Kuvateksti

Vakuutusyhteistyö kiinnostaa

Kesäkuun alussa alkanut bonusyhteistyö LähiTapiolan kanssa on käynnistynyt vauhdikkaasti. Vakuutusyhteistyö näkyy myös S-Etukorteissa.

27.6.2014

Kesäkuun alusta alkaen asiakasomistajat ovat saaneet Bonusta LähiTapiolan vakuutuksista. Yhteistyön alkaminen on otettu ilolla vastaan asiakkaiden keskuudessa.

– Bonusyhteistyö on käynnistynyt todella vilkkaasti ja asetetut tavoitteet ovat jopa ylittyneet, kertoo kehittämispäällikkö Hanna-Leena Jauho LähiTapiolasta.

Bonuksen piiriin voi rekisteröityä kätevästi sekä LähiTapiolan nettisivuilla, palvelupisteissä ja asiakaspalvelussa.

Kortitkin yhteistyön merkkinä

Vakuutusyhteistyö on osa S-ryhmän laajempaa strategista yhteistyötä LähiTapiolan kanssa. LähiTapiolan ja S-ryhmän yhteisille asiakkaille bonusyhteistyö näyttäytyy konkreettisesti maksuominaisuudella varustetuissa S-Etukorteissa, joihin liitetään LähiTapiolan logo.

– LähiTapiolan logo tulee niiden asiakasomistajien maksuominaisuudella varustettuun S-Etukorttiin, jotka ovat käyneet rekisteröitymässä Bonuksen piiriin LähiTapiolan vakuutuksista, kehityspäällikkö Mika Hovi SOK Asiakkuus -yksiköstä avaa.

Uusi kortti on yksikielinen, S-Pankin logo vaihtaa kortissa paikkaa ja Visa-logo muuttuu erinäköiseksi. Uuden ulkoasun omaavia kortteja on alettu lähettää kesäkuun alusta alkaen. Uusissa korteissa on myös lähimaksuominaisuus.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.