Korkeakouluopiskelijat - S-ryhmä
Korkeakouluopiskelijat
Työpaikat

Korkeakouluopiskelijat

Valmennusohjelmat

S-Päällikkö ja S-Trainee ovat valmennusohjelmia tulevaisuuden esimiehille, johtajille ja asiantuntijoille. Solmimme kaikkien valmennusohjelmiin valittujen kanssa vakituisen työsuhteen ja maksamme valmennusjakson ajalta palkkaa.

STrainee

S-Trainee on väylä tulevaisuuden avaintehtäviin

S-Trainee on valmennusohjelmamme ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille tai pian valmistuville. S-Trainee-ohjelmalla on pitkä historia ja sen kautta on kasvanut osaajia merkittäviin avaintehtäviimme. Tarvitsemme monenlaista osaamista – asiakaspalvelusta nauttivia ja siihen intohimoisesti suhtautuvia ammattilaisia, erinomaisia esimiehiä ja toimialajohtajia sekä asiantuntijoita, jotka kehittävät, haastavat ja luovat proaktiivisesti. Jos haluat kehittyä kaupan alan aitiopaikalla tulevaisuuden osaajaksi, hae mukaan! Uusi haku S-Trainee-ohjelmaan alkaa syksyllä 2019.

Lue lisää

SPäällikkö

S-Päällikkö valmentaa tulevaisuuden tekijät

S-Päällikkö-valmennusohjelmasta valmistuu tulevaisuuden esimiehiä alueosuuskauppoihimme ja yrityksiimme, kuten market-, vuoro- ja palvelupäälliköiksi. Taustaltaan S-Päällikkö voi olla ammattikorkeakoulututkinnon hiljattain suorittanut, pian valmistuva tai ammatillisen tutkinnon suorittanut, jolla on jo alan työkokemusta.

Lue lisää

Opinnäytetyöt

Meillä tehdään vuosittain useita opinnäyte- ja päättötöitä, niin alueosuuskaupoille kuin niille tuki-, hankinta- ja asiantuntijapalveluita tuottavalle SOK:llekin.

SOK:ssa teetetään graduja ja diplomitöitä liittyen SOK:n omaan liiketoimintaan, S-ryhmän kokonaisuuteen tai valtakunnalliseen ketjutoimintaan. Mikäli sinua kiinnostava aihe kohdistuu alueosuuskauppaan tai alueelliseen liiketoimintaan, ota yhteyttä suoraan alueosuuskauppaan.

Gradujen ja diplomitöiden tekijät voivat jättää oman ehdotuksensa SOK:n gradupankkiin.

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetöissä ota yhteyttä suoraan toimipaikkaan tai osuuskauppaan, jota opinnäytetyösi käsittelee.

Opinnäyte- ja muut päättötyöt ovat erinomainen tapa tutustua puolin ja toisin. Monelle se on ollut ponnahduslauta uralle meillä.

Kolme vinkkiä hyvään opinnäytetyöhakemukseen

1

Mieti, onko aiheesi ja tutkimuskohteesi selkeästi rajattu. Lopputyön tulisi olla mahdollisimman pitkälle mietitty.

2

Mitä hyötyä lopputyöstäsi on meille ja asiakasomistajillemme? Perustele, miksi tämä tutkielma pitäisi tehdä.

3

Suunnittele työllesi realistinen aikataulu. Tämä helpottaa myös meidän työtämme.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.