Susa Nikula

SOK:n henkilöstöjohtaja vaihtuu

29.3.2021

S-ryhmässä pitkän uran tehnyt, SOK:n henkilöstöjohtajana ja konsernijohtoryhmän jäsenenä vuodesta 2016 toiminut KM Susa Nikula siirtyy uusiin haasteisiin S-ryhmän ulkopuolelle.

− Olen nähnyt S-ryhmää laajasti, liiketoiminnan ja HR:n vinkkelistä, osuuskaupassa ja SOK-yhtymässä. Matka on ollut hieno. Olen ylpeä siitä, miten olemme yhdessä S-ryhmän osaavan HR-ammattilaisten verkoston kanssa erityisesti viime vuosina kehittäneet henkilöstötyötä useilla rintamilla. Erityisen palkitsevaa on ollut nostaa työkykyjohtaminen S-ryhmässä strategiselle tasolle. Kehitysnälkäisenä ihmisenä tunnen, että nyt on oikea aika erilaiselle vaiheelle ja uudenlaisille haasteille, Susa Nikula sanoo.

Susa Nikula toimii tehtävässään 1.5.2021 asti. Uuden henkilöstöjohtajan rekrytointi aloitetaan pääsiäisen jälkeen.

− Haluan toivottaa Susalle menestystä myös seuraavissa tehtävissään. Susa on vienyt S-ryhmässä onnistuneesti läpi useita suuria muutoksia, modernisoinut työnantajakuvaamme, rakentanut tasa-arvoisempaa yrityskulttuuria ja luonut pohjaa monikulttuuriselle työyhteisölle, kiittää SOK:n pääjohtaja Hannu Krook.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.