Teemme Suomesta parempaa paikkaa elää
Vastuullisuus

Teemme Suomesta parempaa paikkaa elää

Kestävä kuluttaminen

Kohti kestävän kuluttamisen uutta normaalia – yhdessä askel kerrallaan

Kannustamme asiakkaitamme tekemään terveellisiä ja vastuullisia valintoja. Tähtäämme siihen, että vuonna 2030 myymästämme ruoasta vähintään 65 prosenttia on kasvipohjaista ja 80 prosenttia on kotimaassa valmistettua sekä huolehdimme eläinten hyvinvoinnin edistämisestä. Lisäksi edistämme suomalaisten hiilineutraalia liikkumista.

Lue lisää

Ilmasto ja luonnonvarat

Kohti kestävää kasvua – luonnonvaroja kunnioittaen

Otamme valinnoissamme huomioon luonnon ja ilmaston. Päätöksemme auttavat erilaisia elinympäristöjä ja lajeja säilymään. Vuonna 2025 poistamme ilmakehästä enemmän hiiltä kuin sitä tuotamme. Menemme kohti ruokahävikin puolittamista ja edistämme kiertotaloutta.

Lue lisää

Yhdenvertainen maailma

Kohti yhdenvertaista maailmaa – eriarvoisuutta poistaen

Meille kaikki ihmiset ovat yhtä tärkeitä ja tervetulleita. Huolehdimme siitä, että omia ja kumppaneidemme työntekijöitä kohdellaan reilusti niin Suomessa kuin maailmalla. Kerromme myymiemme tuotteiden ja niiden pääraaka-aineen alkuperän, jotta ihmisoikeuksien toteutumista voi seurata. Olemme yhteinen, syrjimätön ja monimuotoinen S-ryhmä.

Lue lisää

Kansi S-ryhmän vuosi- ja vastuullisuuskatsaus 2022

Vuosi- ja vastuullisuuskatsaus 2022

S-ryhmän vuosi- ja vastuullisuuskatsaus on kattava lukupaketti kaikille niille, jotka haluavat syventyä toimintaamme ohjaaviin tavoitteisiin ja tunnuslukuihin.

Tutustu katsaukseen

Uutiset

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.