S-ryhmän kesätyöpaikat - S-ryhmä
Kesätöihin meille?
Työpaikat

Kesätöihin meille?

Kesätyöpaikat 2022

Työpaikkoja löytyy esimerkiksi Prismoista ja S-marketeista, ABC-liikennemyymälöistä sekä ravintoloista ja hotelleista. Osa kesätyöpaikoistamme on tarkoitettu nuoren ensimmäiseksi työpaikaksi lyhyen työharjoittelujakson kautta. Huomioithan, että kesätöiden ikärajoissa on eroja, jotka on kerrottu tarkemmin tehtävänkuvauksessa.

S-ryhmä on Vastuullisen kesäduunin yhteistyökumppanina myös vuonna 2022. Työnantaja sitoutuu muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvin perehdytyksen, jonka avulla nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy.

Tältä sivulta löydät tarjolla olevat kesätyöpaikat sitä mukaa kun niitä avautuu.

Tutustu kesätyöpaikkoihin

Osuuskauppa Arina

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri toimialoilla ja ketjuissa. Etsimme kesätöihin muun muassa myyjiä, liikennemyymälätyöntekijöitä, kokkeja, tarjoilijoita, kahvilatyöntekijöitä ja kerroshoitajia.

Kesätyöhaku on avoinna 31.1.2022 asti.

Hae paikkaa

Etsimme 14–17 vuotiaita kesäharjoittelijoita mm. market-, ABC-, erikoistavara-, ja matkailu- sekä ravitsemiskaupan työtehtäviin koko Pohjois-Suomen toimialueellemme.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2022 mennessä.

Hae paikkaa

Me Rovaniemen Kodin Terrassa teemme työtä suurella sydämellä ja pidämme hyvässä hengessä ja ilolla yllä Lapin elinvoimaa. Arinan suurimmassa rautakaupassa työpäiväsi ovat virkistävän monipuolisia ja pääset tekemään henkilökohtaista myyntityötä laittaen oman persoonasi peliin Omistajien hyödyksi ja eduksi.

Hae heti tai viimeistään 31.1.2021 mennessä.

Hae paikkaa

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Haemme kesätyöntekijöitä toimipaikkoihimme asiakaspalvelutehtäviin. Tarjoamme mm. myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, ABC-kokin, ravintolakokin, tarjoilijan, vastaanottovirkailijan, kerroshoitajan ja parturi-kampaajan kesälomasijaisuuksia ja työharjoittelua.

Hakuaika: 17.12.2021-13.3.2022

Lue lisää

Hae paikkaa

Eekoo

Haemme täysi-ikäisiä kesätyöntekijöitä koko Eekoon toimialueelle erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin

Myyjä, liikennemyymälätyöntekijä, tarjoilija, kokki, ravintolatyöntekijä, parturi-kampaaja – olisitko sinä joku yksi meidän tulevan kesän tähdistä joissakin näissä tehtävissä?

Hakuaika päättyy 30.01.2022.

Hae paikkaa

Palkkaamme alueemme alle 18-vuotiaita nuoria palkallisen kahden viikon kesäharjoitteluun Eekoon eri toimipaikkoihin.

Hakuaika päättyy 28.02.2022.

Hae paikkaa

Helsingin osuuskauppa Elanto

HOK-Elannon kaupan alan myyjät palvelevat asiakkaitamme hymyssä suin ja täydellä sydämellä. Kaupan ala tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä työuran kaikkiin vaiheisiin. Etsimme reippaita kesätyöntekijöitä myyjän työhön Alepoihin, S-marketeihin, Prismoihin, Sokokselle ja Emotioniin sekä Palveluneuvojia Omistajapalveluihin.

KAUPAN ALAN KESÄTYÖHAKU ON AUKI 7.2.-6.3.2022 Kaupan alan rekryissä meitä auttaa Barona. Valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannolle.

Hae paikkaa

HOK-Elannon ravintoloissa tuotetaan elämyksiä asiakkaille ilolla ja intohimolla. Etsimme tällä hetkellä keittiöön ja saliin uusia ammattilaisia, jotka rakastavat ruokaa ja osaavat nauttia elämästä kaikilla aisteilla. Tule osaksi hyvää porukkaa!

RAVINTOLA-ALAN KESÄTYÖHAKU ON AUKI 17.1.-6.3.2022 Ravintola-alan rekryissä meitä auttaa Staffpoint. Valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannolle.

Hae paikkaa

Lue lisää

www.hok-elanto.fi

Osuuskauppa Hämeenmaa

Me haetaan parhaillaan kesätyöntekijöitä erityyppisiin asiakaspalvelutehtäviin Hämeenmaan eri toimialoille ja toimipaikoille. Ei haittaa, jos sulla ei ole aiempaa työkokemusta haussa olevista tehtävistä – me opetetaan. Jos esimerkiksi myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, tarjoilijan tai kahvilatyöntekijän työ kiinnostaa aidosti, oot jo ottanut ensimmäiset askeleet matkalla Hämeenmaan kesätyöntekijäksi.

Täytä hakemus oheisesta linkistä mahdollisimman pian, mutta ihan viimeistään 28.2.2022.

Hae paikkaa

Me edellytetään kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää (hakijan tulee olla täyttänyt 18 v. 1.6. mennessä). Tätä nuoremmille kesätyötä vaille oleville me avataan oma haku 1.3.2022.

Inex Partners

Haemme Inexille kesätyöntekijöitä logistiikan eri työtehtäviin Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskukseen. Työtehtäväsi voivat olla mm. ääni- ja valokeräys, tavaran vastaanotto-, lähettämö- tai terminaalityöt. PT-keskus on Suomen suurin ja toimii vuorokauden ympäri, joten työ on vuorotyötä aamu-, ilta- ja yövuoroissa.

Kesätyötehtävät alkavat porrastetusti huhtikuusta alkaen. Toivomme sinun voivan työskennellä yhtäjaksoisesti vähintään kolme kuukautta, mieluiten elokuun loppuun asti.

Täytä hakemus viimeistään 31.3.2022 mennessä.

Hae paikkaa

Haemme Inexille kesätyöntekijöitä automaation laitekäyttötehtäviin Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskukseen.

Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskus on täysautomatisoitu logistiikkakeskus, jossa automaatio hoitaa valtaosan tuotteiden keräilystä ja lavauksesta. Automaation laitekäyttäjänä tehtäviisi kuuluu varastoautomaation laitteiden käyttö ja prosessien valvonta oman vastuualueesi osalta sekä mahdollisten häiriö- ja vikatilanteiden ratkaiseminen.

Täytä hakemus viimeistään 31.3.2022 mennessä.

Hae paikkaa

Osuuskauppa Keskimaa

Etsimme työkavereita pääasiassa kauppoihin myyjiksi sekä ABC-liikennemyymälöihin asiakaspalveluun, ja lisäksi meiltä löytyy joka kesä työllistymismahdollisuuksia myös tarjoilijoille ja pikaruokatyöntekijöille. Vastaanottovirkailijaksi, ravintolakokiksi, parturi-kampaajaksi sekä Kodin Terran piha- ja noutomyymälän ammattilaiseksi voit hakea erillisien hakujen kautta. Hakuaika 13.12.2021–6.2.2022.

Hae paikkaa

Etsimme nyt KESÄKOKKEJA Keskimaan ravintoloihin Jyväskylän keskusta-alueelle sekä ABC-liikennemyymälöihin koko maakunnan alueelle, haku auki 13.12.2021-28.2.2022.

Hae paikkaa

Haemme ensi kesäksi 2022 Jyväskylän Kodin Terraan myyjiä monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Hakuaika tehtäviin päättyy 31.1.2022.

Hae paikkaa

Haemme kesäkaudeksi 2022 PARTURI-KAMPAAJIA Prisma Seppälän ja S-market Vaajalan parturi-kampaamoihin. Haethan tehtävään viimeistään 28.2.2022.

Hae paikkaa

Haemme nyt asiakaspalvelun sydämen asiakseen tuntevia hotellialan nykyisiä ja tulevia ammattilaisia työskentelemään hotelliemme vastaanotoissa kesäkaudelle 2022. Haethan tehtävään viimeistään 28.2.2022.

Hae paikkaa

Osuuskauppa Keula

Keulassa kesätyöntekijät toimivat mm. myyjinä, liikennemyymälätyöntekijöinä ja tarjoilijoina – marketeissa, liikennemyymälässä ja ravintoloissa. Työvuorot ovat vaihtelevia sisältäen yhtä lailla aamu-, päivä- ja iltavuoroja niin viikonloppuina kuin juhlapyhinä, toimipaikkojen aukioloaikojen mukaisesti.

Jätä hakemuksesi Keulan kesätöihin viimeistään 28.2.2022. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana.

Hae paikkaa

Koillismaan Osuuskauppa

Haluaisitko kesätöihin Koillismaalle tai Itä-Lappiin? Meillä voisi olla sinulle jotain mukavaa tarjolla! Tule tekemään kanssamme jälleen huippukesä ja jätä hakemuksesi 20.2.2022 mennessä.

Tässä haussa pääset jättämään hakemuksesi seuraaviin toimipaikkoihin:

Kuusamo: Prisma, Salet Kuusamo, Ruka sekä Käylä, ABC, S-Rauta, Stemma, QStyle, Koillismaan Auto.
Taivalkoski: S-market Joki-Jussi
Posio: S-market Ahola
Kemijärvi: S-market Uitto, ABC
Salla: S-market Erätuli
Savukoski: Sale

Hae paikkaa

Osuuskauppa KPO

Osuuskauppa KPO palkkaa tulevanakin kesänä 1200 kesätyöntekijää. Tule töihin Prismaan, S-marketiin, Saleen, ABC:lle, Sokos Hotelliin tai johonkin lukuisista ravintoloistamme ja autokaupoistamme. Lisäksi tarjoamme pidempikestoisia kausityöpaikkoja Prismoissa jo maaliskuusta alkaen.

Täytä sähköinen hakulomake 31.3.2022 mennessä.

Hae paikkaa

Kymen Seudun Osuuskauppa

Hae kaupan alan kesätöitä. KSO:n marketeissa ja Prismoissa pääset työskentelemään myyjän monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä ja sinusta voi kehittyä todellinen kaupanalan moniosaaja. Sokos ja Emotion -myymälöissä voit työskennellä erikoiskaupan myyntitykkinä ja ABC-liikennemyymälöissä sinusta voi kehkeytyä liikennemyymälän tehopelaaja.

Hae paikkaa

KSO:n matkailu- ja ravintola-alan toimipaikoissa pääset tuomaan omaa persoonaasi rohkeasti osaksi työpäiviäsi. Haemme matkailu- ja ravintola-alan toimipaikkoihimme tarjoilijoita, kokkeja, ravintolatyöntekijöitä ja vastaanottovirkailijoita. Vauhdikkaiden ja vaihtelevien päivien ansiosta työpäivät kuluvat kuin itsestään.

Hae paikkaa

Hakemukset pyydämme lähettämään 6.2.2022 mennessä sähköisen hakukanavamme kautta.

Osuuskauppa Maakunta

Haemme alle 18-vuotiaita nuoria 2 viikon kesätyöhön ympäri Kainuuta. Tarjoamme Sinulle kesätyötä hyvässä seurassa, uusia kokemuksia ja mahdollisuuden tutustua asiakaspalvelutehtäviin.

Hakemukset pyydämme lähettämään 6.2.2022 mennessä.

Hae paikkaa

Haemme yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin ympäri Kainuuta.

Kesätyötä on myyjän ja liikennemyymälätyöntekijän tehtävissä Osuuskauppa Maakunnan kaupan toimipaikoissa: Prisma, S-marketit, Salet, Sokos ja ABC:n Sale. Töitä on tarjolla yksiköstä riippuen toukokuusta syyskuulle saakka, ja työt ovat osa-aikaisia.

Hakemukset pyydämme lähettämään 6.2.2022 mennessä.

Hae paikkaa

Haemme yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin Kajaanin ja Vuokatin ravintoloihin ja hotelleihin.

Kesätyötä on tarjoilijan, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, ravintolatyöntekijän, ravintolan aputyöntekijän ja vastaanottovirkailijan tehtävissä Osuuskauppa Maakunnan toimipaikoissa: Prisman ravintolat (Hesburger, Kaema), ABC:n ravintola, Ravintola Rosso, Original Sokos Hotel Valjus, Ravintola Sulo sekä Break Sokos Hotel Vuokatti ja Ravintola Amarillo ja Kainuuravintola Kippo. Töitä on tarjolla toimipaikasta riippuen toukokuusta syyskuulle saakka, ja työt ovat osa-aikaisia.

Hakemukset pyydämme lähettämään 6.2.2022 mennessä.

Hae paikkaa

SOK Palveluässä

Haemme nyt kesätyöntekijöitä taloushallinnon prosesseihin SOK Palveluässän Kajaanin toimipisteeseen noin neljän kuukauden mittaisiin työsuhteisiin. Haluatko kasvattaa osaamistasi polullasi taloushallinnon ammattilaiseksi ja päästä näkemään, miten taloushallinnon prosessit toimivat Suomen suurimmalla kaupan alan toimijalla? Hienoa – tule meille kesätöihin!

Kesätöitä tarjoamme myyntireskontrassa, luotonvalvonnassa, matka- ja kululaskujen tarkastuksessa, rahaliikenteessä, laskunkäsittelyssä, ostoreskontrassa ja myynnintilityksessä.

Kesätöihin meille voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 6.3.2022 mennessä.

Hae Paikkaa

Haemme nyt palkkahallinnon monipuolisista tehtävistä innostuneita kesätyöntekijöitä SOK Palveluässän Helsingin toimipisteeseen noin viiden kuukauden mittaisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Kesätyöt alkavat porrastetusti huhtikuun aikana ja kestävät arviolta syyskuuhun asti.

Kesän aikana työskentelet osana palkanlaskennan tiimiä avustaen S-ryhmäläisten palkkojen maksussa, sekä muissa erilaisissa tehtävissä.

Kesätöihin meille voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 17.02.2022 mennessä.

Hae paikkaa

Osuuskauppa Peeässä

Haemme kesätyöntekijöitä Osuuskauppa PeeÄssän kauppoihin, ravintoloihin, hotelleihin, ABC liikennemyymälöihin ja parturi-kampaamoihin.

Tarjoamme mm. myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, tarjoilijan, ravintolatyöntekijän, vastaanottovirkailijan, kosmetologin ja kampaajan kesäloman sijaisuuksia ja mahdollisuuden työskennellä myös jatkossa.

Hakuaika on 28.2.2022 saakka

Hae paikkaa

14 – 17 -vuotiaiden nuorten Kesä-ässä -haku on nyt auki

Tarjoamme alle 18-vuotiaille kesätöitä Osuuskauppa PeeÄssän ravintoloissa, ABC liikennemyymälöissä, kaupoissa ja hotelleissa. Työsuhteen kesto on sovittavissa 2 – 6 viikon välillä.

Hakuaika on 31.3.2022 saakka.

Hae paikkaa

Pirkanmaan Osuuskauppa

Haemme nyt eri puolille Pirkanmaata innokkaita ja oppimishaluisia kesätyöntekijöitä määräaikaisiin (15–30 h/vko) työsuhteisiin osaksi loisteliaita työyhteisöjämme. Tarjoamme monenlaisia mielenkiintoisia tehtäviä ja haemme uusia työkavereita vakituisen henkilökuntamme rinnalle seuraaviin pesteihin:
- Myyjä
- Ravintola- ja liikennemyymälätyöntekijä
- Tarjoilija
- Kokki

Tarvitsemme tekijöitä myös erityisaloille. Oletko sinä joku heistä?
- S-Pankin palvelumyyjä
- Floristi
- Parturi-kampaaja
- Kosmetologi

Odotamme jo hakemustasi, täytäthän sen viimeistään sunnuntaina 13.2.2022!

Hae paikkaa

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri toimialoilla ja ketjuissa vuonna 2022 14 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille nuorille. Valitsemme joka vuosi kesätyöntekijöitä myös sosiaalisin perustein sekä työllistämme erityisnuoria ja kehitysvammaisia nuoria, joiden olisi muuten hankala työllistyä. PKOn linja on, että nuorten työllistämisestä ei tingitä. Etsimme kesätöihin muun muassa myyjiä, liikennemyymälätyöntekijöitä, kokkeja, tarjoilijoita, kahvilatyöntekijöitä ja kerroshoitajia.

Kesätyön pituudet vaihtelevat kahden viikon kesäharjoittelusta koko kesän mittaiseen kesätyöhön. Kesätyöhaku 2022 on avoinna 28.2.2022 saakka.

Hae paikkaa

Satakunnan Osuuskauppa

Satakunnan Osuuskaupassa on tarjolla kesätöitä, jotka opettavat ripeää reaktiokykyä ja vetovoimaisia asiakaspalvelutaitoja. Samalla sinusta kouliutuu itsevarma ja työelämässä arvostettu tekijä, joka hallitsee erilaiset tilanteet ja oma-aloitteisen työtavan.

Jos työ asiakaspalvelutehtävien parissa kuulostaa sinun jutultasi, hae meille kesätöihin su 13.2. mennessä!

Hae paikkaa

Haemme Satakunnan Osuuskauppaan alle 18-vuotiaita koululaisia palkalliseen kesäharjoitteluun. Harjoittelijan tulee olla tänä vuonna vähintään 14 vuotta täyttävä peruskoululainen, kymppiluokkalainen, lukiolainen tai ammattistarttilainen.

Hae kesäharjoitteluun su 13.2. mennessä!

Hae paikkaa

Osuuskauppa Suur-Savo

Haemme toimipaikkoihimme Etelä-Savoon kesäkaudelle 2022 myyjiä, liikennemyymälätyöntekijöitä, kokkeja, tarjoilijoita, baaritarjoilijoita, vuoropäälliköitä, kerroshoitajia, siivoojia, kahvilatyöntekijöitä, aputyöntekijöitä sekä leipomotyöntekijöitä.

Kesätyöhaku on avoinna 31.3.2022 saakka. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin pian, sillä haastattelemme ja palkkaamme kesätyöntekijöitä jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Kaikille hakijoille ilmoitamme valinnasta 30.4.2022 mennessä.

Hae paikkaa

Reila Palvelut Oy

Reilassa sen olla pitää. Tule viettämään reila kesä turvallisuusalan töiden parissa. Rekrytoimme vartijoita, järjestyksenvalvojia, palvelupiirivartijoita ja Seifi-turvamyyjiä kesätöihin S-ryhmän myymälöihin. Etsimme joukkoomme hyväntuulisia ja reippaita asiakaspalvelijoita, joille turvallisuusasiat ovat lähellä sydäntä. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Jos sinulla on jo vartijakortti, niin hienoa, mutta jos ei, järjestämme kortit kuntoon.

Kurkkaa avoimet paikat täältä ja hae mukaan

Suur-Seudun Osuuskauppa

Jos olet yli 18-vuotias, asiakaspalveluhenkinen ja aikaansaava tiimityöskentelijä niin ota ura-askel eteenpäin ja vietä kesä osuuskaupassa: SSO on erinomainen väylä tutustua kaupan toimialaan ja luoda uusia kontakteja. SSO:lla saat monipuolista työkokemusta, käytännön oppia asiakaspalvelutyöstä sekä S-ryhmän hyvät henkilöstöedut. Lisäksi lahjoitamme sinulle Suur-Seudun Osuuskaupan jäsenyyden, jos se sinulta puuttuu.

Hakuaika on 1.1.22 - 28.2.22.

Hae paikkaa

Mikäli olet 15–17-vuotias hillitön hyllyttäjä tai mutkaton myymäläapulainen, niin tule meille S-kesisläisiksi kesäkauppaan. Me SSO:lla tarjomme jälleen mahtavia mahdollisuuksia päästä tutustumaan osuuskaupan monipuolisiin työtehtäviin eri toimialoilla. Työn kesto on 2–6 viikkoa ja maksamme koululaispalkkaa tehtyjen työtuntien mukaan.

Hakuaika on 1.1.22 - 28.2.22.

Hae paikkaa

Turun Osuuskauppa

Tule kesäksi meille Turun Osuuskauppaan töihin esimerkiksi myyjän, kokin, tarjoilijan, kahvila- tai liikennemyymälätyöntekijän tehtäviin osaksi mahtavaa ja moninaista porukkaamme. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä eri vuoroissa ja eri työtehtävien parissa. Töitä on tarjolla toimipaikoissamme ympäri Varinais-Suomea, aina Uudestakaupungista Nauvoon ja Nauvosta Loimaalle. Voit nyt yhden haun kautta ilmaista halukkuutesi työskennellä niissä Turun Osuuskaupan toimipaikoissa, jotka sinua eniten kiinnostavat. Kutsumme haastatteluihin jokaisen hakijan! Hakijan tulee olla töiden alkaessa täyttänyt 15 vuotta.

Hae meille kesätöihin 6.2. mennessä! Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana.

Hae paikkaa

Varuboden-Osla

Haemme toimipaikkoihimme koko toimialueellemme vähintään 17 vuotta täyttäneitä, asiakaspalvelusuuntautuneita ihmisiä, joilla on aito tekemisen meininki. Voit olla jo kaupan alan osaaja tai tulevaisuuden tähti, tarjoamme perehdytyksen, jonka avulla voit menestyä työssäsi yhdessä meidän kanssamme. Haastattelemme kaikki meille hakevat työntekijät!

Jätä hakemuksesi hakulomakkeella viimeistään sunnuntaina 28.2.

Hae paikkaa

Tutustu & tienaa -jakso

Tutustu & tienaa -jakso on tarkoitettu 14–17-vuotiaille peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille tai VALMA-koulutukseen osallistuville, joilla ei vielä ole takanaan vastaavaa jaksoa aiemmilta kesiltä. Tärkeintä on, että sinulla on aito halu ja innostus asiakaspalvelua kohtaan. Osuuskauppamme on kaksikielinen, joten ilahdumme, mikäli osaat palvella asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi.

TAI

2–4 viikon kesätyöjakso

2–4 viikon mittaisia kesätyöjaksoja tarjoamme ammattioppilaitoksessa opiskeleville tai nuorille, joilla on jo takanaan Tutustu & tienaa -jakso.

Hae paikkaa

Vinkkejä työnhakijalle

Työnhakulomakkeen täyttö

Miten erotut joukosta valmista hakulomaketta täyttäessäsi?

Katso vinkit

Pika- ja ryhmähaastattelu

Mitä on hyvä muistaa haastatteluun tullessa ja itse haastattelussa?

Katso vinkit

Videohaastattelu

Mitä videon teossa on hyvä ottaa huomioon?

Katso vinkit

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.