Kuvateksti

Terve suu ja kaunis hymy

Terve ja säännöllisesti hoidettu suu on perusedellytys koko elimistön hyvinvoinnille. Oireetonkin suu ja hampaisto vaativat säännöllistä tarkastusta.

14.4.2013

Viime joulukuusta lähtien toiminut Oralin Oulun hammaslääkäriasema on asiakasomistajien suosiossa. Lääkäritalossa sijaitsevassa toimipaikassa työskentelee 13 hammaslääkäriä sekä kaksi suuhygienistiä.

– Vahvuutemme on kokeneet ja osaavat hammaslääkärit, suuhygienistit ja hoitohenkilökunta. Vastaanotoltamme löytyy lähes kaikki hammashoidon erikoisalat. Potilaat ovat olleet positiivisesti yllättyneitä, että saavat nyt Oulussakin hammashoidosta Bonusta, kertoo erikoishammaslääkäri Hannele Pernu.

Suun terveydestä huolehtiminen kannattaa. Hammaslääkäri arvioi yksilöllisen tarkastusvälin jokaiselle potilaalle, yleensä se on 1–2 vuotta. Säännölliset hammastarkastukset ovat tärkeitä, jotta esimerkiksi reikiintyminen tai ientulehdus löydetään jo sairauden alkuvaiheessa. Hoito on tällöin enemmän ehkäisevää kuin korjaavaa, ja näin voidaan pitkällä aikavälillä välttää hampaiden menetyksiä. Suun terveydestä huolehtiminen on erityisen tärkeää, jos potilaalla on yleissairauksia. Säännöllisesti tarkastuksissa käyneillä hammashoidon kustannukset yleensä pienenevät.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.