Palveluntarjoajille

Palveluntarjoajille

Tässä osiossa ovat ohjeet palveluntarjoajille, jotka toimittavat tuotteita ja palveluita S-ryhmän omaan käyttöön. Tavarantoimittajille-osio on tarkoitettu niille yrityksille, joilta S-ryhmä hankkii tuotteita vähittäismyyntiin. Start-upeille ja innovaattoreille tarjoamme S-Lab -väylän uusien ratkaisujen kehittämiseen ja kokeilemiseen.

S-ryhmän omaan käyttöön hankittavista tuotteista ja palveluista käytetään nimitystä epäsuorat hankinnat. S-ryhmässä nämä hankinnat tehdään keskitetysti SOK:n Epäsuorat hankinnat -yksikössä eli Epsussa. Se vastaa koko S-ryhmän, kuten SOK:n ja osuuskauppojen keskeisimpien epäsuorien hankintojen toimintasuunnitelmista, kilpailuttamisesta ja palveluntarjoajavalinnasta sekä sopimus-, palveluntarjoaja- ja ostotilaushallinnasta yhdessä sidosryhmiensä kanssa.

Epsu tuo yhteen S-ryhmän epäsuoran hankinnan alueen tarpeet, ostot ja palveluntarjoajat. Se tarjoaa palveluntarjoajille yhtenäisen kanavan koko S-ryhmään ja sen organisaatioihin. Epsu varmistaa hankittavien tuotteiden ja palveluiden laadun, luotettavuuden, vastuullisuuden ja kustannustehokkuuden.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.