Tavarantoimittajille

Tavarantoimittajille

Tarjoamme marketkaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan, liikennemyymäläkaupan sekä rautakaupan palveluita. Verkostoomme kuuluu yli 1800 toimipaikkaa ympäri Suomen. S-ryhmän muodostavat 19 osuuskauppaa ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) tytäryhtiöineen.

Suurena toimijana meillä on paljon erilaisia ja erikokoisia tavarantoimittajia. Kohtelemme kaikkia tavarantoimittajiamme tasapuolisesti ja noudatamme eettisiä periaatteitamme suhteessa heihin. Eettisten periaatteiden mukaisesti toimimme rehellisesti ja vastuullisesti ja odotamme tätä myös yhteistyökumppaneiltamme. SOK sekä osuuskaupat ovat rekisteröityneet EU:n hyvien kauppatapojen rekisteriin.

S-ryhmä on kaupan alan markkinajohtaja Suomessa 11,7 miljardin euron verottomalla vähittäismyynnillä. Työllistämme noin 40200 työntekijää ja meillä on 2,4 miljoonaa asiakasomistajaa. Arvomme pohjautuvat vastuulliseen osuustoiminnallisuuteen. Osuustoiminnallisena yrityksenä työskentelemme asiakasta ja hänen tarpeitaan varten.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.