Olemme asiakkaiden omistama
S-ryhmä

Olemme asiakkaiden omistama

Tietoa S-ryhmästä

Olemme asiakkaiden omistama suomalainen vähittäiskaupan ja palvelualan yritysverkosto, jolla on Suomessa yli 1 900 toimipaikkaa.

Tarjoamme marketkaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan, liikennekaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä rautakaupan palveluita. Lisäksi joidenkin osuuskauppojen alueelta löytyy autokaupan ja maatalouskaupan toimipaikkoja. Tarjoamme kaikille asiakasomistajille kattavat pankkipalvelut S-Pankin kautta.

Lue lisää

T1A8530 1920x1080px

Osuustoiminta ja asiakasomistajuus

Osuuskauppa on asiakasomistajalle erityisen kannattavaa kauppaa. Siinä korostuvat rinnakkain taloudellinen kannattavuus sekä yhteiskunnallinen vastuu.

Lue lisää

Arvot, strategia ja visio

Toimintamme tarkoitus on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja kannattavasti asiakasomistajillemme.

Lue lisää

T1A0746 1920x1080px

Liiketoiminnot

Toimimme marketkaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan, rautakaupan, liikennekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan liiketoiminta-alueilla. S-Pankki tarjoaa monipuolisia pankkipalveluja koko Suomessa.

Lue lisää

Osana Suomea

Luomme hyvinvointia koko Suomen alueelle. Työllistämme noin 40 000 ihmistä Suomessa, ja laitamme rahkeita erityisesti nuorten työllistämiseen. Ylläpidämme taloudellista hyvinvointia ympäri maan investoimalla ja sitä kautta myös välillisesti työllistämällä.

Käymme myös suunnitelmallista vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa.

Lue lisää

S-ryhmän historia

Historia

Osuustoiminta syntyi kuluttajien arjen tarpeista. 1800-luvun Euroopassa monet yksityiset kauppiaat tavoittelivat maksimaalista voittoa, säilyttivät asiakassuhteet usein velkavankeuden avulla eivätkä piitanneet tuotteiden hygieniasta tai laadusta. Näiden ilmiöiden vastapainoksi syntyivät osuuskaupat.

Lue lisää

Vuosi- ja vastuullisuuskatsaus

S-ryhmän vuosi- ja vastuullisuuskatsaus on kattava lukupaketti kaikille niille, jotka haluavat syventyä toimintaamme ohjaaviin tavoitteisiin ja tunnuslukuihin.

Tutustu katsaukseen

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.