Kuvateksti

Sokos tuo suositun Jeffree Star Cosmetics -sarjan verkkokaupassa saataville koko Suomeen

Sokos on myynyt vuodesta 2017 alkaen Suomessa ainoana kivijalkamyymälänä meikkimoguli Jeffree Starin kosmetiikkasarjaa. Ystävänpäivästä alkaen räväkän somepersoonan hittituotteiden ostaminen onnistuu myös Sokoksen verkkokaupasta.

14.2.2019

Jeffree Starin kosmetiikkasarja tunnetaan rohkeista värikokonaisuuksista, erinomaisista väripigmenteistä sekä siitä, että kaikki sarjan tuotteet ovat vegaanisia. Erityisen suosittuja ovat luomiväripaletit ja Skin Frost -hohdepuuteri sekä Liquid lipstick -huulipuna. Nuorta kohderyhmää puhuttelee myös Starin räväkkä persoona.

  • Kun Jeffree Star julkaisee yli 11 miljoonan seuraajan Instagram-tilillään kuvan uudesta tuotteesta, saamme me Sokoksella välittömästi kyselyitä. Hän herättää tunteita ja hänen Suomen vierailujensa yhteydessä tavarataloihimme on ollut pitkät jonot häntä tapaamaan, kertoo hankintapäällikkö Paula Vappula Sokoksen ketjuohjauksesta.

Jeffree Star Cosmetics on Sokoksen verkkokaupan lisäksi saatavilla 11 Sokos- ja Emotion-myymälässä:

Sokos Helsinki          

Sokos Lahti             

Sokos Jyväskylä         

Sokos Kuopio            

Emotion Iso-Omena       

Emotion Sello           

Emotion REDI            

Sokos Tampere           

Sokos Wiklund           

Emotion Goodman         

Sokos Oulu    

Lisätietoja:

Paula Vappula, hankintapäällikkö, SOK Tavaratalo- ja erikoisliikekaupan ketjuohjaus, 010 768 1117, paula.vappula@sok.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.