Liikennemyymälät - S-ryhmä
Liikennemyymälät
Työpaikat

Liikennemyymälät

Liikenteen rytmi säveltää ABC:n päivää

ABC-asemat ovat moniosaajien areenoita, joissa pääset työskentelemään niin kaupan, keittiön kuin salinkin puolella. Työ on vuorotyötä, ja voi sisältää toimipaikasta riippuen myös yövuoroja.

Suomalaisen liikenteen rytmi säveltää ABC:n työntekijöiden, apsilaisten, työpäivää. Liikettä ja vaihtelevuutta riittää.

Asiakkaat vaihtelevat rahtareista lomaileviin lapsiperheisiin, joiden matkalla tauolla on iso merkitys.

Työntekijät taikovat tauon viettäjille mehevät bonuspannut ja myyvät viikonlopun ruokaostoksetkin. Ammatikseen autoilevat voivat hyödyntää ABC:n monipuolisten palveluiden lisäksi taukotiloja, jotta tauosta saa kaiken irti.

Työntekijänämme saat Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut!

Tutustu henkilöstöetuihin

Mervi ABC toimialapäällikkö

Toimialajohtaja Mervi on ylpeästi apsilainen

"Työ ABC:llä on monipuolista ja ah niin koukuttavaa! Vaikka ABC-maailma on kokenut monia muutoksia, porukkamme on vain parantanut juoksuaan. On upeita persoonia ja eri-ikäisiä, osaavia tekijöitä. Teemme täydellä sydämellä tärkeää työtä, josta saamme olla aidosti ylpeitä."

Lue Mervin tarina

Tutustu meihin

Jere

ABC:n keittiöpäällikkö Jere Ojalaa motivoi työssään itsensä kehittäminen. Jeren mielestä ABC:n työntekijän tärkeimmät ominaisuudet ovat innokkuus sekä halu tehdä ja oppia uutta.

Minna

Tsemppari ja vuoden asiakaspalvelija, liikennemyymälätyöntekijä Minna Tommo, on ABC:n monitaituri. Hän työskentelee ravintolassa, keittiössä ja myös marketin puolella – vähän kaikkialla siis. Minnan toiveena on kehittyä työssään esimerkiksi vuoropäälliköksi.

T1A1063 1920x1080px

Haluatko meille töihin?

Selaa avoimia työpaikkojamme, täytä hakemus ja liity mukaan 40 000 ässäläisen yhteisöön.

Kaikki avoimet työpaikkamme

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.