S-ryhmän kesätyöpaikat - S-ryhmä
Kesätöihin meille?
Työpaikat

Kesätöihin meille?

Palkkaamme tänä vuonna yhteensä noin 14 000 nuorta kesätöihin

Työpaikkoja löytyy esimerkiksi Prismoista ja S-marketeista, ABC-liikennemyymälöistä sekä ravintoloista ja hotelleista. Osa kesätyöpaikoistamme on tarkoitettu nuoren ensimmäiseksi työpaikaksi lyhyen työharjoittelujakson kautta. Huomioithan, että kesätöiden ikärajoissa on eroja, jotka on kerrottu tarkemmin tehtävänkuvauksessa.

Olemme Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjan pääyhteistyökumppani. Työnantaja sitoutuu muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvin perehdytyksen, jonka avulla nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy.

Nuori Mieli Työssä -kumppanihankkeessamme etsitään puolestaan yhdessä nuorten kanssa keinoja, miten vahvistamme myönteisiä työelämän ensikokemuksia ja tuemme nuorten työelämätaitojen kehittymistä.


Lue lisää Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta

Tutustu kesätyöpaikkoihin

Osuuskauppa Arina

Kesätyöhaku on päättynyt.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Kesätyöhaku

Meillä Pohojammaalla ku hyvää yritetähän niin priimaa pakkaa tulemahan! Tule tekemään kanssamme tavallisia asiakaspalveluasioita epätavallisen hyvin. Hakuaika 14.12.19 - 16.03.20.

Hae nyt!

Tutustu ja tienaa -ohjelma

Eepee tarjoaa peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja VALMA- sekä TELMA -koulutukseen osallistuville mahdollisuuden tutustua työelämään "Tutustu työelämään ja tienaa" -kesäharjoittelun puitteissa Eepeen kaupan alan toimipaikoissa. Matkailu- ja ravitsemisala (ABC-liikennemyymälät, ravintolat, hotellit) tulevat mukaan myöhemmin. Hakuaika 19.02.2020 - 05.04.20.

Hae nyt!

Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Haemme iloisia, rohkeita ja asiakaspalvelutyöstä kiinnostuneita nuoria kesäharjoitteluun useisiin Eekoon toimipaikkoihin. Kahden viikon mittaisessa harjoittelussa pääset tutustumaan myyjän, liikennemyymälätyöntekijän tai ravintolatyöntekijän tehtäviin. Hakuaika 30.12.19 - 15.03.20.

Hae nyt!

HOK-Elanto

Kesätyöhaku on päättynyt.

Osuuskauppa Hämeenmaa

Kesätyöhaku on päättynyt.

Inex Partners

Kiinnostaisiko vauhdikas ja moderni logistiikkatyö kesällä? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2020 mennessä.

Hae nyt!

Laitekäyttäjiä kesätöihin päivittäistavaralogistiikkakeskukseen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2020 mennessä.

Hae nyt!

Osuuskauppa Keskimaa

Kesätyöhaku on päättynyt.

Koillismaan Osuuskauppa

Haemme Koillismaan Osuuskaupan toimipaikkoihin kesätyöntekijöitä. Toimipaikat ovat Kuusamossa Prisma, Sale Ruka, Sale Kuusamo, Sale Käylä, ABC Kuusamo, Stemma, QStyle ja S-Rauta, Kemijärvellä S-Market Uitto ja ABC Kemijärvi, Posiolla S-Market Ahola, Sallassa S-Market Erätuli, Savukoskella Sale Savukoski ja Taivalkoskella S-Market Joki-Jussi. Hakuaika 08.01.20 - 15.03.20.

Hae nyt!

Osuuskauppa KPO

Kesätyöhaku on päättynyt.

Kymen Seudun Osuuskauppa

Kesätyöhaku on päättynyt.

Osuuskauppa Maakunta

Kesätyöhaku on päättynyt.

Osuuskauppa Peeässä

Kesätyöhaku on päättynyt.

Pirkanmaan Osuuskauppa

Kesätyöhaku on päättynyt.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Kesätyöhaku on päättynyt.

Satakunnan Osuuskauppa

Kesätyöhaku on päättynyt.

Sokotel Oy

Haemme ravintoloihimme Memphis Hesarille ja Frans & Améliehin osa-aikaisia kokkeja kesätöihin. Hakuaika 19.02.20 - 19.03.20.

Hae nyt!

Etsimme nyt Tammerin iloiseen joukkoon kolmea kokkia kesätöihin ravintola Trattoria Tammerin puistoon ja aamiaiselle. Hakuaika 19.02.20 - 31.03.20.

Hae nyt!

Haemme nyt iloiseen joukkoomme palveluhenkistä vastaanottovirkailijaa yötyöhön kesäksi. Hakuaika 18.02.20 - 15.03.20.

Hae nyt!

Osuuskauppa Suur-Savo

Kesätyöhaku on päättynyt.

Reila Palvelut Oy

Ässäkeskuksen aulapalveluihin 2-3 kesätyöntekijää. Työ aulapalveluissa pitää sisällään erilaisia asiakaspalvelutehtäviä mm. vieraiden vastaanottamista ja neuvontaa sekä kulunvalvontaa. Hakuaika 12.02.20 - 15.03.20.

Hae nyt!

Paikallisvartijoita kesätöihin Inex Partnersin logistiikkakeskukseen Sipooseen. Paikallisvartijana työskentelet logistiikkakeskuksen portilla ja/tai aulassa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa ajoneuvoliikenteen valvominen, kulunvalvonta ja erilaiset asiakaspalvelutehtävät. Hakuaika 10.02.20 - 31.03.20.

Hae nyt!

Rekrytoimme nyt pääkaupunkiseudun Prismoihin kesän ajaksi vartijoita. Vartijan tehtävänä on taata asiakkaille sujuva ja turvallinen asiointi kaupassa. Hakuaika 29.01.20 - 15.03.20.

Hae nyt!

Haemme nyt kesän ajaksi Pääkaupunkiseudun HOK-Elannon myymälöihin turvamyyjiä eli Seifejä. Seifinä pääset työskentelemään monipuolisesti myymälän eri tehtävissä ja olemaan merkittävä osa myymälän työyhteisöä. Hakuaika 29.01.20 - 15.03.20.

Hae nyt!

Suur-Seudun Osuuskauppa

Kesätyöhaku on päättynyt.

Turun Osuuskauppa

Kesätyöhaku on päättynyt.

Vinkkejä työnhakijalle

Työnhakulomakkeen täyttö

Miten erotut joukosta valmista hakulomaketta täyttäessäsi?

Katso vinkit

Pika- ja ryhmähaastattelu

Mitä on hyvä muistaa haastatteluun tullessa ja itse haastattelussa?

Katso vinkit

Videohaastattelu

Mitä videon teossa on hyvä ottaa huomioon?

Katso vinkit

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.