Korkeakouluopiskelijat
Työpaikat

Korkeakouluopiskelijat

Valmennusohjelmat

S-Päällikkö ja S-Trainee ovat valmennusohjelmia tulevaisuuden esihenkilöille, johtajille ja asiantuntijoille. Solmimme kaikkien valmennusohjelmiin valittujen kanssa vakituisen työsuhteen ja maksamme valmennusjakson ajalta palkkaa.

STrainee

S-Trainee on väylä tulevaisuuden avaintehtäviin

S-Trainee on valmennusohjelmamme ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille tai pian valmistuville. S-Trainee-ohjelmalla on pitkä historia ja sen kautta on kasvanut osaajia merkittäviin avaintehtäviimme. Tarvitsemme monenlaista osaamista – asiakaspalvelusta nauttivia ja siihen intohimoisesti suhtautuvia ammattilaisia, erinomaisia esimiehiä ja toimialajohtajia sekä asiantuntijoita, jotka kehittävät, haastavat ja luovat proaktiivisesti. Jos haluat kehittyä kaupan alan aitiopaikalla tulevaisuuden osaajaksi, hae mukaan!

Lue lisää

SPäällikkö

S-Päällikkö valmentaa tulevaisuuden tekijät

S-Päällikkö-valmennusohjelmasta valmistuu tulevaisuuden esimiehiä alueosuuskauppoihimme ja yrityksiimme, kuten market-, vuoro- ja palvelupäälliköiksi. Taustaltaan S-Päällikkö voi olla ammattikorkeakoulututkinnon hiljattain suorittanut, pian valmistuva tai ammatillisen tutkinnon suorittanut, jolla on jo alan työkokemusta.

Lue lisää

Opinnäytetyöt

Meillä S-ryhmässä tehdään vuosittain useita graduja ja opinnäytetöitä, niin alueosuuskaupoille kuin SOK:llekin.

SOK:lla gradut ja opinnäytetyöt liittyvät yleensä SOK:n omaan liiketoimintaan, S-ryhmän kokonaisuuteen tai valtakunnalliseen ketjutoimintaan. Mikäli sinulla on kiinnostava aihe mielessäsi, voit jättää oman ehdotuksesi SOK:n gradupankkiin.

Mikäli sinua kiinnostava aihe kohdistuu alueosuuskauppaan tai alueelliseen liiketoimintaan, olethan yhteydessä suoraan kyseiseen alueosuuskauppaan.

Gradut ja opinnäytetyöt ovat erinomainen tapa tutustua puolin ja toisin. Monelle se on ollut ponnahduslauta uralle meillä.

Kolme vinkkiä hyvään opinnäytetyöhakemukseen

1

Mieti, onko aiheesi ja tutkimuskohteesi selkeästi rajattu.

2

Mitä hyötyä lopputyöstäsi on meille ja asiakasomistajillemme? Perustele, miksi tämä tutkielma pitäisi tehdä.

3

Lopputyön tulisi olla mahdollisimman pitkälle mietitty: mieti työllesi alustava tutkimussuunnitelma ja realistinen toteutusaikataulu.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.