Taavi Heikkilä

SOK:n ex-pääjohtaja, vuorineuvos Taavi Heikkilä Aallon kunniatohtoriksi

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu antaa kunniatohtorin arvonimen SOK:n entiselle pääjohtajalle vuorineuvos Taavi Heikkilälle.

29.1.2021

Vihittävät 10 kunniatohtoria ovat liike-elämän ja kauppatieteellisen alan vaikuttajia sekä Suomesta että ulkomailta. Kaikilla kunniatohtoreilla on vahva yhteys Aalto-yliopistoon, ja he ovat erityisen ansioituneita joko kauppatieteiden alalla tai yhteiskunnallisesti. Taavi Heikkilä on tehnyt kauppakorkeakoulun kanssa pitkäkestoista, tuloksellista yhteistyötä koulutuksen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen saralla. Hän on Helsingin kauppakorkeakoulun alumni.

Korkeakoulu vihkii kunniatohtorit maisteri- ja tohtoripromootiossa, joka järjestetään toukokuussa 2022. Juhlallisilla promootioilla on pitkät perinteet. Ensimmäinen kauppatieteiden promootio järjestettiin vuonna 1946. 

Aalto-yliopiston tiedote:

Kauppakorkeakoulu vihkii kymmenen uutta kunniatohtoria | Aalto-yliopisto


Kuvat: SOK

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.