Meillä on mahdollisuudet vaikka mihin
Työpaikat

Meillä on mahdollisuudet vaikka mihin

Ura #ässäduunissa

S-ryhmä on kotimainen, asiakkaidemme omistama yritysverkosto. Olemme kaupan alan markkinajohtaja, ja S-ryhmän yritykset työllistävät Suomen suurimpana yksityisenä työnantajana yli 40 000 osaajaa. Meillä voit rakentaa aidosti monipuolisen uran, sillä toimintamme kattaa lähes jokaisen elämänalueen; tässä maassa liikutaan, syödään, majoitutaan, sijoitetaan, remontoidaan ja tehdään monta muutakin asiaa meidän ihmisten ammattitaitoisen palvelun avulla.

Olisiko Sinun seuraava ura-askeleesi #ässäduunissa?

Harjoitteluja koululaisille ja ammattiin opiskeleville

Moni suomalainen on löytänyt ensimmäisen työpaikkansa meiltä. Työllistämme eniten nuoria koko Suomessa, ja kaikista työntekijöistämme yli neljännes on alle 25-vuotiaita. Tarjoamme muun muassa kesätöitä, harjoittelupaikkoja ja osa-aikaisia töitä opintojen oheen mukavassa porukassa.

Lue lisää

koululaiset

Väyliä tulevaisuuden tekijöiksi korkeakouluopiskelijoille

S-Päällikkö ja S-Trainee ovat valmennusohjelmia tulevaisuuden esihenkilöille, johtajille ja asiantuntijoille. Solmimme kaikkien valmennusohjelmiin valittujen kanssa vakituisen työsuhteen ja maksamme valmennusjakson ajalta palkkaa.

Lue lisää

Merkityksellisiä kohtaamisia kaupan alalla

Ammattilaisemme Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, Alepoissa, Sokoksissa ja muissa S-ryhmän kaupoissa takaavat päivittäin hyvän kaupassakäyntikokemuksen miljoonille asiakkaillemme. Kaupan ala tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä työuran kaikkiin vaiheisiin.

Lue lisää

S-ryhmä 2021 brändikuvat prisma-21 ©Sami Heiskanen 3000px sRGB

Sykkiikö sydämesi onnellistamiselle?

Hotelleissamme ja ravintoloissamme vietetään ikimuistoisia hetkiä ja kohdataan rakkaita ihmisiä. Tarjoilijat, kokit, ravintolapäälliköt, vastaanottotyöntekijät, siivoojat ja muu henkilökunta luovat tuhansia ainutlaatuisia kohtaamisia päivittäin. Työ on hauskaa, mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Tuemme henkilökuntamme hyvinvointia, tarjoamme urapolkuja eteenpäin ja valmennamme työssä.

Lue lisää

20210816-sRyhma-bbaKahvilaTiski-1210816023259-0023 2mt

Liikennemyymälöistä monipuolista kokemusta

ABC-asemat ovat moniosaajien areenoita, joissa pääset työskentelemään niin kaupan, keittiön kuin salinkin puolella. Suomalaisen liikenteen rytmi säveltää ABC:n työntekijöiden, apsilaisten, työpäivää. Liikettä ja vaihtelevuutta riittää.

Lue lisää

Aloituskuva 2 preview

Vaikuta suomalaisten arkeen asiantuntijana

Asiantuntijoina meillä työskennellään paitsi vähittäiskaupan ja matkailu- ja ravintola-alan kehittäjinä myös esimerkiksi vaativissa IT-asiantuntijan tehtävissä, data-analyytikkoina, taloushallinnossa, viestinnässä ja markkinoinnissa. Pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjoamme ja millaisen tankkauskokemuksen voimme tarjota ABC-asemilla.

Lue lisää

SOK HR Anssi Vuohelainen-8934

Miksi S-ryhmään töihin?

Meillä voidaan tutkitusti hyvin; tutkimme vuosittain henkilöstömme tyytyväisyyttä ja saamme hienoja tuloksia. Olemme Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisön pääkumppaneita, ja olemme sitoutuneet yhteisön seitsemään vastuullisuusperiaatteeseen. Lisäksi henkilöstöetumme ovat Suomen laajimpia.

Lue lisää

Haluatko meille töihin?

Ura #ässäduunissa?

Selaa avoimia työpaikkojamme, täytä hakemus ja liity mukaan 40 000 ässäläisen yhteisöön.

Kaikki avoimet työpaikkamme

Kesätyöntekijät

Palkkaamme vuonna 2023 jopa 17 000 kesätyöntekijää ja -harjoittelijaa.

Työpaikkoja löytyy esimerkiksi Prismoista ja S-marketeista, ABC-liikennemyymälöistä sekä ravintoloista ja hotelleista.

Lue lisää

T1A9319 150x100mm

S-ryhmä Twitterissä


Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.