Kuvateksti

Uudistus ihastutti

Lähes 80 prosenttia kävijöistä on erittäin tai melko tyytyväisiä uudistuneeseen S-kanavaan. Tämä kävi ilmi Osuuskauppa Arinan sähköpostikyselyssä maaliskuussa. Uudistukseen tyytymättömiä oli vajaat 2 prosenttia.

29.3.2013

Uudistusta pidettiin onnistuneena ja jutun aiheita mielenkiintoisina sekä tietoa antavina. Kanava koettiin ajankohtaiseksi ja helppokäyttöiseksi.

S-kanava uudistui täysin tammikuun lopulla.

Uudistunut S-kanava rakentuu kolmesta eri osiosta: Etusivun uutisista, eduista ja tapahtumista. Bonusmaailman toimipaikkakohtaisista tiedoista, toimipaikan eduista ja aiheista. Kuinka voimme auttaa -osion asiakaspalveluosiosta. Asiakas voi myös käydä vuoropuhelua S-ryhmän kanssa ja jättää kommentteja kaikista sisällöistä. S-kanavalta löytyvät myös S-ryhmän eri toimialat.

S-kanavan oheen rakennettu S-blogit http://www.s-blogit.fi sisältää muun muassa matkailuun http://pienimaailma.fi, ravintoloihin http://makutarinoita.fi sekä lifestyleen http://kotihiirensaarella.fi  liittyviä blogeja. Päätoimittajan blogissa http://pönötystäjapöhinää.fi pureudutaan S-ryhmän asioihin. Lauantaina bloggaus keskittyy perheessä ilmenneeseen keliakiaan.

– Jokaiselle jotakin ja paikallisia etuja, yes, iloitsi eräs lukija.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.