Takaisinveto: X-tra Jauhettu paprika - S-ryhmä
Kuvateksti

Takaisinveto: X-tra Jauhettu paprika

SOK vetää pois markkinoilta X-tra Jauhettu paprika –mausteen. Tuotteen EAN-koodi on 7340011425700 ja sitä on myyty 60 gramman pussissa. Takaisinveto koskee mauste-erää Parasta ennen -päiväyksellä 2.2.2018. Tuotetta on myyty S-ryhmän Prismoissa, S-marketeissa sekä Alepa- ja Sale-myymälöissä ympäri Suomen.

25.3.2015

Tuotteen on valmistanut Merschbrock-Wiese Gewürz GmbH.

Tuote vedetään pois markkinoilta, koska se saattaa sisältää jäämiä mantelista, mutta tätä ei ole merkitty ainesosaluetteloon. Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion henkilöille, jotka ovat mantelille allergisia. Muille tuote on turvallinen.

Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote ja palauttamaan tyhjä pakkaus ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen: S-Kuluttajaneuvonta, Tunnus 5020470, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Ostos hyvitetään.

Pahoittelemme tapahtunutta.

Lisätietoja: S-Kuluttajaneuvonta arkisin klo 9−13 puh. 0800 97322

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.