S-päällikkö - S-ryhmä
Työpaikat

S-Päällikkö-valmennus

S-Päällikkö on enemmän kuin esimies

Oletko vastuunkantaja, joka haluaa johtaa ihmisiä? Nautitko asiakaspalvelutyön tekemisestä ja vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa? Onko sinulla näkemystä ja halua asioiden kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen? Oletko tavoitteellinen, päämäärähakuinen ja tulosnälkäinen? Jos vastasit kyllä, S-Päällikkö-valmennusohjelma voi olla sinua varten.

Jo vuosikymmenten ajan S-Päällikkö-valmennusohjelma on kouluttanut rohkeita ja haasteita pelkäämättömiä esimiehiä vaativimpiin tehtäviimme. Monipuolinen valmennus valmistaa S-Päällikön tulevaisuuden koitoksiin vastuullisissa vähittäiskaupan, liikennemyymälän ja matkailu- tai ravitsemiskaupan esimiestehtävissä. Valmennusohjelman tavoitteena on antaa laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet tuloksellisessa esimiestyössä toimimiseen käytännön työkierron kautta. Valmennuskokonaisuus kehittää osallistujan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja valmentajataitoja sekä kykyä analysoida omaa toimintaa ja toimintaympäristöään. Tavoitteena on, että valmennettava kehittää paitsi itseään, myös työryhmää ja vastuualuettaan.

Iiro ABC

Kenelle?

Valmennusohjelma sopii osuuskaupasta riippuen ammattikorkeakoulu- tai muun ammatillisen tutkinnon suorittaneille tai pian valmistuville. Valmennusohjelmaan haetaan uusia ja innokkaita kykyjä, joilla on kasvupotentiaalia ja halu esimiestehtäviin. Kaikkien valittujen kanssa solmitaan vakituinen työsopimus, ja koulutusajalta maksetaan palkkaa. Toivomme valmennusohjelmaan hakeutuvilta valmiutta liikkua eri toimipisteissä.

T1A0879 150x100mm

Miksi?

Kahden kauppa on molempien menestys: suurin osa valmennuksen suorittaneista on kehittänyt jatkuvasti itseään ja rakentanut vahvan ammatillisen uran S-ryhmässä. Valmennuskokonaisuus antaa hyvät valmiudet johtaa ihmisiä ja toimia erilaisissa esimiestehtävissä S-ryhmässä. Valmennusohjelma sisältää lähijaksojen lisäksi käytännön työssäoppimista toimipisteissämme, verkko-opiskelua, ammattikirjallisuuden lukemista, oppimistehtäviä ja projekti- tai kehitystyön tekemisen. Valmennettava saa myös henkilökohtaisen tutorin tuen uran alkuvaiheeseen ja pääsee tutustumaan suunnitelmallisesti eri työtehtäviin ja toimipaikkoihin.

Haussa 2019

Valmennuskokonaisuus alkaa marraskuussa 2019. Valmennusohjelmaan haku tapahtuu alueellisen aikataulun mukaisesti alla olevien linkkien kautta:

 • Sokotel Oy
 • Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (haku käynnissä 24.6.–31.8.)
 • Etelä-Karjalan Osuuskauppa (haku käynnissä 29.07.–25.08.)
 • Varuboden-Osla Handelslag (haku käynnissä 01.08.–25.08.)
 • Satakunnan Osuuskauppa (haku käynnissä 3.6.–15.7)
 • Osuuskauppa Keula (haku käynnissä 20.6.–15.8.)
 • Turun Osuuskauppa
 • Osuuskauppa Keskimaa (haku käynnissä 07.08.–31.08.)
 • Osuuskauppa Arina (haku käynnissä 12.08.–15.09.)
 • Koillismaan Osuuskauppa
 • Osuuskauppa Suur-Savo (haku käynnissä 6.9.–20.9.)
 • Osuuskauppa PeeÄssä (haku käynnissä 17.7.–12.8.)
 • Pirkanmaan Osuuskauppa (haku päättyy 1.9.2019)

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.