Liikennemyymälät
Työpaikat

Liikennemyymälät

Liikenteen rytmi säveltää ABC:n päivää

ABC-asemat ovat moniosaajien areenoita, joissa pääset työskentelemään niin kaupan, keittiön kuin salinkin puolella. Työ on vuorotyötä, ja voi sisältää toimipaikasta riippuen myös yövuoroja.

Suomalaisen liikenteen rytmi säveltää ABC:n työntekijöiden, apsilaisten, työpäivää. Liikettä ja vaihtelevuutta riittää.

Asiakkaat vaihtelevat rahtareista lomaileviin lapsiperheisiin, joiden matkalla tauolla on iso merkitys.

Työntekijät taikovat tauon viettäjille mehevät bonuspannut ja myyvät viikonlopun ruokaostoksetkin. Ammatikseen autoilevat voivat hyödyntää ABC:n monipuolisten palveluiden lisäksi taukotiloja, jotta tauosta saa kaiken irti.

Työntekijänämme saat Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut!

Tutustu henkilöstöetuihin

Mervi ABC toimialapäällikkö

Toimialajohtaja Mervi on ylpeästi apsilainen

"Työ ABC:llä on monipuolista ja ah niin koukuttavaa! Vaikka ABC-maailma on kokenut monia muutoksia, porukkamme on vain parantanut juoksuaan. On upeita persoonia ja eri-ikäisiä, osaavia tekijöitä. Teemme täydellä sydämellä tärkeää työtä, josta saamme olla aidosti ylpeitä."

Lue Mervin tarina

Tutustu meihin

Jere

ABC:n keittiöpäällikkö Jere Ojalaa motivoi työssään itsensä kehittäminen. Jeren mielestä ABC:n työntekijän tärkeimmät ominaisuudet ovat innokkuus sekä halu tehdä ja oppia uutta.

Minna

Tsemppari ja vuoden asiakaspalvelija, liikennemyymälätyöntekijä Minna Tommo, on ABC:n monitaituri. Hän työskentelee ravintolassa, keittiössä ja myös marketin puolella – vähän kaikkialla siis. Minnan toiveena on kehittyä työssään esimerkiksi vuoropäälliköksi.

Haluatko meille töihin?

Ura #ässäduunissa?

Selaa avoimia työpaikkojamme, täytä hakemus ja liity mukaan 40 000 ässäläisen yhteisöön.

Kaikki avoimet työpaikkamme

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.