Amfor

S-ryhmä palkittiin vastuullisuudestaan Amforin vuoden jäsenenä

Eurooppalaisten yritysten sosiaalista vastuuta kehittävä ja valvova Amfori on palkinnut S-ryhmän vuoden jäsenyrityksenä. Palkinto myönnettiin kaikkiaan kolmelle yritykselle, ja S-ryhmä palkittiin Johtajuus-kategoriassa.

19.6.2019

Palkinnon taustalla on S-ryhmän kehittämä radikaalin läpinäkyvyyden -käsite. Esimerkki sen soveltamisesta on ryhmän aloitteesta vuonna 2018 tehty selvitys sen säilyketomaattien hankintaketjun työoloista Etelä-Italiassa.

Selvityksen teki riippumaton kansainvälinen kansalaisjärjestö Oxfam, jonka raportti on avoimesti saatavilla verkossa. Selvityksessä nousi esille useita epäkohtia muun muassa työvoiman rekrytoinnissa.

Amforin vuosikokous valitsi järjestölle myös uuden hallituksen. SOK:n vastuullisuusjohtaja Lea Rankinen jatkaa edelleen hallituksen jäsenenä.


Kuvat: SOK

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.