tienaa -jakso on tarkoitettu 14–17-vuotiaille peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille tai TUVA- ja TELMA koulutukseen osallistuville, joilla ei vielä ole takanaan vastaavaa jaksoa aiemmilta kesiltä. Tärkeintä on, että sinulla on aito halu ja innostus asiakaspalveluun ja uuden oppimiseen. Osuuskauppamme on kaksikielinen, joten toivomme, että palvelet rohkeasti asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tutustu & tienaa -jaksot sijoittuvat ajalle 1.6.–31.8. Hakuaika: 12.12.2022-5.2.2023

TAI

2–4 viikon kesätyöjakso

2–4 viikon mittaisia kesätyöjaksoja tarjoamme ammattioppilaitoksessa opiskeleville tai nuorille, joilla on jo takanaan Tutustu & tienaa -jakso.

2–4 viikon mittaiset kesätyöjaksot sijoittuvat ajalle 1.6.–31.8. Hakuaika: 12.12.2022-5.2.2023

Lue lisää ja hae

SEKÄ

Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna-praktik på Åland

Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna-praktiken är för dig som är 14-17 år och går i grundskolan, i tionde klass, gymnasium eller deltar i HUX- eller TELMA-utbildning. Du har inte gjort en Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna-praktik under tidigare somrar. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse och vilja för kundbetjäning och för att lära dig nya saker. Vårt handelslag är tvåspråkigt och vi hoppas att du modigt betjänar kunder på både svenska och finska.

Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna-perioderna pågår 1.6–31.8.2023. Ansökningstid: 12.12.2022-5.2.2023.

Läs mer och skicka in din ansökan

Turun Osuuskauppa

Sinä ja Me - Hae meille työkaveriksi!

Kesärekryn hakuaika 2.1.-5.2.2023

Kesärekryjen haku on alkanut. Etsimme asiakaspalvelijoita avuksemme kesäsesonkiin Turun Osuuskaupan market-, ravintola- sekä tavaratalokauppaan. Haemme toimipaikkoihimme myyjiä, tarjoilijoita, kahvilatyöntekijöitä, kokkeja, saliapulaisia ja Hesburger-työntekijöitä. Haastettelemme hakijoita hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille jo pian!

Lue lisää ja hae

Pirkanmaan Osuuskauppa

Tulisitko meille kesätyökaveriksi? Työllistämme 600 kesätyöntekijää ympäri Pirkanmaata.

Tutustu Pirkanmaan Osuuskaupan kesätöihin.

 • Hakuaika kaikkiin useamman kuukauden (yli 18v) kesätöihin 5.2.2023 mennessä.
 • Lisäksi uutena kesätyömahdollisuus 15-17-vuotiaille ”Kesäpätkä” Haku alkaa 6.2.2023
  • täytä hakemus viimeistään 26.2.2023.
 • 4-6 viikon mittainen kesätyöharjoittelu sijoittuen pääsääntöisesti kesäkuun alusta elokuun loppuun.
 • Loistava mahdollisuus esimerkiksi edellisenä kesänä Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelun suorittaneelle

Lue lisää ja hae

Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Elämänmakuinen kesä 2023 – Eekoon kesätyöpaikat

Oletko ehkä opiskelemassa ammattiin, ja etsit tilaisuutta kerryttää alan työkokemusta luotettavalla työnantajalla? Opiskeletko kenties parturi-kampaajaksi, kokiksi tai tarjoilijaksi? Vai kiinnostaisiko sinua työskennellä ehkä sittenkin myyjänä, liikennemyymälätyöntekijänä tai kenties ravintolatyöntekijänä?

Haemme nyt koko Eekoon toimialueelle täysi-ikäisiä asiakaspalvelijoita kesätöihin monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Huomioimme valinnoissa myös aloille opiskelevat alaikäiset hakijat.

Hakuaika 5.2.2023 asti.

Lue lisää ja hae

Alle 18-vuotiaiden kesäharjoittelupaikat 2023 Etelä-Karjalan Osuuskaupassa

Eekoo tarjoaa nuorille kahden viikon palkallisia kesäharjoittelupaikkoja eri toimipaikkoihin ympäri Etelä-Karjalaa. Harjoittelu antaa erinomaisen tilaisuuden päästä tutustumaan mukaviin työyhteisöihin ja saada arvokasta työkokemusta. Kesäharjoittelussa pääset oppimaan uutta työelämästä sekä alaan kuuluvista työtehtävistä.

Voit hakea tutustujaksi, jos olet 15–18-vuotias peruskoululainen, lukiolainen, kymppiluokkalainen tai TUVA- tai TELMA-koulutuksessa, eikä sinulla ole aikaisempaa kokemusta kyseisestä toimialasta. Harjoittelun pituus on 10 työpäivää, ja harjoittelut sijoittuvat 1.6.-15.8.2023 väliselle ajalle. Huomioithan, että eri toimialoihin voi tutustua yhden kerran. Jos siis viime kesänä olit tutustumassa ravintolaan, voit tänä kesänä hakea esimerkiksi liikennemyymälään.

Hakuaika harjoitteluihin on 1.1.-26.2.2023.

Lue lisää ja hae

HOK-Elanto

Kesätöihin HOK-Elantoon

Tarjoamme kesätyötä Alepoissa, Prismoissa, S-marketeissa, Food Market Herkuissa, Sokos-tavarataloissa, Emotion-myymälöissä, Asiakasomistajapalveluissa, ABC pesukaduilla sekä S-Herkkukeittiöllä.

Lue lisää ja hae HOK-Elannon kesätöihin.

S-Pankki

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme olla asiakkaillemme reilu kumppani, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Meillä ei työpaikalla turhia jäykistellä ja hommia tehdään hyvällä fiiliksellä.

Haemme kesätyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin S-Pankin tehtäviin Helsinkiin ja Kajaaniin.

Lue lisää ja hae

SOK

Haemme kesätyöntekijöitä Helsinkiin ja Kajaaniin eri mittaisiin työsuhteisiin.

Jos etsit kesäduunia, jossa pääset harjoittelemaan asiakaspalvelua, taloushallintoa, myyntiä tai ihan yleisesti kaupan alan tekemistä, laita meille hakemusta!

Hakuaikaa 12.2.2023 asti.

Lue lisää ja hae

Satakunnan Osuuskauppa

Haemme kesätyöntekijöitä Satakunnan Osuuskauppaan

Uskotko sopivasi luonteeltasi parhaiten työpaikkaan, jossa työpäivät koostuvat erilaisista ihmiskohtaamisista ja työ sijoittuu tapahtumarikkaaseen ympäristöön vailla tylsiä hetkiä? Satakunnan Osuuskaupassa on tarjolla kesätöitä, jotka opettavat ripeää reaktiokykyä ja vetovoimaisia asiakaspalvelutaitoja. Samalla sinusta kouliutuu itsevarma ja työelämässä arvostettu tekijä, joka hallitsee erilaiset tilanteet ja oma-aloitteisen työtavan.

Jos työ asiakaspalvelutehtävien parissa kuulostaa sinun jutultasi, hae meille kesätöihin su 12.2. mennessä!

Lue lisää ja hae

Kesäharjoittelupaikka alaikäisille

Haemme Satakunnan Osuuskauppaan alle 18-vuotiaita koululaisia palkalliseen kesäharjoitteluun. Harjoittelijan tulee olla tänä vuonna vähintään 14 vuotta täyttävä peruskoululainen, kymppiluokkalainen, lukiolainen tai ammattistarttilainen.

Kesäharjoittelun piiriin kuuluvat ne nuoret, jotka aikaisemmin eivät ole olleet työssä kaupan tai ravintola-alalla, lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia koulun TET- tutustumisjaksoja.

Hae kesäharjoitteluun su 12.2. mennessä!

Lue lisää ja hae

Sokotel Oy

Sokotelissa uskotaan, että menestys lähtee hyvästä johtamisesta ja siitä, että töissä on oikeasti kiva olla. Tavoitteena on, että jokainen tiimiläinen voi olla aidosti ylpeä siitä, mitä tekee ja edustaa.

Sokotel tarjoaa hotelli- ja ravintola-alan kesätyöpaikkoja pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Hae 13.2.2023 mennessä.

Hae Sokotelin kesätyöpaikkoja täältä.

Koillismaan Osuuskauppa

Haluaisitko kesätöihin Koillismaalle tai Itä-Lappiin? Meillä voisi olla sinulle jotain mukavaa tarjolla!

Meillä omassa osuuskaupassa työpäivät ovat monipuolisia ja vauhdikkaitakin, siksi onkin tärkeää, että asenne vaihtelevia työtehtäviä kohtaan on positiivinen. Sinun ei tarvitse vielä olla alan ammattilainen, sillä lupaamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtävääsi.

Tule tekemään kanssamme jälleen huippukesä ja jätä hakemuksesi 28.2.2023 mennessä.

Lue lisää ja hae

Hae mukaan Koillismaan Tutustu ja tienaa kesäharjoitteluun 28.2.2023 mennessä.

Tutustu työelämään ja tienaa on valtakunnallinen kesäharjoitteluohjelma 14-17 vuotiaille nuorille. Harjoittelu on tarkoitettu tänä vuonna vähintään 14 vuotta täytättäville peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja valmentavassa koulutuksessa oleville. Olennaista on, että et opiskele ammattiin, eikä sinulla ole tutkintoa.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2023 mennessä.

Lue lisää ja hae

Osuuskauppa Maakunta

Osuuskauppa Maakunta etsii yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin Kajaanin ja Vuokatin ravintoloihin ja hotelleihin.

Kesätyötä on tarjoilijan, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, ravintolatyöntekijän, ravintolan aputyöntekijän ja vastaanottovirkailijan tehtävissä Osuuskauppa Maakunnan toimipaikoissa: Prisman ravintolamaailma, ABC:n ravintola, Ravintola Rosso, Original Sokos Hotel Valjus, Ravintola Sulo sekä Break Sokos Hotel Vuokatti ja Ravintola Amarillo ja Kainuuravintola Kippo. Töitä on tarjolla toimipaikasta riippuen toukokuusta syyskuulle saakka, ja työt ovat osa-aikaisia.

Hakemukset pyydämme lähettämään 28.2.2023 mennessä.

Lue lisää ja hae

Osuuskauppa Maakunta etsii yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä erilaisiin kaupan asiakaspalvelutehtäviin ympäri Kainuuta

Kesätyötä on myyjän ja liikennemyymälätyöntekijän tehtävissä Osuuskauppa Maakunnan kaupan toimipaikoissa Kajaanissa, Sotkamossa, Kuhmossa, Ristijärvellä, Hyrynsalmella, Suomussalmella, Puolangalla, Paltamossa ja Vuolijoella: Prisma, S-marketit, Salet, Sokos ja ABC:n S-market. Töitä on tarjolla yksiköstä riippuen toukokuusta syyskuulle saakka, ja työt ovat osa-aikaisia.

Hakemukset pyydämme lähettämään 28.2.2023 mennessä.

Lue lisää ja hae

Kymen Seudun Osuuskauppa

Hei tulevaisuuden Ässä, kesätyöhakumme on alkanut ja me tarvitsemme Sinut!

KSO:n matkailu- ja ravintola-alan toimipaikoissa pääset osaksi huipputiimiä ja tuomaan omaa persoonaasi rohkeasti osaksi työpäiviäsi. Haemme matkailu- ja ravintola-alan toimipaikkoihimme tarjoilijoita, kokkeja, ravintolatyöntekijöitä ja vastaanottovirkailijoita. Vauhdikkaiden ja vaihtelevien päivien ansiosta työpäivät kuluvat kuin itsestään. Edellytämme valtaosassa työtehtäviä 18 vuoden ikää. Hakuaika 28.2.2023 asti.

Lue lisää ja hae

Kaupan alan vaihtelevien työtehtävien ansiosta olet mukana ilahduttamassa asiakkaita niin arjen kuin juhlan ostosten parissa. KSO:n marketeissa ja Prismoissa pääset työskentelemään myyjän monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä ja sinusta voi kehittyä todellinen kaupanalan moniosaaja. Sokos ja Emotion -myymälöissä voit työskennellä erikoiskaupan myyntitykkinä ja ABC-liikennemyymälöissä sinusta voi kehkeytyä liikennemyymälän tehopelaaja. Innostuit sitten mistä tahansa toimipaikasta, niin iloisella asiakaspalveluasenteella pääset pitkälle!

Edellytämme valtaosassa työtehtäviä 18 vuoden ikää. Hakuaika 28.2.2023 asti.

Lue lisää ja hae

Tykkimäen huvipuisto

Tykkimäen huvipuisto ja vesipuisto Aquapark muodostavat Kaakkois-Suomen merkittävimmän matkailukohteen. Kaikki kesätyöntekijät saavat hyvän perehdytyksen työtehtäviinsä ja vastuullisten työtehtävien lisäksi kaikille kesätyöntekijöille on tarjolla positiivinen ja innostava työilmapiiri. Hae rohkeasti mukaan!

Haemme innostavaan joukkoomme kesätyöntekijöitä huvikaudelle 2023 palvelemaan Tykkimäen eri puistojen asiakkaita mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin. Huvipuisto tarjoaa kesätöitä myös tänä vuonna 16-vuotta täyttäville.

Hae 5.2.2023 mennessä täältä.

Haemme innostavaan joukkoomme kausiesihenkilöitä. Kausiesihenkilön työtehtävään etsitään positiivisia, joustavia, tsemppaavia sekä innostavia henkilöitä, jotka omaavat hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä kykenevät itsenäiseen työhön.

Hae 5.2.2023 mennessä täältä.

Haemme innostavaan joukkoomme kunnossapidon kesätyöntekijöitä. Kunnossapito- ja sähköasentajan työtehtävä edellyttää soveltuvaa sähkö-, metalli- tai koneasennusalan koulutusta. Kunnossapitoasentajan, sähköasentajan, allashuoltajan ja vihertyöntekijän työtehtävissä edellytämme 18 vuoden ikää.

Hae 5.2.2023 mennessä täältä.

Osuuskauppa Hämeenmaa

Kesätöihin Hämeenmaalle

Osuuskauppa Hämeenmaa työllistää vuosittain joka kesä asiakaspalvelusta kiinnostuneita nuoria. Kesätyöpaikkoja on tarjolla Hämeenmaan eri toimialoilla ja toimipaikoissa Kanta- ja Päijät-Hämeessä, ja mahdollistamme vuosittain nuorille talenteille erilaisia ja monipuolisia kesätyömahdollisuuksia. Kesätyöntekijöiltämme edellytetään 18 vuoden ikää, mutta myös nuoremmille kesätyötä vaille oleville löytyy oma kesätyöhakunsa.

18-vuotta täyttäneiden kesätyöhaku 2.1.–29.2.2023 14–17-vuotaiden kesätyöhaku 2.1.–30.4.2023

Lue lisää ja hae

Osuuskauppa Suur-Savo

Osuuskauppa Suur-Savo etsii kokkeja kesäkaudelle 2023 Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnaan.

Hotellimme sijaitsee aitiopaikalla, Savonlinnan kauppatorin laidalla ja aivan Saimaan äärellä. Ravintolatoimintomme ovat monipuoliset. Liikeideoihin kuuluvat katutasossa toimiva ravintola Perlina di Castello, jossa keittiön sydämenä sykkii aito puulla lämpiävä pizzauuni.

Haemme nyt kokkeja kesälle 2023 osaksi iloista ja innovatiivista tiimiämme. Olitpa sitten kokeneempi konkari, vasta alalle tuleva tai keittiötehtäviin haluava, tässä on tilaisuutesi. Tarjolla on monipuolisesti tehtäviä huipussa työporukassa.

Haku on avoinna 28.2.2023 saakka, aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lue lisää ja hae

Osuuskauppa Suur-Savo hakee toimipaikkoihinsa Etelä-Savoon 18-vuotta täyttäneitä kesätöihin myyjiä, liikennemyymälätyöntekijöitä, kokkeja, tarjoilijoita, baaritarjoilijoita, vuoropäälliköitä, vastaanottovirkailijoita, kahvilatyöntekijöitä, aputyöntekijöitä sekä leipomotyöntekijöitä.

Mikäli olet reipas ja omaat positiivisen asenteen työtä, asiakkaita ja työkavereita kohtaan, tartut työhön oma-aloitteisesti ja olet valmis tekemään vaihtelevaa vuorotyötä, hae meille kesätöihin! Meillä pääset työskentelemään yhdessä hyvän tiimin kanssa, Etelä-Savon vilkkaassa kesäsesongissa. Lisäksi tarjoamme sinulle S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajat henkilöstöedut. Tule tekemään kanssamme työtä suurella sydämellä, huumorilla, mutta tosissaan!

Kesätyöhaku on avoinna 28.2.2023 saakka. Kaikille hakijoille ilmoitamme valinnasta 24.4.2023 mennessä.

Lue lisää ja hae

Suur-Seudun Osuuskauppa

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO työllistää kesäisin reilu 400 nuorta. SSO:ssa on tarjolla monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä – olipa sinulla sitten jo useamman vuoden työkokemus, tai olet urasi ensimetreillä. Valittavanasi on noin 80 toimipaikkaa neljällä eri toimialalla, jotka ovat market- ja tavaratalo-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemus- sekä autokauppa.

S-kesis: Mikäli, olet 15–17-vuotias hillitön hyllyttäjä tai mutkaton myymäläapulainen, niin tule meille S-kesisläiseksi kesäkauppaan!

 • työn kesto: 2–6 viikkoa
 • koululaispalkka tehtyjen työtuntien mukaan
 • kattava perehdytys työtehtäviin
 • Suomen parhaat henkilöstöedut
 • paljon uusia työkavereita, ja kerrytät mukavasti ansioluetteloosi arvokasta työkokemusta
 • hakuaika on 2.1.–26.2.23. Valinnat tehdään viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

Lue lisää ja hae

Kesätyöntekijä: Jos olet yli 18-vuotias, asiakaspalveluhenkinen ja aikaansaava tiimityöskentelijä niin tule meille tekemään kesäkauppaa.

 • työn kesto: yksiköstä riippuen toukokuusta syyskuulle saakka
 • työt ovat osa-aikaisia ja määräaikaisia
 • palkkaus kaupan alan TES
 • kattava perehdytys työtehtäviin
 • Suomen parhaat henkilöstöedut
 • Suur-Seudun Osuuskaupan jäsenyys
 • hakuaika on 2.1.–26.2.23. Valinnat tehdään viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

Lue lisää ja hae

Osuuskauppa Keula

Kesäksi Keulaan, vastuulliseen kesäduuniin

Osuuskauppa Keulan kesätöissä pärjäät, kun teet työsi reippaasti ja olet liikkeellä positiivisella asenteella, joka näkyy niin asiakkaille kuin työkavereille. Kokemus vastaavista töistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät heille osoitettaviin tehtäviin. Työtä tehdään tiimeissä, toisia auttaen.

Keulassa kesätyöntekijät toimivat mm. myyjinä, liikennemyymälätyöntekijöinä ja tarjoilijoina. Työvuorot ovat vaihtelevia sisältäen yhtä lailla aamu-, päivä- ja iltavuoroja niin viikonloppuina kuin juhlapyhinä, toimipaikkojen aukioloaikojen mukaisesti.

Jätä hakemuksesi Keulan kesätöihin viimeistään 28.2.2023.

Lue lisää ja hae

Kesäharjoittelijaksi Osuuskauppa Keulaan

Osuuskauppa Keula hakee alle 18-vuotiaita koululaisia palkalliseen kesäharjoitteluun kauppoihin, ravintoloihin ja ABC-liikennemyymälään. Harjoittelijan tulee olla tänä vuonna vähintään 14 vuotta täyttävä peruskoululainen, kymppiluokkalainen, lukiolainen tai ammattistarttilainen (VALMA/TELMA).

Kesäharjoitteluun voivat hakea ne nuoret, jotka eivät ole aikaisemmin olleet vastaavassa harjoittelussa tai varsinaisissa kesätöissä kaupan tai ravintola-alalla. Koulujen TET- tutustumisjaksoja ei lasketa aiemmaksi työkokemukseksi, joten ne eivät estä hakemista.

Hakuaika kesäharjoitteluun päättyy 28.2.2023.

Lue lisää ja hae

Osuuskauppa PeeÄssä

Innostutko asiakkaiden palvelemisesta? Haluamme tarjota asiakkaillemme merkityksellisiä kohtaamisia. Tarjoamme työtä täysi-ikäisille hakijoille.

Meillä on mahdollisuus työskennellä joustavasti erilaisissa työsuhteissa toiveidesi mukaan esimerkiksi myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, ravintolatyöntekijän, vastaanottovirkailijan, kosmetologin tai kampaajan tehtävissä. Voit halutessasi jatkaa vakituisessa työsuhteessa kesän jälkeen. Ammatillinen koulutus tai aiempi työkokemus on eduksi – tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on positiivinen asenne ja into oppia uutta.

Haku on avoinna 28.11.2022 – 19.3.2023. Kutsumme haastatteluun joko puhelimitse tai sähköpostilla ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Lue lisää ja hae

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Olet sitten työelämän koululainen tai konkari, tule meille töihin!

Haemme kesätyöntekijöitä toimipaikkoihimme asiakaspalvelutehtäviin. Tarjoamme mm. myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, ABC-kokin, ravintolakokin, tarjoilijan, vastaanottovirkailijan, kerroshoitajan ja parturi-kampaajan kesälomasijaisuuksia.

Hakuaika: 30.12.2022 - 31.3.2023.

Lue lisää ja hae

Osuuskauppa KPO

Etsimme 1200 kesätyöntekijää!

Osuuskauppa KPO tarjoaa tänäkin vuonna kesätöitä 1200 nuorelle pohjalaismaakunnissa. Tule töihin meille Prismaan, S-marketiin, Saleen, ABC:lle, Emotioniin, Sokos Hotelliin, ravintolaan, autokauppaan tai S-Pankkiin.

Hakuaika kesätöihin on 9.1.–31.3.2023.

Lue lisää ja hae

Alaikäisille suunnatuista Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelupaikoista tiedotamme myöhemmin.

Reila Palvelut Oy

Reilassa sen olla pitää. Tule viettämään reila kesä turvallisuusalan töiden parissa. Rekrytoimme vartijoita, järjestyksenvalvojia ja Seifi-turvamyyjiä kesätöihin S-ryhmän myymälöihin. Etsimme joukkoomme hyväntuulisia ja reippaita asiakaspalvelijoita, joille turvallisuusasiat ovat lähellä sydäntä. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Jos sinulla on jo vartijakortti, niin hienoa, mutta jos ei, järjestämme kortit kuntoon.

Kurkkaa avoimet paikat täältä ja hae mukaan

Inex Partners

Aurinko paistaa jo! Kesätyöhakumme on auki, hae nyt ja varmista kesätyöpaikkasi ajoissa!

Haemme Inexille kesätyöntekijöitä logistiikan eri työtehtäviin sekä automaation laitekäyttötehtäviin Sipoon päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskukseen.

Tulet viihtymään meillä, mikäli innostut itsenäisestä ja nopeatempoisesta työympäristöstä. Huolellisesta, mutta tavoitteellisesta työotteesta on hyötyä, koska pystyt omalla tekemisellä vaikuttamaan palkkaasi. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne työtä kohtaan ja yhteistyökyky työkavereiden kanssa. Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa vahvuudeksemme nousivat hyvä työilmapiiri, työkaverit ja palkkaus.

Toimi heti, mutta viimeistään 26.3.2023 mennessä.

Lue lisää ja hae

Vinkkejä työnhakijalle

Työnhakulomakkeen täyttö

Miten erotut joukosta valmista hakulomaketta täyttäessäsi?

Katso vinkit

Pika- ja ryhmähaastattelu

Mitä on hyvä muistaa haastatteluun tullessa ja itse haastattelussa?

Katso vinkit

Videohaastattelu

Mitä videon teossa on hyvä ottaa huomioon?

Katso vinkit

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.