S-ryhmän kesätyöpaikat - S-ryhmä
Kesätöihin meille?
Työpaikat

Kesätöihin meille?

Kesätyöpaikat 2023

Työpaikkoja löytyy esimerkiksi Prismoista ja S-marketeista, ABC-liikennemyymälöistä sekä ravintoloista ja hotelleista. Osa kesätyöpaikoistamme on tarkoitettu nuoren ensimmäiseksi työpaikaksi lyhyen työharjoittelujakson kautta. Huomioithan, että kesätöiden ikärajoissa on eroja, jotka on kerrottu tarkemmin tehtävänkuvauksessa.

Vastuullisen kesäduuni -kampanja on jatkossa Vastuullinen työpaikka -yhteisö, jonka pääkumppani S-ryhmä on myös vuonna 2023. Sitoudumme muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvän perehdytyksen, jonka avulla nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Lue lisää pääkumppanuudestamme.

S-ryhmän kesätyöhaut ovat käynnissä eri aikoihin eri yritykssä; tältä sivulta löydät kaikki juuri nyt auki olevat haut.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa tarjoaa kesätyötä alan ammattilaisista ensimmäistä kertaa työelämään tuleville nuorille.

Usea meistä PKOlaisista on aloittanut uransa Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kesätöissä. Nyt etsimme uusia työkavereita rakentamaan kanssamme parasta työpaikkaa!

Tarjoamme kesätyötä sekä ammattilaisille että ensimmäistä kertaa työelämään tuleville nuorille. Perehdytämme kaikki työntekijämme työtehtäviin, hyvään alkuun pääset jo asiakaspalveluhenkisyydellä, hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja positiivisella asenteella.

PKO:n kesätyöhaku 2023 on avoinna 31.1.2023 saakka.

Lue lisää ja hae

Osuuskauppa PeeÄssä

Innostutko asiakkaiden palvelemisesta? Haluamme tarjota asiakkaillemme merkityksellisiä kohtaamisia. Tarjoamme työtä täysi-ikäisille hakijoille.

Meillä on mahdollisuus työskennellä joustavasti erilaisissa työsuhteissa toiveidesi mukaan esimerkiksi myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, ravintolatyöntekijän, vastaanottovirkailijan, kosmetologin tai kampaajan tehtävissä. Voit halutessasi jatkaa vakituisessa työsuhteessa kesän jälkeen. Ammatillinen koulutus tai aiempi työkokemus on eduksi – tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on positiivinen asenne ja into oppia uutta.

Haku on avoinna 28.11.2022 – 19.3.2023. Kutsumme haastatteluun joko puhelimitse tai sähköpostilla ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Lue lisää ja hae

Osuuskauppa Suur-Savo

Osuuskauppa Suur-Savo etsii kokkeja kesäkaudelle 2023 Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnaan.

Hotellimme sijaitsee aitiopaikalla, Savonlinnan kauppatorin laidalla ja aivan Saimaan äärellä. Ravintolatoimintomme ovat monipuoliset. Liikeideoihin kuuluvat katutasossa toimiva ravintola Perlina di Castello, jossa keittiön sydämenä sykkii aito puulla lämpiävä pizzauuni.

Haemme nyt kokkeja kesälle 2023 osaksi iloista ja innovatiivista tiimiämme. Olitpa sitten kokeneempi konkari, vasta alalle tuleva tai keittiötehtäviin haluava, tässä on tilaisuutesi. Tarjolla on monipuolisesti tehtäviä huipussa työporukassa.

Lue lisää ja hae

Vinkkejä työnhakijalle

Työnhakulomakkeen täyttö

Miten erotut joukosta valmista hakulomaketta täyttäessäsi?

Katso vinkit

Pika- ja ryhmähaastattelu

Mitä on hyvä muistaa haastatteluun tullessa ja itse haastattelussa?

Katso vinkit

Videohaastattelu

Mitä videon teossa on hyvä ottaa huomioon?

Katso vinkit

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.