Odotuksemme ja yhteystietomme tavarantoimittajille - S-ryhmä

Oletko uusi tavarantoimittaja?

Jos tarjoat meille tuotetta ensimmäistä kertaa, täytä ystävällisesti ensin esitietolomake. Kun olemme käyneet lomakkeesi läpi, olemme sinuun yhteydessä.

ESITIETOLOMAKE

Jaksoaikataulut

Voit tarkistaa tuoteryhmäkohtaiset jaksoaikataulumme alta:

Päivittäistavarakaupan aikataulut ja vastuut 2021

Päivittäistavarakaupan aikataulut ja vastuut 2020

Käyttötavarat aikataulut ja vastuut 2020

Edi-sanomat

Tuotetietolomakkeet

S-ryhmän päivittäistavarakaupalla on käytössä kaksi tuotetietolomaketta. Alla esitellyt lomakkeet ovat vain esimerkkejä, valikoimapäätösten jälkeen tavarantoimittajilta pyydetään tuotetiedot vain valituista tuotteista esitäytetyllä lomakepohjalla.

Pakkausohjeistus

Oheisessa materiaalissa esitetään S-ryhmän päivittäistavarakaupan ja Inex Partners Oy:n vaatimukset lavoille ja myyntieräpakkauksille toimitusketjun eri vaiheissa.

Tässä uudistetussa pakkausohjeessa kiinnitetään erityistä huomioita pakkausten ja lavojen käsiteltävyyteen nykyaikaisessa, automaatiota hyödyntävässä logistiikkakeskuksessa sekä myymäläympäristössämme.

Lisäksi ohjeessa on esitetty määrittelyt, joilla arvioidaan myyntieräpakkauksen hyllyvalmiutta osana S-ryhmän hankinta- ja valikoimaprosessia.

Pakkausohje 2020

Takaisinveto

Elintarviketta ei pidetä turvallisena, jos se on terveydelle haitallinen tai ihmisravinnoksi soveltumaton (ks. asetus 178/2002/EY 14. artikla) ja rehuja koskevat vaatimukset on saman asetuksen 15. artiklassa. Käyttötarvikkeiden ja muiden tavaroiden ja laitteiden on täytettävä kuluttajaturvallisuuslain yleisten turvallisuusvaatimusten (2011/920) lisäksi myös Suomessa ja EU:ssa tuotetta koskevan erityislainsäädännön asettamat vaatimukset.

Kauppa ja jakelijat ovat velvollisia auttamaan tuottajia, valmistajia ja maahantuojia tuotteiden markkinoilta poistamiseksi, mikäli vaaraa aiheuttava tuote ei ole enää kyseisen alkuperäisen toimijan välittömässä valvonnassa. Yritys voi tehdä takaisinvedon myös muista kuin tuotteen turvallisuuteen liittyvistä syistä.

Takaisinvetotilanteissa viallisen tuotteen toimitusten pysäyttäminen ja/tai takaisinvetotiedotus S-ryhmän myymälöille tulee tehdä aina ennen ulkoista tiedottamista. Ilmoittaminen tehdään tuotealueesta vastuulliselle hankintapäällikölle. Toimittaja ja hankintapäällikkö sopivat takaisinvedettyjä tuotteita koskevista menettelyistä.

Takaisinvetotiedottamisen ohjeet

Yhteystiedot

Hankintajohtaja, päivittäis- ja käyttötavarat Jari Simolin, p. 010 76 87030, jari.simolin@sok.fi

PÄIVITTÄISTAVARAKAUPPA:
Teolliset elintarvikkeetOstojohtaja
Anne-Mari Lilius,
p. 010 76 87104,
anne-mari.lilius@sok.fi
Tuoretuotteet, pakasteetOstojohtaja
Kim Strömsholm,
p. 010 76 87080,
kim.stromsholm@sok.fi
Hedelmät, vihannekset, kukatRyhmäpäällikkö
Veli-Matti Puhakka,
p. 010 76 87120,
veli-matti.puhakka@sok.fi
Päivittäiskäyttötavarat, panimojuomat, pehmopaperit, hygienia ja kosmetiikka, lemmikkieläintuotteet, vaipat, urheiluravinteet ja vitamiinit, paristot ja lamputOstojohtaja
Sari Miettunen,
p. 010 76 81289,
sari.miettunen@sok.fi
KÄYTTÖTAVARAKAUPPA:
OstojohtajaRiikka Vanha-Aho,
p. 010 76 87124,
riikka.vanha-aho@sok.fi
PukeutuminenRyhmäpäällikkö
Tiina Ritari,
p. 010 76 81488,
tiina.ritari@sok.fi
Koti, kodin elektroniikka, kirjat, lelut, paperitarvikkeetRyhmäpäällikkö
Anne Hagman,
p. 010 76 81630,
anne.hagman@sok.fi
Urheiluvälineet, jalkineet, laukut, lelut, kodinkoneetRyhmäpäällikkö
Robert Lakner,
p. 010 76 87039,
robert.lakner@sok.fi
RautaRyhmäpäällikkö
Marko Väänänen,
p. 010 76 81637,
marko.vaananen@sok.fi
TietosisältöRyhmäpäällikkö
Miika Sipilä,
p. 010 76 87072,
miika.sipila@sok.fi

Tuoteryhmäkohtaiset hankintavastuut

S-Yrityspalvelu Oy organisaatio

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.