AB_tiedote

Sokos Hotels edelleen Suomen arvostetuin hotellibrändi

Suomalaiset arvioivat Sokos Hotels -ketjun jälleen Suomen parhaaksi hotellibrändiksi Kauppalehden ja Taloustutkimuksen Brändien arvostus 2021 -tutkimuksessa.

26.8.2021

Sokos Hotels oli hotellibrändien sarjan selvä ykkönen ja paransi sijoitustaan myös kaikkien brändien arvostuksessa sijalle 74 viime vuoden sijalta 81. Mukana tutkimuksessa oli 559 brändiä. Taloustutkimus Oy:n tekemään nettikyselyyn osallistui yhteensä noin 6 000 vastaajaa.

– Asiakkaidemme antama Suomen arvostetuin hotellibrändi -tunnustus tuntuu tänä vuonna entistä paremmalta ja arvokkaammalta. Olemme kaikki eläneet haasteellista korona-aikaa, ja se on vaikuttanut matkailualaamme todella paljon, markkinointijohtaja Outi Vitie iloitsee.

Erityisesti tällaisena poikkeusaikana mitataan asiakaslupausten toteutumista ja arvostetaan hyvää palvelua. Suomalaiset ovat lomailleet ja tutustuneet kotimaanhansa nyt aivan eri mittakaavassa kuin koskaan ennen. Myös Sokos Hotellit ovat saaneet uusia asiakkaita, joille ketju ei ole välttämättä ollut aikaisemmin tuttu. Lisäksi kanta-asiakkaat ovat tilanteesta huolimatta jatkaneet asiakkuuttaan, vaikka työmatkustus onkin vähentynyt.

– Tutkimuksen vastaajissa on kumpaakin asiakkuutta, joka kertoo, että brändimme palvelu- ja laatutaso on vastannut erilaisten asiakkaiden ja eri ikäisten asiakkuuksien toiveisiin ja vaatimuksiin.  Olemme säilyttäneet asemamme asiakkaidemme kokemuksen perusteella Suomen arvostetuimpana, luotetuimpana ja vastuullisimpana toimijana. Ammattitaitoinen, huolehtiva ja sitoutunut henkilökuntamme toteuttaa joka päivä Sokos Hotellien Onnellistamis-missiota. Olemme vieraitamme varten ja tällaiset tunnustukset tuovat meille paljon iloa ja kannustusta jatkaa hyvää työtämme ja pitää sijoituksemme jatkossakin, Outi Vitie painottaa.

S-ryhmän brändit menestyivät tutkimuksessa kaiken kaikkiaan hyvin ollen yleensä oman alansa arvostetuimpia brändejä.


Kuvat: Taloustutkimus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.