S-ryhmän osuustoimintarekka tuo tarinat tien päälle

S-ryhmän osuustoimintarekka tuo tarinat tien päälle

14.5.2012

S-ryhmä juhlistaa YK:n kansainvälistä osuustoimintavuotta sekä kahta miljoonaa asiakasomistajaansa osuustoimintarekkakiertueella. Eri osuuskauppojen alueilla kiertävä tapahtumarekka kuljettaa mukanaan tietoa osuustoiminnallisesta vaikuttamisesta tarjoten samalla kaikenikäisille mukavaa kesäohjelmaa erilaisten pelien ja aktiviteettien muodossa.

Osuustoimintarekka kiertää maata toukokuusta elokuuhun. Tapahtumakiertueen tavoite on viedä osuustoimintaa ja asiakasomistajuutta suomalaisten tietoisuuteen. Tapahtuma viestii osaltaan myös siitä, mitä osuustoiminta on S-ryhmässä, ja mitä se asiakasomistajille merkitsee.  Kiertue jatkaa jo alkanutta 2 miljoonaa tarinaa -kampanjaa, jossa on kerätty asiakasomistajien tarinoita ja muistoja osuustoiminnasta.

Kiertueen päätähtenä on 18,5-metrinen Kenworth-rekka vuodelta 1978. Rekan yhteyteen pystytetään lisäksi ilmatelttoja ohjelmaa varten. Rekka on mukana erilaisissa tapahtumissa kesän mittaan, muun muassa Pori Jazzeilla sekä Tangokadulla Seinäjoella. Kaiken kaikkiaan yksitoista alueosuuskauppaa on jo mukana tapahtumakiertueella.

Maksuttomissa tapahtumissa voi tutustua osuustoiminnan periaatteisiin, kysyä asiakasomistajuudesta tai vastuullisesta kuluttamisesta sekä viihtyä vaikkapa Onnenpyörän tai S-Etukorttimyllyn parissa. Paikalla on osuuskauppakohtaisesti eri näytteilleasettajia.

Kiertueella on mukana yhteistyökumppaneina Elisa sekä Punainen risti. Punainen risti opettaa arjen turvallisuutta erilaisten taitoratojen kautta ja valmentaa ensiaputaidoissa. Samalla kerätään varoja varhaisnuorten Reddie Kids -kerhotoimintaan.

Kiertueen toteutuksesta yhdessä SOK:n kanssa vastaavat PR Trailers sekä Hohto Oy.

Lisätietoja: Asiakkuuspäällikkö Merja Tummunki, SOK, p. 010 76 81210, merja.tummunki@sok.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.