Pride

S-ryhmä viidettä vuotta yhteistyössä Helsinki Priden kanssa

9.6.2022

Yhteinen, syrjimätön ja monimuotoinen S-ryhmä on vastuullisuustyömme kantavia teemoja. Yksi toimista näiden arvojemme edistämiseksi on S-ryhmän kumppanuus jo viidettä vuotta Suomen suurimman ihmisoikeustapahtuman Helsinki Priden kanssa.

"Jokaisella s-ryhmäläisellä pitää olla tunne, että meillä saa ja voi olla täysin oma itsensä. Pride-tapahtuma muistuttaa meitä siitä, että työtä yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien puolesta pitää tehdä myös 2020-luvun Suomessa”, sanoo SOK:n vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa.

Helsinki Pridea vietetään tänä vuonna koko kesäkuun ajan. Perinteistä Helsinki Pride -viikkoa juhlitaan tuttuun tapaan kesäkuun viimeisellä viikolla 27.6.-3.7.2022. Pride-viikon ohjelma painottuu viikolle 26 ja ohjelmat levittäytyvät ympäri pääkaupunkiseutua. https://pride.fi/pride-week/pride-info-2022/

[object Object]

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.