SOK avaa kahdeksannen Prisman Pietariin

SOK avaa kahdeksannen Prisman Pietariin

19.8.2011

lehdistötiedote 19.8.2011 klo 10.00

SOK avaakahdeksannen Prisman Pietariin

SOK avaa Pietariin kahdeksannen Prisman perjantaina elokuun 19. päivänä. Prisma-supermarket sijoittuu uuteen kauppakeskus Ligoviin, joka sijaitsee vilkkaan Ligovskiy Prospektin varrella. Kauppakeskuksen kanssa samassa rakennuksessa sijaitsee Obvodniy Kanal -metroasema.

– Prisma sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Pietarin keskustan välittömässä läheisyydessä. Prisman ohi kulkee päivittäin noin 200 000 autoa, suuri määrä jalankulkijoita ja metroasemalta on suora yhteys kauppakeskukseen ja Prismaan, kertoo SOK Retail Int. Oy:n toimitusjohtaja Vesa Punnonen.

Kauppakeskuksen kokonaispinta-ala on 35 700 neliömetriä, josta Prismalle tulee hieman yli 2 300 neliömetriä. Kauppakeskukseen tulee 324 autohallipaikkaa.

– Etenemme Prisma-projekteissamme strategiamme mukaisesti. Seuraava Prisma- market avataan marras–joulukuussa. Prisma-hypermarketeja ja -supermarketeja avataan yhteensä Pietariin tämän ja ensi vuoden aikana 4­–6, pidemmällä tähtäimellä yhteensä noin 30 yksikköä, Punnonen sanoo.

Prisma-ketjun kilpailuetuja ovat kilpailluilla Pietarin markkinoilla myymälöiden hyvä hinta-laatu suhde, luotettavuus, laaja valikoima, tehokkuus ja ostamisen helppous.

– Pietarissa toimimisesta on S-ryhmälle useita hyötyjä. Pietarissa saamme arvokasta oppia maailman suurimpien vähittäiskaupan ketjujen kanssa toimimisesta ja voimme hyödyntää näitä oppeja myös Suomessa. Lisäksi meillä on Pietarissa jo yli 100 000 kanta-asiakasta, jotka käyttävät aktiivisesti ryhmämme palveluita myös Suomessa käydessään. Alkuinvestointien jälkeen tulemme myös tekemään Pietarissa merkittävää taloudellista tulosta, Punnonen toteaa.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.