Maailman pienin tavaratalo -kiertue

Sokos starttasi Maailman pienin tavaratalo -kiertueen: kuinka pieneen tilaan voi mahtua tavaratalo?

Pieneen, nimittäin pakettiautoon. Suomen maanteillä rullailee touko-elokuun aikana Sokoksen maailman pienin tavaratalo, joka mahdollistaa tyylin asiantuntijoiden tarjoaman palvelun myös paikoissa, joissa Sokosta ei ole totuttu perinteisesti näkemään. Kiertue starttaa jääkiekon MM-kisoista Tampereelta.

13.5.2022

Koko Suomen oma tavarataloketju Sokos täytti 17.3. kunnioitettavat 70 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Suomen eri kesätapahtumissa nähdään pienoismalli tyylin tavaratalosta.

– 70-vuotias Sokos voi hyvin ja katsomme tiukasti eteenpäin. Olemme aina kuunnelleet asiakkaitamme ja pysyneet ajan hermolla. Juuri nyt ihmiset kaipaavat pitkän tauon jälkeen yhdessä koettuja elämyksiä, ja me haluamme osaltamme vastata tähän tuomalla palvelumme lähemmäs ihmisiä kesän suosittuihin tapahtumiin, kertoo SOK Tavaratalo- ja erikoisliikekaupan johtaja Mika Laakso.

Tyylin tavaratalossa korostuu ihmisten kohtaaminen, elämyksellisyys ja huippuunsa hiottu asiakaspalvelu nyt ja tulevaisuudessa. Maailman pienin tavaratalo -kiertue mahdollistaa nämä kokemukset myös paikoissa, joissa Sokosta ei yleensä nähdä.

Pikameikkejä, pukeutumisvinkkejä ja juhlavuoden erikoisuuksia

Maailman pienimmästä tavaratalosta löytyy kuratoitu valikoima Sokoksen tuotteita ja juhlavuoden hienouksia. Sähäkän sinisestä menopelistä löytyy vaihtuva kattaus vaatteita, kodin tuotteita, asusteita ja meikkejä erityisesti vastuullisilta, kotimaisilta tuotemerkeiltä. Jokaisella kiertuepaikkakunnalla on luvassa uusi ja erilainen tuotevalikoima kesäiseen tyyliin, kauneuteen ja sisustukseen.

Sokoksen tyylin asiantuntijat tekevät kiertueen aikana stopeilla myös kauneuteen liittyviä freesauksia ja antavat vinkkejä pukeutumiseen sekä sisutukseen.

Maailman pienin tavaratalo nähdään touko-elokuussa muun muassa seuraavissa tapahtumissa: Jääkiekon MM-kisat 13.–25.5. Tampereella, Sodankylän elokuvajuhlat 15.–19.6., Porin Jazz 14.–16.7.

Kiertue myös osallistaa Sokoksen asiakkaat vahvasti mukaan kilpailuun, jossa tehtävänä on bongata Maailman pienin tavaratalo -auto eri tapahtumista.

Lue lisää ja tarkista kiertueen aikataulu: https://www.sokos.fi/fi/sokos/inspiroidu/maailman-pienin-tavaratalo--kiertue-


Kuvat: Minna Annola

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.