Kuvateksti

Ympäri mennään ja yhteen tullaan

Osuuskauppa Ympyrä ja Ympäristö yhdistyivät vuoden alussa Kymen Seudun Osuuskaupaksi. Asiakasomistajat saavat uuden nimen lisäksi osuuskaupastaan entistä parempia palveluja ja etuja.

22.1.2013

Vuoden 2013 ensimmäisenä päivänä Ympyrä ja Ympäristö yhdistyivät uudeksi Kymen Seudun Osuuskaupaksi. Fuusion vuoksi ei 78 000 asiakasomistajan tarvitse ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin, vaan asiakkaat voivat edelleen kerätä Bonusta Ympyrän ja Ympäristön vihreällä S-Etukortilla. Kun kortti menee vanhaksi, tulee uusi, KSO:n nimellä varustettu S-Etukortti postitse.

Tutut toimipaikat ja niissä palveleva henkilökunta säilyvät samoina, ja palvelutarjontaa ollaan kehittämässä. Yhdistymisellä taataan asiakasomistajille parempi palvelujen ja etujen kokonaisuus kiristyneessä kilpailutilanteessa.

– Vakavaraisempi osuuskauppa ottaa maakunnan hyvinvoinnista entistä enemmän vastuuta. Olemme luomassa yhtenäisempää ja vahvempaa Kymenlaaksoa, kertoo toimitusjohtaja Jouko Vehmas.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.