Liiketoiminnot
S-ryhmä

Liiketoiminnot

Kattava palvelutarjonta

S-ryhmä toimii marketkaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan, rautakaupan, liikennekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan liiketoiminta-alueilla. S-Pankki tarjoaa monipuolisia pankkipalveluja koko Suomessa. Muutamat alueosuuskaupat palvelevat asiakasomistajiaan myös auto- ja autotarvikekaupassa sekä maatalouskaupassa.

Voit etsiä sinua lähimmät S-ryhmän palvelut S-kanavan toimipaikkahausta.

Marketkauppa

S-ryhmän marketkaupan ketjubrändit palvelevat sinua ympäri Suomen yli 900 toimipaikalla. Eri myymälöiden muodostamaa palveluverkostoa kehitämme kattamaan mahdollisimman hyvin kunkin alueen ihmisten erilaiset tarpeet.

Prisma-hypermarketit ovat suuria ja toimivia kauppoja, joista saat arjen ruoan ja viikonlopun herkut aina edullisimpaan hintaan. Laaja valikoima kattaa myös perheen ja kodin käyttötavarat vuoden ympäri.

S-market on Suomen suurin ruokakaupan ketju, jossa jokaisen myymälän valikoima rakennetaan vastaamaan juuri kyseisen S-marketin asiakaskunnan tarpeita. Sale ja Alepa ovat lähikauppoja, jotka palvelevat aamusta iltaan - muutamat myös kellon ympäri. Alepat ovat pääkaupunkiseudun lähikauppoja ja Salet ovat muun Suomen helppo ja vaivaton ostospaikka.

Joidenkin ABC-liikennemyymälöiden yhteydessä toimii Sale-, Alepa-, S-market- ja ABC-Market -ruokakauppoja, jotka ovat liikkuvan asiakkaan helppo ostospaikka.

Tutustu S-ruokakauppojen sivustoon, S-kaupat

S-market Ruokatori

Tavaratalo- ja erikoisliikekauppa

S-ryhmän tavaratalo- ja erikoisliikekaupan ketjuja ovat Sokos ja kosmetiikkaan erikoistunut Emotion sekä muutamat alueelliset erikoisliikekaupan ketjut.

Suomen suurimpien kaupunkien ydinkeskustoissa on 20 monipuolista Sokos-tavarataloa, ja lisäksi Sokos.fi palvelee verkko-ostajaa kaikkialla kellon ympäri.

Kauppakeskuksista ja Prisman yhteydestä löydät Emotion-erikoisliikkeet. Emotionit tarjoavat laajan valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, tuoksuja, hiustenhoitotuotteita, koruja sekä terveystuotteita.

Tutustu Sokoksen verkkokauppaan

T1A0938 150x100mm

Rautakauppa

Asiakasomistajien rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä pihan ja puutarhanhoidon tarpeisiin palvelemme Prisma Rauta -myymälöissä ja Prismojen Prisma Rauta -tarjonnalla.

Prisma Raudan valikoimassa on 35 000 tuotetta ja toimitusmyynnin kautta saatavissa toiset noin 35 000 tuotetta asiakasomistajille ja ammattilaisille. Prisma Raudasta saa myös asennus-, suunnittelu- ja kuljetuspalveluja.

Myös S-Raudan valikoima ja kokonaisratkaisut on tarkoitettu yhtälailla urakoitsijan kuin asiakasomistajankin remonttitarpeisiin.

Tutustu Prisma Raudan valikoimaan Prisma.fi:ssä

Prisma Rauta asiointi

Liikennekauppa

ABC Liikennemyymälä huolehtii tien päällä liikkuvien ja lähiseutunsa asukkaiden tarpeista vuoden jokaisena päivänä.

ABC Liikennemyymälän yhteydessä on tankkausmahdollisuuden lisäksi monipuolinen ravintola ja edullinen ruokakauppa sekä erityistä kiitosta saaneet tilavat ja siistit WC-tilat ja lastenhoitohuoneet ja lasten leikkipaikat.

ABC-automaattiasemat palvelevat tankkaajia yleensä Prismojen, S-markettien ja Sale-myymälöiden yhteydessä.

Monella ABC:llä toimii myös ympäristöystävälliset ABC Carwash ja ABC Pesukatu -autopesuasemat. Asemat palvelevat modernia ja ympäristötietoista autoilijaa liikennemyymälöiden ja automaattiasemien sekä joidenkin Prismojen yhteydessä.

ABC-lataus on S-ryhmän oma sähköautojen latausverkosto kaikille ladattaville autoille merkistä riippumatta. Löydät ABC-latauspisteet ABC-asemien sekä S-ryhmän ruokakauppojen ja hotellien yhteydestä. Latauksen sähkö on tuulivoimalla tuotettua.

Tutustu ABC-asemien palveluihin

T1A0008 150x100mm

Matkailu- ja ravitsemiskauppa

Sokos Hotels, Radisson Blu ja S-ryhmän uniikki- ja ketjuravintolat tarjoavat monipuolisia ja elämyksellisiä hotelli- ja ravintolapalveluita asiakkaiden eri tarpeisiin Suomessa ja Virossa.

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin ja laajin hotelliketju, johon kuuluu kymmeniä hotelleja eri puolilla Suomea. Erilaiset matkustajat löytävät itselleen sopivimman neljästä eri hotellityypistä. Hotelliperheeseen kuuluvat Solo, Original tai Break Sokos Hotellit sekä uusimpana tulokkaana Heymo-niminen hotellityyppi. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita ja aina hyvien liikenneyhteyksien varrella. Paikalliset osuuskaupat tai Sokotel Oy omistavat kaikki Sokos Hotellit. Sokos Hotels on Suomen hotelliketjuista arvostetuin brändi.

Majoituksen lisäksi sekä Radisson Blu Hotellit että Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia kokous-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita asiakasomistajia ja työmatkustajia varten.

S-ryhmä on voima Suomen tunnetuimpien ravintolaketjujen, kuten Rosson, Amarillon, Frans & les Femmes ja Coffee Housen takana. Puolet S-ryhmän ravintoloista on ketjuravintoloita, ja uniikkiravintoloiden joukossa on monta tunnettua ja pitkän perinteen yksilöllistä helmeä kuten Kappeli, Salve ja Torni Helsingissä.

Tutustu ravintoloihimme ja varaa pöytä Raflaamossa

Tutustu Sokos Hotelleihin

Tutustu Radisson Blu Hotelleihin

T1A0180 1920x1080px

S-Pankki

S-Pankki on suomalainen pankki, joka osana S-ryhmää tuntee 3,2 miljoonan asiakkaansa arjen. S-pankki palvelee verkossa, puhelimitse, sosiaalisen median kanavissa sekä pankin ja kaupan palvelut kätevästi yhdistävässä S-mobiilissa. Päivittäiset pankkiasiat hoituvat kätevästi myös kauppareissun yhteydessä aamusta iltaan, ja käteisen nostaminen ja tallettaminen onnistuu noin 1 000 S-ryhmän toimipaikan kassalla ympäri Suomen.

S-Pankin omistavat SOK ja S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat.

Tutustu S-Pankin palveluihin

S-ryhmän asema ruokakaupassa vankistui edelleen

Viron liiketoiminnot

SOK:lla on liiketoimintaa Virossa. Prismoja on Tallinnassa, Tartossa ja Narvassa. Tallinnassa on myös Original Sokos Hotel Viru.

Lue lisää liiketoiminta-alueidemme tapahtumista ja luvuista S-ryhmän vuosikatsauksesta.

S-ryhmän vuosi- ja vastuullisuuskatsaukset

Omenat

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.