S-ryhmä muistaa sotaveteraaneja joululahjoituksella - S-ryhmä
Kuvateksti

S-ryhmä muistaa sotaveteraaneja joululahjoituksella

SOK:n hallintoneuvosto on päättänyt jakaa yhteensä 25 000 euron joululahjoituksen muun muassa sotaveteraaneille sekä nuorten ja kehitysvammaisten toimintaa tukeville säätiöille.

19.12.2014

Tämän vuoden yksi tukikohde on Sotiemme veteraanit -keräys. Keräyksellä osoitetaan kiitollisuutta ja kunnioitusta sotaveteraanien ponnisteluja kohtaan, ja tuetaan etupäässä pienituloisten veteraanien, heidän puolisoidensa ja leskiensä sekä sotaleskien asumista kotonaan.

S-ryhmän on perinteisesti tukenut myös lasten ja nuorten hyvinvointia edistäviä tahoja. Tänä vuonna pääpaino on hankkeissa, jotka auttavat syrjäytyneitä tai syrjäytymisvaarassa olevia nuoria.  Lahjoitus annetaan Tukikummit-säätiön lisäksi myös Suomen lasten ja nuorten säätiön Myrsky-hankkeeseen, joka on tavoittanut erilaisten taideohjelmien kautta jo yli 18 000 nuorta eri puolilla Suomea.

Lastenosastoille piristystä tuovat Sairaalaklovnit saavat myös tänä vuonna S-ryhmän joululahjoituksen. Koulutettujen klovnitohtoreiden määrä on jo 40, ja toiminta Suomen yliopistollisissa sairaaloissa jatkuu aktiivisena.

S-ryhmä muistaa joululahjoituksella myös Munuais- ja maksaliittoa, Suomen Luonnonsuojelun Säätiötä, Rinnekodin Kehitysvammatutkimuksen Kannatusyhdistystä ja Suomen Maanpuolustuksen tuki ry:tä.

Lisätietoja:

Juhani Ilmola, edunvalvontajohtaja, SOK, puh. 010 76 80268

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.