ABC_aukiolot_tiedote

S-ryhmän ABC-asemat avoinna vapaasti, muissa ravintoloissa vaihtelevat rajoitukset

ABC-asemat ovat saaneet olla vapaasti auki sunnuntaista 1.11. alkaen. Muiden ravintoloiden aukioloajat vaihtelevat alueellisesti ja liiketyypin mukaan. Myös asiakaspaikkarajoituksissa on alueellisia eroja.

2.11.2020

ABC-asemien aukiolot vapautuivat normaaleiksi 1.11. alkaen. Ne siis saavat olla avoinna joko vuorokauden ympäri tai niille määritellyn asemakohtaisen aukioloajan puitteissa.

– Palvelemme jälleen normaalisti ja kaikki tuotteet ja palvelut, kuten noutopöytä ja muukin ruokatarjonta, ovat kokonaisuudessaan asiakkaidemme käytettävissä. Turvallisuus on toiminnan keskiössä: ABC-asemilla on edelleen käytössä 175 kohdan listaus, joka sisältää kaikki toimenpiteet turvalliseen ruokailuun ja asiointiin, kehitysjohtaja Marko Fonsén korostaa.

Muiden ravintoloiden osalta rajoitukset ovat aluekohtaisia ja riippuvat myös ravintolan pääasiallisesta toimintamallista. Ruokaravintoloiden ja kahviloiden rajoitukset ovat hieman väljempiä kuin pääosin alkoholin anniskeluun keskittyvien yökerhojen, baarien ja pubien. Enemmistö S-ryhmän ravintoloista on ruokaravintoloita. Niihin kuuluvat esimerkiksi valtakunnalliset Rosso- ja Amarillo-ketjut.

Kaikissa S-ryhmän ravintoloissa kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen ja opastetaan myös asiakkaita turvalliseen asiointiin.

Alueellisen vaihtelun ja ravintolatyypin vaikutuksen vuoksi aukioloajat kannattaa aina tarkastaa osoitteesta www.raflaamo.fi. Paikan päällä nauttimisen vaihtoehtona monessa ravintolassa toimii take away -palvelu. Ravintolat löytyvät täältä: https://www.raflaamo.fi/fi/take-away

ABC-asemien tarjontaan voi tutustua osoitteessa www.abcasemat.fi.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.