Liiketoiminnot - S-ryhmä
Liiketoiminnot
S-ryhmä

Liiketoiminnot

Kattava palvelutarjonta

S-ryhmä toimii marketkaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan, rautakaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan liiketoiminta-alueilla. S-Pankki tarjoaa monipuolisia pankkipalveluja koko Suomessa. Muutamat alueosuuskaupat palvelevat asiakasomistajiaan myös auto- ja autotarvikekaupassa sekä maatalouskaupassa.

Voit etsiä sinua lähimmät S-ryhmän palvelut S-kanavan toimipaikkahausta.

Marketkauppa

S-ryhmän marketkaupan ketjubrändit palvelevat sinua ympäri Suomen yli 900 toimipaikalla. Eri myymälöiden muodostamaa palveluverkostoa kehitämme kattamaan mahdollisimman hyvin kunkin alueen ihmisten erilaiset tarpeet.

Prisma-hypermarketit ovat suuria ja toimivia kauppoja, joista saat arjen ruoan ja viikonlopun herkut aina edullisimpaan hintaan. Laaja valikoima kattaa myös perheen ja kodin käyttötavarat vuoden ympäri.

S-market on Suomen laajin ruokakaupan ketju, jossa jokaisen myymälän valikoima rakennetaan vastaamaan juuri kyseisen S-marketin asiakaskunnan tarpeita. Sale ja Alepa ovat lähikauppoja, jotka palvelevat aamusta iltaan - muutamat myös kellon ympäri. Alepat ovat pääkaupunkiseudun lähikauppoja ja Salet ovat muun Suomen helppo ja vaivaton ostospaikka.

Joidenkin ABC-liikennemyymälöiden yhteydessä toimii Sale-, Alepa-, S-market- ja ABC-Market -ruokakauppoja, jotka ovat liikkuvan asiakkaan helppo ostospaikka.

Tutustu S-ruokakauppojen sivustoon, Foodieen.

fish

Tavaratalo- ja erikoisliikekauppa

S-ryhmän tavaratalo- ja erikoisliikekaupan ketjuja ovat Sokos ja kosmetiikkaan erikoistunut Emotion sekä muutamat alueelliset erikoisliikekaupan ketjut.

Suomen suurimpien kaupunkien ydinkeskustoissa on 20 monipuolista Sokos-tavarataloa, ja lisäksi Sokos.fi palvelee verkko-ostajaa kaikkialla kellon ympäri.

Kauppakeskuksista ja Prisman yhteydestä löydät Emotion-erikoisliikkeet. Emotionit tarjoavat laajan valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, tuoksuja, hiustenhoitotuotteita, koruja sekä terveystuotteita.

Tutustu Sokoksen verkkokauppaan

T1A0938 150x100mm

Rautakauppa

Asiakasomistajien rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä pihan ja puutarhanhoidon tarpeisiin palvelemme Kodin Terra ja S-Rauta-ketjuissa.

Kodin Terran valikoimassa on 35 000 tuotetta ja toimitusmyynnin kautta saatavissa toiset noin 35 000 tuotetta asiakasomistajille ja ammattilaisille. Kodin Terroista saa myös asennus-, suunnittelu- ja kuljetuspalveluja.

Myös S-Rautojen valikoima ja kokonaisratkaisut on tarkoitettu yhtä hyvin urakoitsijan kuin asiakasomistajankin remonttitarpeisiin.

Tutustu Kodin Terran verkkokauppaan

Kodin Terra ap

Liikennemyymälä- ja polttonestekauppa

Suomen arvostetuin huoltamobrändi ABC huolehtii tien päällä liikkuvien ja lähiseutunsa asukkaiden tarpeista vuoden jokaisena päivänä.

ABC-liikennemyymälän yhteydessä on tankkausmahdollisuuden lisäksi monipuolinen ravintola ja edullinen ruokakauppa sekä erityistä kiitosta saaneet tilavat ja siistit WC-tilat ja lastenhoitohuoneet ja lasten leikkipaikat. Monella ABC:llä toimii myös ympäristöystävällinen ABC Car Wash -autopesu.

Taajama-alueiden Lähi-ABC:illa on helppo hoitaa nopeat täydennysostot, aterioida ja tietysti tankata. Asemien palvelut ja aukioloajat räätälöity paikallisen kysynnän mukaan. ABC-automaattiasemat palvelevat tankkaajia yleensä Prismojen, S-markettien ja Sale-myymälöiden yhteydessä.

ABC-CarWash -autopesupaikat palvelevat modernia ja ympäristötietoista autoilijaa ABC-liikennemyymälöiden ja -automaattiasemien sekä joidenkin Prismojen yhteydessä.

Tutustu ABC-asemien palveluihin

T1A0008 150x100mm

Matkailu- ja ravitsemiskauppa

Sokos Hotels, Radisson Blu ja S-ryhmän uniikki- ja ketjuravintolat tarjoavat monipuolisia ja elämyksellisiä hotelli- ja ravintolapalveluita asiakkaiden eri tarpeisiin Suomessa ja lähialueilla.

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin ja laajin hotelliketju, johon kuuluu 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Erilaiset matkustajat löytävät itselleen sopivimman Solo-, Original- tai Break-tyyppisen Sokos Hotellin. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita ja aina hyvien liikenneyhteyksien varrella. Paikalliset osuuskaupat tai Sokotel Oy omistavat kaikki Sokos Hotellit. Sokos Hotels on Suomen hotelliketjuista arvostetuin brändi.

Majoituksen lisäksi sekä Radisson Blu Hotellit että Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia kokous-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita asiakasomistajia ja työmatkustajia varten. S-ryhmä on voima Suomen tunnetuimpien ravintolaketjujen, kuten Rosson, Amarillon, Frans & les Femmes ja Coffee Housen takana. Puolet S-ryhmän ravintoloista on ketjuravintoloita, ja uniikkiravintoloiden joukossa on monta tunnettua ja pitkän perinteen yksilöllistä helmeä kuten Kappeli, Salve ja Torni Helsingissä.

Tutustu ravintoloihimme ja varaa pöytä Raflaamossa

Tutustu Sokos Hotelleihin

Tutustu Radisson Blu Hotelleihin

T1A0180 1920x1080px

S-Pankki

S-Pankki on suomalainen pankki, joka osana S-ryhmää tuntee 3,1 miljoonan asiakkaansa arjen. S-pankki palvelee verkossa, puhelimitse, sosiaalisen median kanavissa sekä pankin ja kaupan palvelut kätevästi yhdistävässä S-mobiilissa. Päivittäiset pankkiasiat hoituvat kätevästi myös kauppareissun yhteydessä aamusta iltaan, ja käteisen nostaminen ja tallettaminen onnistuu noin 1 000 S-ryhmän toimipaikan kassalla ympäri Suomen.

S-Pankin omistavat suomalaiset, osuustoiminnalliset SOK (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %), LähiTapiola Vahinkovakuutus (10 %), LähiTapiola Henkiyhtiö (3,5 %), LähiTapiolan alueyhtiöt (10 %) ja Elo (1,5 %).

Tutustu S-Pankin palveluihin

S-ryhmän asema ruokakaupassa vankistui edelleen

Venäjän ja Viron liiketoiminnot

SOK:lla on liiketoimintaa Venäjällä ja Virossa. Prismoja on Venäjällä Pietarissa sekä Virossa Tallinnassa, Tartossa ja Narvassa. Sokos Hotelleja on Venäjällä Pietarissa ja Virossa Tallinnassa.

Lue lisää liiketoiminta-alueidemme tapahtumista ja luvuista S-ryhmän vuosikatsauksesta.

S-ryhmän vuosi- ja vastuullisuuskatsaus 2019

Omenat

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.