Tavarantoimittajille

Tavarantoimittajille

Tarjoamme marketkaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan, liikennemyymäläkaupan sekä rautakaupan palveluita. Verkostoomme kuuluu yli 1800 toimipaikkaa ympäri Suomen. S-ryhmän muodostavat 19 osuuskauppaa ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) tytäryhtiöineen.

Suurena toimijana meillä on paljon erilaisia ja erikokoisia tavarantoimittajia. Kohtelemme kaikkia tavarantoimittajiamme tasapuolisesti ja noudatamme eettisiä periaatteitamme suhteessa heihin. Eettisten periaatteiden mukaisesti toimimme rehellisesti ja vastuullisesti ja odotamme tätä myös yhteistyökumppaneiltamme. SOK sekä osuuskaupat ovat rekisteröityneet EU:n hyvien kauppatapojen rekisteriin.

S-ryhmä on kaupan alan markkinajohtaja Suomessa 11,7 miljardin euron verottomalla vähittäismyynnillä. Työllistämme noin 40200 työntekijää ja meillä on 2,4 miljoonaa asiakasomistajaa. Arvomme pohjautuvat vastuulliseen osuustoiminnallisuuteen. Osuustoiminnallisena yrityksenä työskentelemme asiakasta ja hänen tarpeitaan varten.

S-data

S-data tukee datapohjaista päätöksentekoa ja johtamista

Haluatko nähdä reaaliaikaisesti tuotteidesi myyntitiedot ja markkinaosuudet S-ryhmän myymälöissä ja alueellisesti? Haluaisitko saada päivittäin ennusteet tuotteidesi tulevista tilauksista? Olisiko sinulle hyötyä nähdä oman tuotekategoriasi myynnit myös kilpailijoiden tuotteiden osalta?

S-data on pilvipohjainen palvelu, joka avaa pääsyn toimittajan omiin tuotteisiin liittyvään ennuste- ja myyntidataan S-ryhmän tietovarastossa.

SATO - S-ryhmän Arvoketjun Toiminnan Ohjaus

SATO-järjestelmähanke uudistaa ja yhtenäistää S-ryhmän vähittäiskaupan toimintaa ja tietojärjestelmiä

Mittava uudistustyö tehostaa vähittäiskauppaa ja luo uusia mahdollisuuksia digitaalisille palveluille. Tavoitteenamme on parantaa toiminnanohjaustamme ja kehittää toimintaamme. Uusi tietojärjestelmämme vaatii tuote- ja tavarantoimittajatiedoilta nykyistä kattavampia tuotetietoja.

SATO-järjestelmähanke toteuttaa yhden järjestelmäympäristön koko S-ryhmän vähittäiskaupan toiminnanohjaukselle. Muutos koskeen kaikkia vähittäiskaupan toimialoja ja ketjuja. Järjestelmäarkkitehtuurin keskiössä on SAP.

Toimintamallit uudistuvat ja tarjouskäsittelyyn tulee uudistetut lomakkeet. Samalla tuotetietojen ja aikataulujen merkitys kasvaa entisestään.

Tuotetiedot palvelevat eri liiketoiminnan kannalta tärkeitä prosesseja kuten tavaravirtojen hallintaa, valikoima- ja hankintasuunnittelua, maksatusta, laadunvalvontaa, verkkokauppaa ja digitaalisia palveluita. Hyödynnämme kaikissa prosesseissamme Synkka-tuotetietopankkiin tallennettuja tietoja.

Uusi tavarantoimittaja?

Oletko kiinnostunut toimittamaan tuotteita valtakunnalliseen valikoimaan vai paikallisesti? Valitse alta sopivin vaihtoehto.

Ketjutoimittaja
Paikallistoimittaja

RM tekojen alustus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.