Kuvateksti

Vappulounaspaikat kannattaa varata jo nyt

Suomalaisen työn päivää ja kevään karnevaalijuhlaa, vappua, vietetään tänä vuonna keskellä viikkoa keskiviikkona 1.5.

12.4.2013

S-ryhmän ravintolat kattavat vapun juhlijoille perinteisiä ja vähemmän perinteisiä vappulounaita ympäri Suomen.

Paikat vappulounaalle kannattaa varmistaa hyvissä ajoin, sillä vapun lähestyessä ne täyttyvät nopeasti.

Tarkista vapun aukioloajat haluamasi ravintolan tai oman osuuskauppasi internetsivuilta ja varmista vapunviettosi varaamalla pöytä jo nyt joko puhelimitse tai verkossa.

Muutama vinkki:

Helsinki, Virgin Oil

  • Vappulounaalle voi mennä koko perheen kanssa Oilin salin puolelle. Kello 12–18 tarjoillaan alkuruokana tai haluttaessa pääruokana Antipasto kalapöytä.

  • K 18 on saatavilla myös silmänruoka vapun Show & Dinner –paketissa.

Lahti, Seurahuone

•    Lahden uudistettu Seurahuone avaa ovensa juuri ennen vappua 29.4. Vappuna maistellaan keväisiä makuja. Kylmään alkupalapöytään katetaan italianmakuisia kasvis- ja kalavaihtoehtoja. Ruuissa on väriä ja kokoa. Lämminruokapöydässä on lihaa ja kalaa.

Turku

•    Vappua voi juhlia perusteellisesti ja varata majoituksen hotellista. Sieltä on vain lyhyt matka vappubrunssille tai buffettiin. Tiedot tarjonnasta on koottu yhteen osoitteeseen

Vappu poissa kotoa, vaikka risteillen

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.