Kuvateksti

S-ryhmään uudet ravintolat Qualitano ja Tsiken

Raision Kauppakeskus Myllyyn avautuu 10.9. kaksi uutta ravintolaa: monipuolinen kanaravintola Tsiken ja pizzaa roomalaiseen tapaan paloina tarjoava Qualitano. Ravintolakonseptit laajenevat myöhemmin muihin Suomen kauppakeskuksiin.

8.9.2015

Pizzaravintola Qualitanossa asiakas valitsee suosikkinsa lasitiskin takana olevista herkullisen rapeista pizzavaihtoehdoista. Tsikenissä nautitaan kana-annoksia aasialaiseen, amerikkalaiseen ja välimerelliseen tapaan.

– Kauppakeskusten ravintolamaailmat ovat uudistumassa ja niihin saadaan uusia ravintolaliikeideoita ja laadukkaampaa tarjontaa. Ravintolaruokailuun ja matkailuun tottuneet asiakkaat kaipaavat nyt entistä parempaa ruokailukokemusta myös kauppakeskuksissa. Uudet konseptimme tarjoavat samaan aikaan nopean mutta laadukkaan ja monipuolisen ravintolaelämyksen, sanoo SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan kehityspäällikkö Petri Martola.

Tsikenistä eri makumaailmojen kanaa

Kanaravintola Tsikenin ruokalistalta löytyy hampurilaisia, reiluja salaatteja ja meheviä kana-annoksia. Amerikkalaiset, aasialaiset ja välimerelliset maut kruunaa ravintolan erikoisuuden, maustebaarin, tuoreet yrtit sekä paikan päällä valmistetut lisukesalaatit ja kastikkeet. Annoksissa hyvä hinta-laatusuhde yhdistyy katuruokakeittiöiden rentoon tunnelmaan.

Qualitanosta pizzaa roomalaisittain

Qualitanossa laadukkaista raaka-aineista tehdyt pizzat tarjoillaan aitoon roomalaiseen tyyliin paloina. Palatarjoilu, al taglio, sopii mainiosti niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Pizzan lisäksi Qualitanon ruokalistalla on reheviä salaattiannoksia, kuten kana-päärynä-gorgonzola- ja avokado-provolone -salaattia. Ruokaelämystä täydentävät italialaiset viinit ja oluet.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.