S-ryhmän kesätyöpaikat - S-ryhmä
Kesätöihin meille?
Työpaikat

Kesätöihin meille?

ÄSSÄKESÄ 2021

Assakesa2021

Mitä: Kiinnostaako kesäduuni? S-ryhmän virtuaalinen rekrytointi-info kokoaa innokkaat kesätyönhakijat sekä työnantajan samaan lähetykseen. Tilaisuudessa tuodaan esille eri toimialoja ja kesätyötehtäviä S-ryhmässä. Tule kuulemaan, mitä kaikkea ÄssäKesä 2021 pitää sisällään!

Kenelle: Vietä kesä meillä tai jää pidemmäksi aikaa! Tapahtuma on suunnattu kaikille innokkaille kesätyönhakijoille tai S-ryhmästä työnantajana kiinnostuneille ikään katsomatta ympäri Suomen.

Paikka: Katso tallenne! Rekryinfo pidettiin livelähetyksenä torstaina 21.1.2021 klo 13.00-15.00

Jätä palautetta rekryinfosta alla olevan lomakkeen kautta.

Palkkaamme jälleen useita tuhansia nuoria kesätöihin kesäksi 2021

Työpaikkoja löytyy esimerkiksi Prismoista ja S-marketeista, ABC-liikennemyymälöistä sekä ravintoloista ja hotelleista. Osa kesätyöpaikoistamme on tarkoitettu nuoren ensimmäiseksi työpaikaksi lyhyen työharjoittelujakson kautta. Huomioithan, että kesätöiden ikärajoissa on eroja, jotka on kerrottu tarkemmin tehtävänkuvauksessa.

Olemme Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjan pääyhteistyökumppani. Työnantaja sitoutuu muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvin perehdytyksen, jonka avulla nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy.

Tältä sivulta löydät tarjolla olevat kesätyöpaikat sitä mukaa kun niitä avautuu.

Tutustu kesätyöpaikkoihin

Osuuskauppa Arina

Täysi-ikäisten kesätyöhaut ovat päättyneet. 14–17-vuotiaiden kesätyöhaku (Tutustu työelämään ja tienaa ja kesäsetelit) on auki 30.4.2021 asti.

Lue lisää

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Haemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimipaikkoihin ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN.

Tarjoamme mm. myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, ABC-kokin, ravintolakokin, tarjoilijan, vastaanottovirkailijan, kerroshoitajan ja parturi-kampaajan kesälomasijaisuuksia ja työharjoittelua. Olethan vähintään 18-vuotias. Huomioimme myös nuorempien, vähintään 15-vuotiaiden hakemukset työtehtäviin, jotka soveltuvat nuorille työntekijöille.

Hakuaika: 29.1.-31.3.2021

Lue lisää

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelun haun julkaisemme erikseen myöhemmin.

Eekoo

Haemme täysi-ikäisiä kesätyöntekijöitä koko Eekoon toimialueelle erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin.

Myyjä, liikennemyymälätyöntekijä, tarjoilija, kokki, ravintolatyöntekijä, parturi-kampaaja – olisitko sinä joku yksi meidän tulevan kesän tähdistä joissakin näissä tehtävissä?

Haku on auki auki 28.2. saakka.

Lue lisää

Palkkaamme nuoria tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelmaan Eekoon eri toimipaikkoihin.

Voit hakea tutustujaksi, jos olet 15–18-vuotias peruskoululainen, lukiolainen, kymppiluokkalainen tai VALMA- tai TELMA- koulutuksessa oleva harjoittelu suoritetaan 1.6.- 31.8.2021 välisenä aikana.

Hakuaika tehtäviin on 1.2.-31.3.

Lue lisää

HOK-Elanto

Etsitkö hauskaa ja haastavaa kesätyötä kivassa työporukassa? HOK-Elannolla on mahdollisuuksia moneen! Voit tulla meille töihin kesäksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa…

Haluaisitko työskennellä monipuolisissa kaupan alan tehtävissä pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla? Liity HOK-Elannon iloiseen joukkoon!

Etsimme ensi kesäksi pääsääntöisesti kesätyöntekijöitä Alepaan, S-Markettiin ja Prismaan. HOK-Elannolla sinua odottaa yli 6000 työkaveria eri toimipisteissä.

Katso avoimet kesätyöpaikat ja hae mukaan! Kesätyöhaku on auki 8.2.-7.3.2021!

HOK-Elanto avoimet työpaikat – Monipuoliset työpaikat kaupan alalla (barona.fi)

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä.

Lisätietoa HOK-Elannosta työnantajana: Työura meillä - HOK-Elanto

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu

Tulemme avaamaan tämän haun mahdollisesti vasta maalis-huhtikuun aikana tai myöhemmin tarvittaessa johtuen covid-19 tilanteesta. Tällä hetkellä emme voi vastaanotata harjoittelijoita toimipisteisiimme.

Ilmoitamme hakujen aukeamisesta.

Kesätyö - HOK-Elanto (hok-elanto.fi)

Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaan nuorten, alle 18- vuotiaiden kesätyönhaku on nyt käynnissä!

Tarjoamme tänäkin kesänä nuorille mahdollisuuden tutustua kaupan ja liikennemyymälöiden sekä kahviloiden ja ravintoloiden työtehtäviin. Odotamme harjoitteluun hakevilta intoa ja aitoa halua työskennellä asiakaspalvelutehtävässä, iloista asiakaspalveluilmettä sekä halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä.

Hakuaika on 1.3.- 30.4.2021.

Lue lisää

Inex Partners

Vuoden 2021 kesätyöhaku Inexille on alkanut ja hakuaikaa on 31.3.2021 asti. Haastatteluja ja valintoja tehdään kuitenkin jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kesätyötehtävämme ovat pääasiassa manuaalisia logistiikkatehtäviä, joihin kuuluu tavaroiden vastaanotossa ja lähettämössä työskentely, ääni- ja valokeräys, uudelleen pakkaus sekä terminaalitehtävät päivittäis- ja käyttötavarakeskuksissa.

Lue lisää

Osuuskauppa Keskimaa

Vietä kesä keskimaalla tai viihdy pidempään

Hae meille työkaveriksi monipuoliseen asiakaspalvelutyöhön kesäksi tai rakenna pidempi ura kanssamme!

Lue lisää

Osuuskauppa Keula

Kesäksi Keulaan, vastuulliseen kesäduuniin.

Lue lisää

Osuuskauppa KPO

Osuuskauppa KPO palkkaa tulevanakin kesänä 1200 nuorta kesätöihin. Tule hommiin Prismaan, S-marketiin, Saleen, ABC:lle, Sokos Hoteliin tai johonkin lukuisista ravintoloistamme ja autokaupoistamme.

Lue lisää

Hakuaika kesätöihin on 15.1-28.2.2021

Kymen Seudun Osuuskauppa

Haemme kesätyöntekijöitä Kymen Seudun Osuuskaupan toimipaikkoihin! Tervetuloa kesäksi Kymenlaaksoon; haemme myyjiä, liikennemyymälätyöntekijöitä, tarjoilijoita, kokkeja, ravintolatyöntekijöitä sekä vastaanottovirkailijoita. Huomioithan, että edellytämme valtaosassa työtehtäviä 18 vuoden ikää.

Lue lisää

Haemme Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelijoita Kymen Seudun Osuuskaupan toimipaikkoihin! 10 työpäivää kestävä kesäharjoitteluohjelman mukainen työsuhde on tarkoitettu 15–18-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakaspalveluammatteihin sekä hyödyllistä käytännön työkokemusta mukavassa työyhteisössä.

Lue lisää

Osuuskauppa Maakunta

Haemme alle 18-vuotiaita nuoria 2 viikon kesätyöhön ympäri Kainuuta.

Kahden viikon kesätyötä on tarjolla Osuuskauppa Maakunnan toimipaikoissa: Prisma, Prisman ravintolat (Hesburger, Kaema), S-marketit, Salet, ABC-Liikennemyymälä, Sokos-hotellit ja ravintolat.

Lue lisää

Haemme yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin ympäri Kainuuta.

Kesätyötä on myyjän ja liikennemyymälätyöntekijän tehtävissä Osuuskauppa Maakunnan kaupan toimipaikoissa: Prisma, S-marketit, Salet, Sokos ja ABC:n Sale. Töitä on tarjolla yksiköstä riippuen toukokuusta syyskuulle saakka, ja työt ovat osa-aikaisia.

Lue lisää

Haemme yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin Kajaanin ja Vuokatin ravintoloihin ja hotelleihin.

Kesätyötä on tarjoilijan, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, ravintolatyöntekijän, ravintolan aputyöntekijän ja vastaanottovirkailijan tehtävissä Osuuskauppa Maakunnan toimipaikoissa: Prisman ravintolat (Hesburger, Kaema), ABC:n ravintola, Ravintola Rosso, Original Sokos Hotel Valjus, Ravintola Sulo sekä Break Sokos Hotel Vuokatti ja Ravintola Amarillo ja Kainuuravintola Kippo. Töitä on tarjolla toimipaikasta riippuen toukokuusta syyskuulle saakka, ja työt ovat osa-aikaisia.

Lue lisää

Palveluässä

Haemme nyt kesätyöntekijöitä taloushallinnon prosesseihin SOK Palveluässän Kajaanin toimipisteeseen noin neljän kuukauden mittaisiin työsuhteisiin.

Kesätöitä tarjoamme myyntireskontrassa, luotonvalvonnassa, matka- ja kululaskujen tarkastuksessa, rahaliikenteessä, laskunkäsittelyssä ja myynnintilityksessä.

Kesätyöt alkavat porrastetusti huhti-toukokuun aikana.

Hae 31.3.2021 mennessä.

Lue lisää

Osuuskauppa Peeässä

Haemme myyjiä Osuuskauppa PeeÄssään. Meillä voit työskennellä Prismoissa, S-Marketeissa, Sale myymälöissä, ABC liikennemyymälöissä, Sokoksella ja Kodin Terrassa. Edellytämme valmiutta työskennellä useammassa eri yksikössä. Perehdytämme työtehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lue lisää

Haemme työntekijöitä Osuuskauppa PeeÄssän ravintoloihin, ABC liikennemyymälöihin sekä Sokos hotelleihin. Palkkaamme kokkeja, tarjoilijoita, ravintolatyöntekijöitä, liikennemyymälätyöntekijöitä sekä hotellin vastaanottovirkailijoita PeeÄssän alueen ravintoloihin, hotelleihin ja ABC –liikennemyymälöihin. Perehdytämme kaikkiin työtehtäviin. Tarjolla on vakituisia sekä määräaikaisia työsuhteita ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Edellytämme valmiutta työskennellä useammassa eri yksikössä.

Lue lisää

Pirkanmaan Osuuskauppa

Tarjoamme tulevana kesänä noin 400 kesätyöpaikkaa eri puolilla Pirkanmaata sijaitsevissa toimipaikoissamme.

Osuuko tämä kuvaus sinuun:

  • 1.6.2021 mennessä vähintään 17-vuotias tai ravintola-alaa opiskeleva 16-vuotias - yläikärajaa meillä ei ole!
  • reipas asenne ja aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä
  • into tehdä vaihtelevaa vuorotyötä uuden oppimista unohtamatta?

Jos osui ja upposi, hae osaksi tiimiämme täyttämällä hakemus viimeistään 14.2.2021.

Lue lisää

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Työpäivät Pohjois-Karjalan Osuuskaupassa ovat vauhdikkaita, työtehtävät monipuolisia, työajat vaihtelevia ja työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä.

Oletko vähintään 17 -vuotias? Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Päästäksesi kesätöihin PKO:aan sinun ei tarvitse vielä olla alan ammattilainen, sillä saat kattavan perehdytyksen työtehtävääsi. Asiakaspalveluhenkisyydellä, hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja positiivisella asenteella pääset pitkälle.

Lue lisää

Tienaa ja tutustu -kahden viikon harjoittelu

Lukiolainen, kymppiluokkalainen, peruskoululainen tai valmentavassa koulutuksessa oleva nuori. Jo 13-vuotias voi päästä töihin, mikäli täyttää vuoden 2021 aikana 14 vuotta. Olennaista on, että et opiskele ammattiin eikä sinulla ole tutkintoa. Oletko kiinnostunut hankkimaan työkokemusta asiakaspalvelualalta?

Lue lisää

Satakunnan Osuuskauppa

Satakunnan Osuuskauppaan haetaan kesätyöntekijöitä

Uskotko sopivasi luonteeltasi parhaiten työpaikkaan, jossa työpäivät koostuvat erilaisista ihmiskohtaamisista ja työ sijoittuu tapahtumarikkaaseen ympäristöön vailla tylsiä hetkiä? Satakunnan Osuuskaupassa on tarjolla kesätöitä, jotka opettavat ripeää reaktiokykyä ja vetovoimaisia asiakaspalvelutaitoja. Samalla sinusta kouliutuu itsevarma ja työelämässä arvostettu tekijä, joka hallitsee erilaiset tilanteet ja oma-aloitteisen työtavan.

Jos työ asiakaspalvelutehtävien parissa kuulostaa sinun jutultasi, hae meille kesätöihin su 14.2. mennessä!

Lue lisää

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu alaikäisille

Haemme Satakunnan Osuuskauppaan alle 18-vuotiaita koululaisia palkalliseen kesäharjoitteluun. Harjoittelijan tulee olla tänä vuonna vähintään 14 vuotta täyttävä peruskoululainen, kymppiluokkalainen, lukiolainen tai ammattistarttilainen.

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun piiriin kuuluvat ne nuoret, jotka aikaisemmin eivät ole olleet työssä kaupan tai ravintola-alalla. Kesäharjoittelun kesto on kaksi viikkoa.

Tarjoamme kesäharjoittelijoille - mahdollisuuden tutustua asiakaspalveluammatteihin - käytännön työkokemusta ja harjoittelijapalkan - mahdollisuuden tämän harjoittelun myötä työllistyä myös myöhemmin.

Hae kesäharjoitteluun su 14.2. mennessä!

Lue lisää

Osuuskauppa Suur-Savo

Osuuskauppa Suur-Savon kesätyörekrytointi (yli 18 -v. työntekijät) on alkanut ja hakuaika jatkuu huhtikuun loppuun saakka.

Etsimme kesäkauteen 2021 kesätyöntekijöitä. Toivomme, että Sinulla on aito halu, innostus ja intohimo asiakaspalveluun. Tartut työhön oma-aloitteisesti positiivisella asenteella ja sinulla on mahdollisuus ja halu tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kesätyöhön yhdessä mahtavien työkavereiden kanssa Etelä-Savon vilkkaassa kesäsesongissa. Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajoista henkilöstöeduista.

Lue lisää

Nuorten 14-17 -vuotiaiden kesätyöhaku on ajalla 1.3 – 31.3.2021.

Lue lisää

Reila Palvelut Oy

Reilassa sen olla pitää. Tule viettämään reila kesä turvallisuusalan töiden parissa. Rekrytoimme vartijoita, järjestyksenvalvojia ja seifi-turvamyyjiä kesätöihin S-ryhmän myymälöihin. Etsimme joukkoomme hyväntuulisia ja reippaita asiakaspalvelijoita, joille turvallisuusasiat ovat lähellä sydäntä. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Jos sinulla on jo vartijakortti, niin hienoa, mutta jos ei, järjestämme kortit kuntoon.

Kurkkaa avoimet paikat täältä ja hae mukaan

Suur-Seudun Osuuskauppa

Haemme yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin ympäri toimialuettamme.

Lue lisää

SSO tarjoaa jälleen mahtavia mahdollisuuksia päästä tutustumaan SSO:n monipuolisiin työtehtäviin!

Haluamme tänäkin vuonna 15-17 -vuotiaita S-kesisläisiksi mukaan kesäkauppaan.

Lue lisää

Turun Osuuskauppa

Etsimme energisiä työkavereita kesäksi koko Turun Osuuskaupan toimialueelle Varsinais-Suomeen! Hotelliin, ravintolaan, kahvilaan, tavarataloon, liikennemyymälään tai vaikka ruokakauppaan, mihin sä hakisit kesäduuniin?

Lue lisää

Varuboden-Osla

Haemme Osuuskauppa Varuboden-Oslaan iloisia ja asiakaspalvelusta kiinnostuneita tutustu ja tienaa -harjoittelijoita koko toimialueellemme!

Lue lisää

Haemme Osuuskauppa Varuboden-Oslaan iloisia ja asiakaspalvelusta kiinnostuneita kesätyöntekijöitä koko toimialueellemme!

Lue lisää

Vinkkejä työnhakijalle

Työnhakulomakkeen täyttö

Miten erotut joukosta valmista hakulomaketta täyttäessäsi?

Katso vinkit

Pika- ja ryhmähaastattelu

Mitä on hyvä muistaa haastatteluun tullessa ja itse haastattelussa?

Katso vinkit

Videohaastattelu

Mitä videon teossa on hyvä ottaa huomioon?

Katso vinkit

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.