Talous ja hallinto
Talous ja hallinto

Talous ja hallinto

Yksi toimintamme ja koko osuustoiminnan kivijaloista on demokraattisuus. Jokainen asiakasomistaja voi osallistua päätöksentekoomme oman osuuskauppansa kautta.

T1A0571 150x100mm

Keskeiset luvut

Hyvä kannattavuus on meille pysyvästi tärkeää. Sen avulla olemme voineet laskea hintoja ja maksaa etuja omistajillemme. Olemme tehneet merkittäviä investointeja muun muassa energiatehokkuuteen ja logistiikkaan, jotta pystymme turvaamaan kannattavuutemme myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

Yhteiskunnan hyväksi

Hallinto ja johtaminen

Yksi toimintamme ja koko osuustoiminnan kivijaloista on demokraattisuus. Jokainen asiakasomistaja voi osallistua päätöksentekoomme oman osuuskauppansa kautta. Jäsenet eli asiakasomistajat omistavat S-ryhmän 19 alueosuuskauppaa. Ne puolestaan omistavat keskusliike SOK:n. SOK on suomalainen osuuskunta, jonka ylin päättävä elin on osuuskunnan kokous.

Lue lisää

SOK-yhtymän eettiset periaatteet

Jokapäiväisen toimintamme on täytettävä ne eettiset odotukset, joita eri sidosryhmät asettavat meille.

Lue lisää

Anonyymi ilmoituskanava

S-ryhmän ilmoituskanava

S-ryhmä on sitoutunut toimimaan läpinäkyvästi, avoimesti ja eettisiä periaatteita noudattaen. Voit ilmoittaa ilmoituskanavassamme nimettömästi, mikäli epäilet väärinkäytöstä tai eettisen periaatteiden vastaista toimintaa S-ryhmässä. Huomioithan, että kanava ei ole tarkoitettu tuotteita tai palveluita koskeviin asiakaspalautteisiin.

S-ryhmän ilmoituskanava

vuosi ja vastuullisuus

S-ryhmän vuosi ja vastuullisuus

Lue lisää S-ryhmän luvuista ja vastuullisuustyöhön tuloksista vuosi- ja vastuullikastauksesta.

Tutustu katsaukseen

Raportit ja tiedottaminen

S-ryhmän vähittäismyynnin kehityksestä tiedotetaan neljännesvuosittain. S-ryhmän ja SOK-yhtymän tulokset julkaistaan kaksi kertaa vuodessa, helmi- ja elokuussa.

S-ryhmän vuosi- ja vastuullisuuskatsaukset sekä SOK-yhtymän taloudelliset raportit löytyvät alla olevan linkin takaa.

Raportit

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.