S-ryhmän työpaikat - S-ryhmä
Meillä on mahdollisuudet vaikka mihin
Työpaikat

Meillä on mahdollisuudet vaikka mihin

Tutustu S-ryhmän avoimiin työpaikkoihin

Löydät avoimet työpaikkamme täältä.

HOK-Elannon avoimet työpaikat pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella löytyvät täältä.

Inex Partnersin avoimiin työpaikkoihin pääset tästä.

Haluatko tehdä työtä osuuskunnassa, joka on läsnä lähes jokaisen suomalaisen elämässä?

Sellainen on S-ryhmä. Meillä on jo miltei 40 000 työntekijää. Olemme ainutlaatuinen porukka ihan maailmankin mittakaavassa, sillä toimintamme kattaa lähes jokaisen elämänalueen. Tässä maassa liikutaan, syödään, majoitutaan, sijoitetaan, remontoidaan ja tehdään monta muutakin asiaa meidän ihmisten iloisen palvelun kautta.

Olemme suurin yksityinen työnantaja Suomessa. Työmme hedelmät eivät valu osinkoina ulkomaisille omistajille vaan yhä paranevina etuina ja palveluina asiakasomistajillemme. Valtaosa asiakkaistamme kuuluukin S-ryhmän omistavaan luokkaan eli asiakasomistajiin.

Muodostumme 19 alueosuuskaupasta ja niiden omistamasta Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK). SOK toimii osuuskauppojen keskusliikkeenä ja tuottaa hankinta-, asiantuntija- ja tukipalveluita.

Jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat tasasuuruisilla osuuksilla, eikä muita omistajia ole. Olemme osuuskunta, ja äärettömän ylpeitä siitä. Meillä iällä, sukupuolella, ihonvärillä tai seksuaalisella suuntautumisella ei ole mitään väliä. Ainoastaan sillä, että osaa asiansa ja tekee parhaansa.

Meillä on mahdollisuudet vaikka mihin.

Kartasta voit katsoa, minkä alueosuuskauppamme alueelta voisi sinun mahdollisuutesi löytyä:

Kesätyöntekijät

Palkkaamme vuosittain jopa 14 000 kesätyöntekijää ja -harjoittelijaa.

Työpaikkoja löytyy esimerkiksi Prismoista ja S-marketeista, ABC-liikennemyymälöistä sekä ravintoloista ja hotelleista.

Lue lisää

T1A9319 150x100mm

Tutustu työtehtäviimme

T1A9973 1920x1080px

Koululaiset ja ammattiin opiskelevat

Perehdytämme jokaisen työntekijän huolellisesti ja takaamme turvallisen työympäristön ja oikeat välineet. Tarjoamme muun muassa kesätöitä, harjoittelupaikkoja ja osa-aikaisia töitä opintojen oheen mukavassa porukassa.

Lue lisää

Korkeakoulu-opiskelijat

Valmennusohjelmamme ovat kasvattaneet jo vuosia tulevaisuuden osaajia esimies- ja johtotehtäviin S-ryhmän eri liiketoimintoihin.

Laaja liiketoimintamme tarjoaa paljon kiinnostavia tutkimusaiheita ja kasvun paikkoja myös opinnäytetöitä tekeville.

Lue lisää

Miksi S-ryhmään töihin?

Meillä on Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1 800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Osuuskauppakohtaisesti henkilöstö voi saada myös muita etuja.

Lue lisää

Haluatko meille töihin?

Haluatko meille töihin?

Selaa avoimia työpaikkojamme, täytä hakemus ja liity mukaan 40 000 ässäläisen yhteisöön.

Kaikki avoimet työpaikkamme

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.