SOK avaa kahdennentoista Prisman Pietariin

SOK avaa kahdennentoista Prisman Pietariin

30.11.2012

SOK avaa Pietariin kahdennentoista Prisman lauantaina, joulukuun ensimmäisenä päivänä. Prisma sijaitsee Frunzenskin kaupunginosassa Bukharestskaya- ja Salova- katujen vilkkaassa risteyksessä. Prisma-hypermarketilla on kokoa noin 8 500 neliömetriä.

– Prisman sijainti on erinomainen. Prisma sijaitsee samassa rakennuksessa joulukuussa avattavan uuden metroaseman ja Kontinent-kauppakeskuksen kanssa. Tämä on Pietarin ensimmäinen hypermarket, joka sijaitsee samassa rakennuksessa metroaseman kanssa. Lähellä on suuri asuinalue ja Bukharestskaya-katu on yksi alueen vilkkaista pääkaduista, joten Prismaan on helppo tulla metrolla, jalan tai autolla. Raitiovaunukin kulkee vierestä, sanoo SOK Retail Int. Oy:n toimitusjohtaja Vesa Punnonen.

Prisman asiakkaiden käytössä on 640 autopaikan parkkihalli sekä 200 ulkopaikkaa.

Yksikkö valmistui suunnitellussa aikataulussa. Myymälän tilat ja parkkihalli ovat Prisman omassa omistuksessa.

– Etenemme Prisma-projekteissamme strategiamme mukaisesti. Tänä syksynä olemme jo avanneet Mezhdunarodnayan ja Atlantic Cityn Prismat sekä logistiikkakeskuksen. Lisäksi joulukuun lopussa avaamme vielä hypermarketit Grand Canyon ja Balkana Nova -kauppakeskuksiin. Yhteensä Prismoja tulee olemaan Pietarin alueella noin 30 pidemmällä tähtäimellä, Punnonen kertoo.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.