Kuvateksti

SOK:n uudeksi henkilöstöjohtajaksi Susa Nikula

SOK:n uudeksi henkilöstöjohtajaksi ja konsernijohtoryhmän jäseneksi on nimitetty kasvatustieteen maisteri Susa Nikula (synt. 1970). Hän siirtyy tehtävään Osuuskauppa Hämeenmaasta vuoden 2016 alussa.

2.12.2015

Hämeenmaassa Susa Nikula on työskennellyt elokuusta 2011 lähtien, ensin henkilöstöjohtajana ja tämän vuoden kesäkuusta alkaen henkilöstö- ja viestintäjohtajana. Ennen siirtymistään Lahteen Nikula toimi viisi vuotta Sokotel Oy:n henkilöstöjohtajana.

Pitkään ja monipuoliseen työkokemukseen S-ryhmässä sisältyi mm. ajanjakso Yhdysvalloissa, jossa Susa Nikula asui syksystä 2001 kesään 2003. Tuona aikana hän työskenteli San Diegossa ravintolanjohtajana, mutta oli samalla myös S-ryhmän palveluksessa koordinoiden Jollas Instituutin kansainvälisiä harjoittelupaikkoja.

– Susa Nikula valikoitui sopivimmaksi henkilöstöjohtajaksi isosta joukosta sisäisiä ja ulkoisia ehdokkaita. Hänen vahvuuksiaan olivat kokemus sekä SOK:sta että osuuskaupasta ja pitkä tuloksellinen henkilöstötyön johtamiskokemus, SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä kertoo.

– Odotan innolla yhteistyötä kaikkien eri toimijoiden kanssa uudessa roolissani. S-ryhmän henkilöstöllä on valtavasti osaamista, ja minulle koko henkilöstön kehittäminen ja työhyvinvoinnista huolehtiminen on erityisen tärkeää, Susa Nikula kommentoi.

SOK:n nykyinen henkilöstöjohtaja Leena Olkkonen on päättänyt jättää tehtävänsä vuoden vaihteessa. Hän kertoo, että kahdeksan vuoden pestin jälkeen on nyt aika suunnata uusiin haasteisiin.

– Haluan kiittää Leena Olkkosta S-ryhmän eteen tehdystä hyvästä työstä ja toivotan hänelle menestystä tuleviin tehtäviin, pääjohtaja Heikkilä toteaa.

Susa Nikula


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.