S-päällikkö - S-ryhmä
Työpaikat

S-Päällikkö-valmennus

S-Päällikkö on enemmän kuin esimies

Oletko vastuunkantaja, joka haluaa johtaa ihmisiä? Nautitko asiakaspalvelutyön tekemisestä ja vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa? Onko sinulla näkemystä ja halua asioiden kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen? Oletko tavoitteellinen, päämäärähakuinen ja tulosnälkäinen? Jos vastasit kyllä, S-Päällikkö-valmennusohjelma voi olla sinua varten.

Jo vuosikymmenten ajan S-Päällikkö-valmennusohjelma on kouluttanut rohkeita ja haasteita pelkäämättömiä esimiehiä vaativimpiin tehtäviimme. Monipuolinen valmennus valmistaa S-Päällikön tulevaisuuden koitoksiin vastuullisissa vähittäiskaupan, liikennemyymälän ja matkailu- tai ravitsemiskaupan esimiestehtävissä. Valmennusohjelman tavoitteena on antaa laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet tuloksellisessa esimiestyössä toimimiseen käytännön työkierron kautta. Valmennuskokonaisuus kehittää osallistujan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja valmentajataitoja sekä kykyä analysoida omaa toimintaa ja toimintaympäristöään. Tavoitteena on, että valmennettava kehittää paitsi itseään, myös työryhmää ja vastuualuettaan.

Iiro ABC

Kenelle?

Valmennusohjelma sopii osuuskaupasta riippuen ammattikorkeakoulu- tai muun ammatillisen tutkinnon suorittaneille tai pian valmistuville. Valmennusohjelmaan haetaan uusia ja innokkaita kykyjä, joilla on kasvupotentiaalia ja halu esimiestehtäviin. Kaikkien valittujen kanssa solmitaan vakituinen työsopimus, ja koulutusajalta maksetaan palkkaa. Toivomme valmennusohjelmaan hakeutuvilta valmiutta liikkua eri toimipisteissä.

T1A0879 150x100mm

Miksi?

Kahden kauppa on molempien menestys: suurin osa valmennuksen suorittaneista on kehittänyt jatkuvasti itseään ja rakentanut vahvan ammatillisen uran S-ryhmässä. Valmennuskokonaisuus antaa hyvät valmiudet johtaa ihmisiä ja toimia erilaisissa esimiestehtävissä S-ryhmässä. Valmennusohjelma sisältää lähijaksojen lisäksi käytännön työssäoppimista toimipisteissämme, verkko-opiskelua, ammattikirjallisuuden lukemista, oppimistehtäviä ja projekti- tai kehitystyön tekemisen. Valmennettava saa myös henkilökohtaisen tutorin tuen uran alkuvaiheeseen ja pääsee tutustumaan suunnitelmallisesti eri työtehtäviin ja toimipaikkoihin.

Hae mukaan!

Osuuskauppa Hämeenmaa

Haemme Osuuskauppa Hämeenmaan ravintolatoimialalle tulevaisuuden vastuunkantajaa: S-päällikkövalmennukseen valitulle solmitaan vakituinen työsuhde Hämeenmaalle, ja valmennuksen ajalta maksetaan palkkaa – lyömättömillä henkilöstöeduilla höystettynä. Hae viimeistään 5.9.2021.

Lue lisää

Osuuskauppa Maakunta

Osuuskauppa Maakunta hakee kahta (2) S-päällikkö-valmennettavaa vähittäiskaupan ja matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialoille. Jos olet rohkea, haasteita pelkäämätön ja haluat johtaa ihmisiä sekä nautit asiakaspalvelusta ja vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa, hae mukaan S-Päällikkö -valmennukseen! Hae 19.9.2021 mennessä.

Lue lisää

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.