S-ryhmä haluaa palvella myös yrityksiä yhä paremmin

S-ryhmä haluaa palvella myös yrityksiä yhä paremmin

1.11.2012

Yksityisille kuluttajille suunnattu S-Etukortti on saavuttanut vankan aseman yhtenä arvostetuimmista suomalaisista palvelubrändeistä. Nyt S-ryhmä tarjoaa yritysasiakkailleen maksuvälineeksi S-Yrityskorttia, jolla myös suomalaisten yritysten asioinnista halutaan tehdä mahdollisimman helppoa ja palkitsevaa.

S-Yrityskortissa on monia houkuttelevia ominaisuuksia: sillä saa maksuaikaa ja alennuksia, eikä ostoista saatuja kuitteja tarvitse säilyttää. S-Yrityskortin kuukausittainen korttilasku on alv-vähennyskelpoinen ja sisältää kaikki kuitin tiedot yrityksen kirjanpitoa varten.

S-Yrityskortti on ensimmäinen näin laaja toteutus, jossa yritysasiakas säästyy kuittien etsiskelyltä ja käsittelyltä. S-Yrityskortilla ostettaessa kuittitieto siirtyy S-ryhmän toimipaikoista sähköisesti asiakkaan korttilaskulle. Koko kuukauden tapahtumat ovat yhdellä laskulla, mikä on yrityksen kirjanpidon näkökulmasta ihanteellista.

– Arvioidaan, että suomalaisissa yrityksissä yhden ostokuitin käsittelyyn kuluu korttikäyttäjän aikaa keskimäärin viisi minuuttia ja talousosastolta tai tilitoimistolta toiset viisi minuuttia. Pienissäkin yrityksissä voi olla useita kymmeniä kuitteja kuukaudessa. S-Yrityskortilla tehdyt ostot tuottavat siis asiakasyrityksissämme merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä, sanoo S-Yrityskortti Oy:n toimitusjohtaja Niko Sinervä.

S-Yrityskortti on maksuaikakortti, jolla yritys saa maksuaikaa keskimäärin 30 päivää. S-Yrityskortillayritys saa myös alennuksia S-ryhmän toimipaikoista tapahtuvista ostoista. Kortti ei maksa yritykselle mitään. Korttiostoja voi seurata lähes reaaliaikaisesti Extranet-palvelussa, josta voi myös muodostaa erilaisia raportteja ostoista sekä siirtää tietoja eri talousjärjestelmiin.

– Tarjoamme nyt kehitetyllä S-Yrityskortin palvelukokonaisuudella hyötyjä paitsi asiakasyrityksillemme, mutta myös tilitoimistoille. Tavoitteemme onkehittää yhä parempia ratkaisuja, jotka helpottavat yritysten arkea niin ostamisen kuin myös laskujen käsittelyn ja kirjanpidon osalta, Niko Sinervä kertoo.

S-Yrityskortti toimii tällä hetkellä maksuvälineenä ABC-, Prisma-, S-market-, Sale-, Alepa-, Sokos-, Emotion- ja Kodin Terra -ketjujen toimipaikoissa. Vuonna 2013 palvelutarjonta täydentyy, kun Sokos Hotels ja Radisson Blu -hotelliketjut sekä S-ryhmän ketjuravintolat hyväksyvät S-Yrityskortin maksuvälineenä.

– Meillä on hieno mahdollisuus avata S-ryhmän laaja palvelutarjonta suomalaisille yrityksille, mutta samalla teemme hyvää myös asiakasomistajillemme. Yritysasiakkuuksien kehittämisellä on positiivinen vaikutus osuuskauppojen liiketoimintaan ja tulokset näkyvät asiakasomistajalle parempina etuina ja tuottoina oman osuuskaupan menestyksestä, S-Yrityskortti Oy:n Niko Sinervä toteaa.

S-Yrityskortti Oy on SOK:n tytäryhtiö. 

Lisätiedot:Niko Sinervä, toimitusjohtaja S-Yrityskortti Oy, puh. 010 76 82595

S-ryhmä on osuustoiminnallinen kaupparyhmä, johon kuuluu 21 alueosuuskauppaa, 8 paikallisosuuskauppaa sekä osuuskauppojen palvelu- ja kehitysyhtiö SOK:n omat liiketoiminnot. S-ryhmän osuuskaupat ovat sen asiakkaiden omistamia yrityksiä. Asiakasomistajia osuuskaupoilla on yli 2 miljoonaa.

Osuuskauppojen kehittyvästä liiketoiminnasta hyödyn saa asiakasomistaja.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.