kyläkauppapäivä 2022 sale rymättylä

Uuden ajan Salen valtteina kyläkaupan henki ja ison kaupan valikoima

Sale-ketjun noin 300 myymälän uudistukset etenevät vauhdilla ympäri Suomen. Turun saariston sydämessä sijaitseva Rymättylän Sale sai uuden raikkaan ilmeen sopivasti suvisesonkia varten. Nyt asiakkaita odottaa Salessa entistäkin hiotumpi ja kattavampi valikoima. Huippupalvelua höystää tuttu kyläkaupan tunnelma.

10.6.2022

Nyt on Sale-ketjun uudistumisen aika

  • Myymälöihin raikas, selkeä ja valoisa ilme.
  • Uusi värimaailma näkyy myymälämiljöössä ja työasuissa.
  • Valikoimaa hiotaan kunkin myymälän asiakkaiden tarpeisiin.
  • Valikoimassa korostuvat sesongit, uutuudet ja lähituotteet.
  • Avaintuoteryhmiä ovat esim. valmisruoat, take away, hevi ja paistopisteen lämpimäiset.
  • Lähikaupan lämmin ja mutkaton tunnelma säilyy jatkossakin.
  • Uudistus kattaa koko Sale-ketjun noin 300 myymälää.

Mikä upea ilmestys! Alkukesästä moni asiakas on kohdannut tutussa Salessaan kuin uuden myymälän.

– On mahtavaa kuulla asiakkaiden ihastelevia kommentteja. Uudistuksesta ovat yhtä innoissaan sekä paikalliset asukkaat että mökkiläiset, joista monille myymälän uusi ilme tulee talvikauden jälkeen täytenä yllätyksenä. Ja innoissamme olemme myös me kaikki Salessa työskentelevät, Rymättylän Salen myymäläpäällikkö Atte Kähäri, vastuumyyjä Maria Pulkkinen ja myyjä Eveliina Pakkanen myhäilevät upouusissa työasuissaan.

Kolme vuotta sitten uudelle paikalle rakennettu Rymättylän Sale sai konseptiuudistuksen myötä viimeistellyn silauksen ilmeeseensä ja toimivuuteensa.

– Isoin muutos näkyy raikkaassa värimaailmassa, opastefriiseissä ja entistä avarammalta tuntuvassa myymälätilassa. Valikoimaa olemme hioneet aiempaa osuvammaksi juuri meidän asiakkaitamme ajatellen. Uutuudet ja lähituotteet ovat isossa roolissa, Atte kertoo.

Kullanarvoinen lähikauppa

25 vuotta Rymättylän Salessa asioinut Niko Katsamakis kehuu lähikauppaansa vuolaasti.

– Henkilöstö on ollut täällä aina avuliasta ja ystävällistä, siksi tykkään käydä täällä. Palvelu on loistavaa! Uudistuksen myötä täällä on tosi kattavasti tuotteita joka lähtöön. Itse tykkään erityisesti paistopisteestä, paikallisista perunoista ja kasviksista. Kesäisin täältä saa myös grillikaasut, kesäkukat ja mökkiläisille on ilmainen vesipiste, Niko esittelee.

Hänen mielestään hyvä lähikauppa on pienellä paikkakunnalla kullanarvoinen asia.

– Täältä saa kaiken tarvitsemansa, eikä tarvitse lähteä kaupunkiin asti kauppareissuille. Valikoima on kuin isossa marketissa, mutta tunnelma on leppoisa kuin kyläkaupassa. Ja hintataso sopii joka kukkarolle, hän summaa.

Hyvä kesämieli tarttuu

– Asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa. Haluamme palvella heitä mahdollisimman hyvin ja toteuttaa heidän tuotetoiveitaan aina mahdollisuuksien mukaan. Kanssakäyminen on helppoa, sillä tunnemme suurimman osan asiakkaistamme nimeltä – ja heidän perheensä ja lemmikkinsäkin, Atte naurahtaa.

Kesällä asiakasmäärät tuplaantuvat mökkiläisten myötä talveen nähden, samoin myynti.

– Välillä on aika haipakkaa, eikä jonoiltakaan voi täysin välttyä. Kesäisin kellään ei onneksi tunnu olevan niin kiirettä ja kaikki ovat hyvällä kesämielellä, joka tarttuu! Kesäfiiliksen voi aistia ja se tekee työnteostakin kivaa, Maria ja Eveliina toteavat.

Kesäksi Salen 8-henkinen tiimi saa tarvittavaa vahvistusta. Tänä kesänä apuna on seitsemän nuorta kesätyöntekijää sekä viisi Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijaa.

Kesäkuun kohokohdat: Kyläkauppapäivä ja juhannus

Kesäkuun 11. päivänä vietetään vuosittaista Kyläkauppapäivää, jolloin tuodaan esille kyläkauppojen tarjontaa ja muistutetaan toimivien lähipalveluiden merkityksestä. Kyläkauppapäivässä on tänä vuonna mukana reilut 150 S-ryhmän myymälää, jotka järjestävät asiakkailleen monenlaista ohjelmaa päivän aikana.

Sale Rymättylässä on suunniteltu yllätysohjelmaa varsinkin lapsiperheitä ajatellen. Luvassa on muun muassa pomppulinna, arvontaa, kilpailuja sekä grillimakkaraa ja mehua.

– Toivottavasti sää suosii ja paikalle tulee paljon porukkaa. On kiva järjestää asiakkaille pientä ekstraa, Atte toteaa.

Kesän huipennus on edessä juhannuksena, joka on ylivoimaisesti vuoden vilkkainta aikaa Rymättylässä.

– Juhannus on paikallisten tuotteiden huippusesonkia. Silloin muutaman kilometrin päässä kasvaneet varhaisperunat, salaatit, yrtit ja muut kasvikset saavat rinnalleen kesän ensimmäiset mansikat! Juhannuksena maistuvat myös paikallisen Sillikonttorin sillit ja silakat sekä pienpanimoiden juomat.

– Pidämme huolen, että grillattavaa, jäätelöä ja juomia riittää kaikille. Monipuolinen juomaosastomme on yksi uudistuksemme kirkkaimmista helmistä, Atte kehaisee.


Kuvat: Anssi Vuohelainen

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.