Ruokamanifesti – Suomesta maailman kekseliäin ruokamaa - S-ryhmä
Ruokamanifesti – Suomesta maailman kekseliäin ruokamaa

Ruokamanifesti – Suomesta maailman kekseliäin ruokamaa

Me S-ryhmässä uskomme, että Suomi voi elää ja kasvaa ruoasta. Tulevaisuuden ruoantuotannossa ja uusissa teknologioissa on valtavia mahdollisuuksia. Haluamme tehdä Suomesta maailman kekseliäimmän ruokamaan. Se onnistuu vain yhteistyöllä.

Olemme käyneet sidosryhmiemme kanssa keskustelua suomalaisen ruoan arvostuksesta, markkinoiden muuttuvista realiteeteista ja tulevaisuudennäkymistä. Tarvitsemme lisää yhdessä ajattelemista ja yhdessä tekemistä. Siksi kokosimme Ruokamanifestin, joka kurottaa kohti tulevaa sekä ajatusten että tekojen tasolla.

Manifesti on syntynyt vaiheittain, yhteisen työn tuloksena. Sen rakentamiseen on osallistunut satoja ruoka-alan huippuosaajia ja asiantuntijoita sekä yli 8000 asiakastamme.

Yhdessä olemme kiteyttäneet Ruokamanifestiin yhdeksän teesiä, jotka hahmottavat ajatuspolkuja suomalaisen ruoan tulevaisuuteen ja joiden aktiivisena vauhdittajana ja toteuttajana S-ryhmä voi toimia.

Ruokainnovaatiot kiinnostavat ja vaikuttavat siihen, mitä lautasillemme päätyy. Suomi voi olla maailman kekseliäin ja kiinnostavin ruokamaa. Se on mahdollista. Yhdessä.

Ruokamanifestin yhdeksän teesiä

Uutisia aiheesta Suomi – maailman kekseliäin ruokamaa

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.