SOK avaa kymmenennen Prisman Pietarissa

SOK avaa kymmenennen Prisman Pietarissa

16.8.2012

SOK avaa Pietariin kymmenennen Prisman torstaina elokuun 16. päivä. Myymälä sijaitsee Frunzenskin kaupunginosassa Bukarestin ja Bela Kunin katujen risteyksessä Mezhdunarodni kauppa- ja viihdekeskuksessa. Keskukseen aukeaa loppuvuonna myös uusi metroasema.

– Uusi Prisma sijaitsee erittäin vilkkaan alueen keskellä tulevan metroaseman vieressä.  Lisäksi alueella on vähän ruokakauppoja, joten uskon vahvasti tämän yksikön menestykseen, toteaa SOK Retail Int. Oy:n toimitusjohtaja Vesa Punnonen.

Mezhdunarodni kauppa- ja viihdekeskuksen kokonaispinta-ala on 53 000 neliömetriä, josta Prismalla on hieman yli 2 000 neliömetriä. Prisman asiakkaiden käytössä on 540 katettua autopaikkaa.

– Etenemme Prisma-projekteissamme strategiamme mukaisesti. Avaamme Pietariin vielä neljä myymälää lisää tammikuun loppuun mennessä. Yhteensä Prismoja tulee olemaan Pietarin alueella noin 30, Punnonen kertoo.

Prisma-ketjun kilpailuetuja ovat Pietarin markkinoilla myymälöiden hyvät liikepaikat, hyvä hinta–laatusuhde, luotettavuus, laaja valikoima, tehokkuus ja ostamisen helppous.

– Tällä hetkellä meillä on Pietarissa jo yli 300 000 kanta-asiakasta, jotka käyttävät aktiivisesti ryhmämme palveluita myös Suomessa käydessään. Alkuinvestointien jälkeen tulemme myös tekemään Pietarissa merkittävää taloudellista tulosta, Punnonen toteaa.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.