Itsehoidon tuotteet koko perheelle Prismoista ja S-marketeista

S-ryhmä kasvattaa itsehoitotuotteiden valikoimaa – nenäsuihkeen ja lihasgeelin saa nyt Prismoista ja S-marketeista

17.8.2023

Prismoissa ja S-marketeissa vastataan nyt asiakkaiden toiveeseen ostaa arjessa usein kaivattuja itsehoidon tuotteita päivittäisten ostosten yhteydessä. Valikoimaan tulee tuotteita, joita on aiemmin myyty lähinnä erikoisliikkeissä ja apteekeissa. Uutuustuotteiden joukossa on muun muassa lihasgeeli, nenäsuihke sekä kuorsauksen estotuotteita.

Tuotteita tulee kaikkiin Prismoihin ja S-marketeihin. Tuotevalikoima vaihtelee myymälän koon mukaan, isoissa myymälöissä on laajempi valikoima. Tuotteiden joukossa on muun muassa

  • Voltnatura geeli lihaksille 50 ml

  • Otrivin Natural nenäsuihke 50 ml

  • Snoreeze-tuotesarja (nenäsuihke, nielusumute sekä imeskelypastilli) kuorsauksen estoon

  • Bruxeeze-kisko hampaiden narskutukseen

  • Nenänhuuhtelukannu Sarvikuono

  • 3M korvatulpat

  • Hansaplast suihkelaastari

Tuotteet löytyvät myymälöistä vanujen ja laastareiden yhteydestä. Samaan esillepanoon kootaan myös muita jo aiemmin myynnissä olleita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita kuten kylmägeelejä, kipuvoiteita ja seksuaaliterveystuotteita, kuten Satisfyer-sarja.

Myyntiin tulevia itsehoidon tuotteita ei ole juurikaan vähittäiskaupassa myyty, vaikka rajoituksia myynnille ei itsehoitolääkkeiden tavoin ole. Kasvava kiinnostus tuotteita kohtaan tuo tuotteet nyt markettien hyllyille.

– Meidän itsehoidon tuotteiden valikoima palvelee asiakkaita uutuustuotteiden myötä todella hyvin esimerkiksi syysflunssakaudella ja tuotteet saa nyt sujuvasti päivittäisen asioinnin yhteydessä, myyntipäällikkö Venla Kuoppamäki S-ryhmän marketkaupasta kuvaa.

– Valikoimiin tulevien, asiakkaille tuttujen itsehoidon tuotteiden teho perustuu luonnollisiin kasviperäisiin ainesosiin, eivätkä ne sisällä lääkeaineita kuten suuri osa apteekissa myytävistä tuotteista.


Kuvat: Sami Heiskanen

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.