S-Trainee 2020 - S-ryhmä
Kasva muutoksen tekijäksi

S-Trainee 2020

Kasva muutoksen tekijäksi

 • 11 miljardin vähittäismyynti.
 • Suomen suurin ruoan verkkokauppa.
 • Digitaalisen palvelukehityksen edelläkävijä.
 • Ylivoimaisesti tunnetuin ja palkitsevin asiakkuusohjelma.
 • 40 000 työkaveria.
 • Vastuullisuusstrategia, joka perustuu teoille.
 • Ilmiöitä, jotka puhuttavat.

Uudistunut, hakijoidensa näköinen S-Trainee-ohjelma

S-Trainee on S-ryhmän oma valmennusohjelma, jonka kautta olemme vuosikymmenten ajan valmentaneet uusia kykyjä S-ryhmän johtopaikoille ja vaativiin johto- ja asiantuntijatehtäviin. Rakennamme jokaiselle palkkaamallemme traineelle vaiheittain etenevän, henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman osaamisten ja kiinnostusten perusteella.

Tutustu aiempien vuosien S-Trainee-valmennettavien Outin, Samun, Artun, Tuomaksen, Hannun ja Lindan tarinoihin. Löytyykö sivuiltamme ensi vuonna myös sinun tarinasi?

Vaadimme paljon, tarjoamme enemmän

Jos uskallat rohkeasti hypätä mukavuusalueeltasi, haastaa itseäsi eri toimialojen, liiketoimintojen ja työtehtävien parissa sekä haluat kehittyä ja kehittää tuloksia saavuttaen, kuulostat etsimältämme tyypiltä. Kunnianhimon lisäksi edellytämme hakijoilta motivaatiota, määrätietoisuutta ja reilua asennetta työntekoon.

Vastineeksi tarjoamme syvällisen ja laaja-alaisen ymmärryksen S-ryhmän liiketoiminnoista ja omistajiaan palvelevasta osuustoiminnasta, mielenkiintoisia työtehtäviä ja vastuuta, kannustavan työkulttuurin sekä loistavat henkilöstöedut.

S-Trainee pähkinänkuoressa

 • Valmennusohjelma korkeakoulutetuille nuorille
 • Kesto 10 kuukautta
 • Vakituinen, kokoaikainen työsuhde
 • Henkilökohtainen tutor ja räätälöity kehittymissuunnitelma
 • Liiketoiminnan kehittämisprojekti
 • Opintomatka Eurooppaan

Usein kysytyt kysymykset

tuomas

S-Trainee hakuprosessi

Rekrytointiprosessi on monivaiheinen ja toteutamme sen yhteistyössä Psycon Oy:n kanssa. Hakemusten läpikäyminen alkaa jo hakuaikana, ja ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Näiden jälkeen kutsumme osan hakijoista Helsingissä Psyconilla järjestettäviin ryhmähaastatteluihin, joista valitsemme jälleen joukon hakijoita seuraavaan vaiheeseen eli henkilöarviointipäivään, joka järjestetään Ässäkeskuksessa, Helsingin Vallilassa. Viimeisenä vaiheena ennen lopullisia päätöksiä ovat S-Traineen rekrytoivien yritysten haastattelut. Lisätietoja hakemisesta ja rekrytointiprosessista antaa Psycon Oy:n konsultti Mira Karilahti: mira.karilahti@psycon.com.

s-trainee hakuprosessi

S-ryhmä työnantajana

”Onhan tämä huikea paikka olla duunissa.” Hannu, S-Trainee 2013

S-ryhmä on suomalainen osuustoiminnallinen yritys, jossa vaikutusmahdollisuudet ovat aitoja. Työn merkitys löytyy päivittäisistä asiakaskohtaamisista. Haluamme hurmata asiakkaamme – joka päivä, jokaisessa kohtaamisessa. Puhallamme yhteen hiileen ja uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Uudistamme alaa ja haemme nyt joukkoomme kunnianhimoisia osaajia, jotka haluavat kasvaa muutoksen tekijöiksi.

”Työnantajana S-ryhmä on varma, vahva, osaava ja uudistushaluinen. Perinteet ovat vahvat mutta koko ajan kaikessa tekemisessä on se ajatus, että meidän pitää mennä eteenpäin ja pystyä kehittymään asioissa.” Outi, S-Trainee 2016

Miksi S-ryhmään töihin?

Suomimaisema

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.