Takaisinveto

Takaisinveto: Indomena Instant Noodle Kananmakuinen nuudeli ja Vihanneksenmakuinen nuudeli

SOK vetää pois markkinoilta maahantuomiaan Indomena Instant Noodle nuudeleita. Takaisinveto koskee kananmakuisia ja vihanneksenmakuisia nuudeleita.

15.4.2016

Nuudeleita on myyty Prismoissa ja S-marketeissa sekä yksittäisissä Sale-myymälöissä. Tuotteiden EAN-koodit ovat 6959237321997 ja 6959237321980.  Takaisinveto koskee kaikkia tuote-eriä.

Tuotteiden maustepussit saattavat sisältää jäämiä selleristä, eikä tätä ole mainittu pakkausmerkinnöissä. Tuotteet saattavat olla haitallisia sellerille allergisille henkilöille. Muille tuote on turvallinen käyttää.

Sellerille allergisia kuluttajia pyydetään hävittämään tuotteet. Virheellisten tuotteiden tyhjät pakkaukset pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen: S-Kuluttajaneuvonta, Tunnus 5020470, 00003 VASTAUSLÄHETYS.

Ostos hyvitetään.

Pahoittelemme tapahtunutta.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.