Hotellit ja ravintolat
Työpaikat

Hotellit ja ravintolat

Tuhansia ainutlaatuisia kohtaamisia päivittäin

Hotelleissamme ja ravintoloissamme vietetään ikimuistoisia hetkiä ja kohdataan rakkaita ihmisiä – oli kyse sitten yöstä Sokos Hotellissa tai Radisson Blu Hotellissa tai illallisesta jossain rakastetuista ravintoloistamme.

Tarjoilijat, kokit, ravintolapäälliköt, vastaanottotyöntekijät, siivoojat ja muu henkilökunta luovat tuhansia ainutlaatuisia kohtaamisia päivittäin. Työ on vuorotyötä, ja voi sisältää toimipaikasta riippuen myös yövuoroja.

Työ hotelleissamme ja ravintoloissamme on hauskaa, mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Tuemme henkilökuntamme hyvinvointia, tarjoamme urapolkuja eteenpäin ja valmennamme työssä.

Työntekijänämme saat Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut!

Tutustu henkilöstöetuihimme

Tutustu meihin

Noora

Tarjoilija Noora Karlström nauttii Amarillon työporukan yhteishengestä ja mukavista henkilöstöeduista. Asiakkaiden positiivinen palaute tuo lisää iloa työpäivään.

Ville

Keittiömestari Ville Vanhalan sytyttää seikkailunhaluisuus tai hulluus, joka tulee työn mukana. Parasta työssä ovat asiakkaat ja työkaverit ja se, että voi olla ihmisten kanssa tekemisissä. S-ryhmä on luotettava, pitää sen minkä lupaa ja joustava tilanteissa.

Haluatko meille töihin?

Ura #ässäduunissa?

Selaa avoimia työpaikkojamme, täytä hakemus ja liity mukaan 40 000 ässäläisen yhteisöön.

Kaikki avoimet työpaikkamme

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.