SOK avaa seitsemännen Prisman Pietariin

SOK avaa seitsemännen Prisman Pietariin

1.6.2011

SOK avaa Pietariin seitsemännen noin 8 500 neliömetrin suuruisen Prisma-hypermarketin keskiviikkona kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Myymälä sijoittuu uuteen kauppakeskukseen Prisma Osinovaya Roshchaan.

– Prisma sijaitsee kehittyvällä alueella Viipurintien ja kehätien risteyksessä. Prisman viereen on valmistumassa uusi asuinalue ja kauppakeskuksen on tarkoitus laajentua jopa 120 000 neliön suuruiseksi kokonaisuudeksi lähivuosien aikana, toteaa SOK Retail Int. Oy:n toimitusjohtaja Vesa Punnonen.

Prisman ohi kulkee päivittäin yli 100 000 autoa. Lisäksi Prisman lähelle on valmistumassa 35 000 asukkaan uusi asuinalue. Prisman asiakkaiden käyttöön tulee 520 autohallipaikkaa ja lisäksi parkkialue Prisman vieressä.

– Etenemme Prisma-projekteissamme strategiamme mukaisesti. Prisma-hypermarketteja ja -supermarketteja avataan Pietariin tämän ja ensi vuoden aikana 4­–6, pidemmällä tähtäimellä yhteensä 20–30 yksikköä, Punnonen kertoo.

Prisma-ketjun kilpailuetuja ovat kilpailluilla Pietarin markkinoilla myymälöiden hyvä hinta-laatu suhde, luotettavuus, laaja valikoima, tehokkuus ja ostamisen helppous.

-Pietarissa toimimisesta on S-ryhmälle useita hyötyjä. Pietarissa saamme arvokasta oppia maailman suurimpien vähittäiskaupan ketjujen kanssa toimimisesta ja voimme hyödyntää näitä oppeja myös Suomessa. Lisäksi meillä on Pietarissa jo yli 100 000 kanta-asiakasta, jotka käyttävät aktiivisesti ryhmämme palveluita myös Suomessa käydessään. Alkuinvestointien jälkeen tulemme myös tekemään Pietarissa merkittävää taloudellista tulosta, Punnonen toteaa.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.