Palveluita yrityksille ja kumppaneillemme

Palveluita yrityksille ja kumppaneillemme

T1A8797 1920x1080px

Tavarantoimittajille

Tavarantoimittajamme voivat raportoida omien tuotteidensa myyntiä kuukausitasolla ja saada ennusteita raportointijärjestelmästämme.

Lue lisää

2

Palveluntarjoajille

S-ryhmä hankkii tuotteita ja palveluita myös kaupparyhmän omaan käyttöön.

SOK Epäsuorat hankinnat

Yritysasiakkaille

Tarjoamme yritysasiakkaillemme kuittisirkuksen lopettavan S-Business-kortin ja ahkerasti matkustaville liikematkaajille S-Card-etuohjelman.

Lue lisää

S-ryhmän yrityskumppaniksi

Yhteistyökumppaneiden avulla täydennämme asiakasomistajille tarjottavia etuja ja palveluita niillä toimialoilla, missä S-ryhmällä ei ole omaa liiketoimintaa. Tyypillisimmät yhteistyömuotomme ovat Bonus- ja etupartneritoiminta.

Lue lisää

T1A9132 1920x1080px

Start-upeille ja innovaattoreille

Oletko kehittänyt uuden ratkaisun, joka voisi mielestäsi tuottaa ylivoimaista hyötyä ja helppoutta asiakasomistajillemme? S-Lab on väylä päästä kokeilemaan uusia ratkaisuja käytännössä.

Lue lisää

P1000507 2400

Yritysasiakkaiden laskutustiedot

Tavoitteenamme on siirtyä vastaanottamaan laskut ainoastaan verkkolaskuina. Verkkolasku on nopea tapa luoda ja lähettää laskuja ja on lisäksi paperilaskua ekologisempi.

Katso yhteystiedot

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.