PRISMASTER

Tätä realitya et näe televisiossa: Kuusi suomalaista julkimoa kisaa maailman ensimmäisen Prismasterin tittelistä

Tänä kesänä Suomessa koetaan jotain ennennäkemätöntä, kun kautta aikojen ensimmäisen Prismasterin etsintä käynnistyy. Kilpailullisessa reality-formaatissa kuusi julkisuudesta tunnettua kilpailijaa ottaa kahden hengen joukkueina osaa Prisma-hypermarketeissa tapahtuviin haasteisiin kolmella paikkakunnalla. Prismaster on lajissaan maailman ensimmäinen reality, jonka tekijöinä ja jakelijoina toimivat itse kilpailijat. Esiintyjinä nähdään suomalaisille tutut kasvot: Shirly Karvinen, Seksikäs-Suklaa, Eini, Kalle Palander, Mikael ”Mikirotta” Sundberg sekä Pilvi Hämäläinen.

21.6.2021

Hypermarketketju Prisman järjestämä Prismaster yhdistää perinteisen realityohjelman someviihteeseen tiiviimmin kuin mikään tosi-tv-formaatti aiemmin. Uuden konseptin ansiosta koko Suomi voi seurata Prismasterin tapahtumia ja kilpailijoiden edesottamuksia reaaliaikaisesti sosiaalisessa mediassa.

 Kilpailijoiden menestystä mitataan Prismaster-tehtävien ratkaisemisen lisäksi erityisesti siinä, mitä he esiintyjinä ja sisällöntuottajina tekevät parhaiten: jokaisen kilpailijan suoritusta seurataan heidän omilla somekanavillaan, jonne kilpailijat kuvaavat itse omat Prismaster-jaksonsa. Toteutus on reality-genressä ensimmäinen laatuaan ja se tarjoaa yhtäaikaisesti kisan kulkuun monta eri perspektiiviä, joista katsojat voivat valita suosikkinsa.

”Realityt ovat vakiinnuttaneet paikkansa television katsotuimpien sisältöjen joukossa, ja juuri siksi on aika ravistella tottumuksia. Prisma tavoittaa sosiaalisessa mediassa yhdessä Prismaster-esiintyjien kanssa jopa miljoona suomalaista, minkä ansiosta voimme haastaa perinteisen realityformaatin. Tavoitteenamme on tarjoilla Suomen kesään helposti lähestyttävää hyvän mielen viihdettä, joka on saatavilla jokaiselle”, hehkuttaa S-ryhmässä Prisman käyttötavarapuolen markkinoinnista vastaava markkinointipäällikkö Minni Jaakola.

Prismasterin tapahtumia seurataan livenä sosiaalisen median kanavissa sekä kilpailun suorituspaikkakunnilla Oulussa, Jyväskylässä ja Helsingissä kolmen päivän ajan 30.6.–2.7.2021. Kisaajat suorittavat paikallisten Prisma-myymälöiden yhteydessä päivittäin kolme kilpailutehtävää, joiden ratkaisemiseksi on käytössä rajallisesti aikaa mutta koko Prisman valikoima. Ohjelman finaalissa kahden hengen tiimeistä koostuvat kisaparit etenevät yksilötehtävään, jonka voittajasta kruunataan Suomen ensimmäinen Prismaster.

”On upeaa päästä toteuttamaan ensimmäisten joukossa Prismasteria ja tarjota elämyksiä paitsi omille asiakkaillemme, myös koko Suomelle. Odotamme jännityksellä Prismaster-kisahaasteita, koska ne asettavat valikoimamme todelliseen testiin. Mitä tahansa sieltä onkin tulossa, niin kaikkea on”, Jaakola muistuttaa.

Prismasterissa kisaa kuusi erilaista taitajaa – mukana missi, laulaja ja alppihiihdon maailmanmestari

Suomen ensimmäistä Prismaster-titteliä havittelee tänä kesänä kuusi julkisuudesta tuttua hahmoa, joilla kullakin on omat vahvuutensa. Joukkoa yhdistää uskomaton heittäytymyskyky ja tahto itsensä haastamiseen. Kisaa käydään kahden hengen joukkueissa aina viimeisen kisapäivän finaalitehtävään asti, jossa kukin kilpailija on omillaan.

Team 1: Shirly Karvinen ja Eini

Shirly Karvinen on tunnettu mediapersoona ja Miss Suomi 2016 -voittaja. Radion aamuohjelmassa juontajana työskentelevä Karvinen tunnetaan huumorintajustaan ja heittäytymiskyvystään.

Eini on pitkän linjan laulu-uran tehnyt artisti, joka on esiintynyt myös muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Eini tunnetaan ympäri Suomea upean äänensä ja laulutyylinsä ansiosta.

Team 2: Kalle Palander ja Pilvi Hämäläinen

Kalle Palander on jokaisen suomalaisen tuntema alppihiihdon maailmanmestari ja maailmancupin voittaja. Hänet tunnetaan paitsi maailmanluokan urheilusaavutuksista, myös suuresta, viihdyttävästä persoonastaan ja lukuisista mediaesiintymisistä.

Pilvi Hämäläinen on televisiosta tuttu näyttelijä, joka on voittanut muun muassa Putous-sketsihahmokilpailun ja kunnostautunut suositun Suurmestari-ohjelman tuomarina.

Team 3: Mikael "Mikirotta" Sundberg ja Seksikäs-Suklaa

”Mikirotta” on nuorten ja nuorenmielisten superstara, joka on vakiinnuttanut oman fanipohjansa sosiaalisessa mediassa. Alun perin kokin koulutuksen saanut someammattilainen tunnetaan myös hulluista haasteista – hän on muun muassa kävellyt takaperin Espoosta Helsinkiin, viettänyt kolme vuorokautta lasi-iglussa Narinkkatorilla ja ollut poistumatta autosta 100 tuntia.

Seksikäs-Suklaa on räväkkä räppäri ja sometähti. Televisioesiintymisissä kunnostautunutta viihdyttäjää voi pitää jo realityohjelmien ”veteraanina” eikä hän pelkää hullutella ja heittäytyä erilaisiin tehtäviin.

Prismaster-liveä seurataan paikan päällä ja somessa

Kolmelle paikkakunnalle jalkautuva Prismaster-kilpailu etenee päiväkohtaisten tehtävien kautta Helsingissä käytävään finaaliin. Live-lähetykset ovat katsottavissa esiintyjien ja Prisman sosiaalisen median kanavissa. Lisätietoja osoitteessa: https://www.prisma.fi/fi/prisma/prismaster.

30.6. klo 12-18 Prisma Limingantulli Oulu

1.7. klo 12-18 Prisma Seppälä Jyväskylä

2.7. klo 12-18 Prisma Kaari Helsinki


Kuvat: SOK

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.