Asiantuntijat - S-ryhmä
Asiantuntijat
Työpaikat

Asiantuntijat

Aitoa vaikuttamista suomalaisten arkeen

Meillä työskentelee yli 2 000 asiantuntijaa, joista suurin osa, noin 1 500, SOK:lla vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä.

Meillä on ammattilaisia laidasta laitaan, esimerkiksi vaativissa IT-asiantuntijan tehtävissä, data-analyytikkoina, taloushallinnossa, viestinnässä ja markkinoinnissa ja luonnollisesti vähittäiskaupan sekä matkailu- ja ravintola-alan kehittäjinä.

S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: muun muassa siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjoamme ja millaisen tankkauskokemuksen voimme tarjota ABC-asemilla.

Olemme olemassa asiakasomistajiemme varten, joiden arkea parannamme lukuisilla digitaalisilla palveluilla. Data on asiakasomistajiemme kruununjalokivi, ja haluamme sen avulla tuottaa heille mahdollisimman sujuvat ja kiinnostavat palvelut. Asiantuntijamme tuovat kassakuitit kännykkään ja herättävät ne henkiin.

Haluamme olla Euroopan paras palvelualan toimija ja työskentelemme aktiivisesti kansainvälisissä verkostoissa. Oli kyse sitten globaalista vastuullisuustyöstä tai hankinnasta, vaikuttaa osa asiantuntijoista hyvin aktiivisesti maailmalla.

Työntekijänämme saat Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut!

Tutustu henkilöstöetuihin

13-sok-insta

Ässäduunissa-blogikirjoitukset

Blogeissa S-ryhmän monipuolisissa tehtävissä työskentelevät asiantuntijat kertovat itsestään, työtehtävästään ja ajankohtaisista tekemisistään. Tarjolla on ainutlaatuisia kurkistuksia kaupan ja palvelualojen kulisseihin.

Lue lisää

Tutustu meihin

Teemme yhdessä paremman paikan elää

Hannu

Hannu Tarvainen työskentelee prosessien kehityspäällikkönä SOK:lla. Hänen ensimmäinen askel S-ryhmän urapolulla oli korkeakouluista valmistuneille suunnattu S-Trainee-koulutusohjelma.

Marianne

Digital and CX Development Team Lead Marianne Uimoselle merkityksellisintä työssä on se, että hän pääsee kehittämään palveluita, joita tehdään suoraan asiakkaillemme.

Rakennuttaminen 20190220 Tripla 23

Tutustu kiinteistöässään

Millaisia uramahdollisuuksia meillä on tarjota kiinteistöalan, rakennuttamisen ja energiatehokkuusalan ammattilaisille?

Lue lisää

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.