Kauppa ja erikoisliikkeet
Työpaikat

Kauppa ja erikoisliikkeet

Merkityksellisiä kohtaamisia päivittäin

Työ kaupassa on monipuolista ja vaihtelevaa. Samaan työpäivään voi mahtua niin hyllyttämistä, kassapalvelua ja myyntiä sekä neuvontaa palvelutiskillä.

Hyvä kauppakäynti syntyy tiimityönä, oli kyse sitten houkuttelevasta hedelmähyllystä, palvelutiskillä saadusta paistovinkistä tai kassatyöntekijän hymynkareesta.

Kauppojemme koot vaihtelevat Prisma-hypermarketeista kylien, lähiöiden ja kaupunkikortteleiden sydämiin eli Saleihin ja Alepoihin. Työ on vuorotyötä, ja voi sisältää toimipaikasta riippuen myös yövuoroja.

Tavaratalo- ja erikoisliikekaupan ketjujamme ovat Sokos ja kosmetiikkaan erikoistunut Emotion sekä muutamat alueelliset erikoisliikekaupan ketjut. Näissä ketjuissa työskentelee erityisesti muodin ja kauneudenhoidon ammattilaisia.

Työntekijänämme saat Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut!

Tutustu henkilöstöetuihimme

Tutustu meihin

Valentina

Valentina Kivimäki nauttii asiakaspalvelusta ja sisustamisesta. Molemmista kiinnostuksen kohteista on hyötyä Prisman käyttötavaraosastolla. Prisma on tullut tutuksi aurinkoiselle Valentinalle kolmentoista työvuoden aikana.

Otto

Myyntityö saa Alepan apulaismyymäläpäällikön Otto Salmisen syttymään. Halu kehittyä ja yrityksen tarjoamat mahdollisuudet kouluttautua ja edetä uralla vahvistivat ajatusta pysyä kaupan alalla myös kesätöiden jälkeen. Otolle tulee hyvä fiilis, kun hän saa asiakkaan hymyilemään.

Haluatko meille töihin?

Ura #ässäduunissa?

Selaa avoimia työpaikkojamme, täytä hakemus ja liity mukaan 40 000 ässäläisen yhteisöön.

Kaikki avoimet työpaikkamme

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.