S-Pankki tarjoaa mahdollisuuden nostaa käteistä myös pienemmillä paikkakunnilla

S-Pankki tarjoaa mahdollisuuden nostaa käteistä myös pienemmillä paikkakunnilla

21.11.2011

S-Pankin henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaavan johtaja Jari Sinkkosen mukaan suomalaisilla kuluttajilla on tarvetta käteiselle jatkossakin, vaikka korttimaksamisen aikakaudella käteisen käyttö on vähentynyt huomattavasti.

– On edelleen paljon pienempiä tapahtumia, joissa ei voi maksaa kortilla. Ja esimerkiksi lapsille halutaan usein antaa käyttörahaksi käteistä. En usko, että käteisen tarve loppuu vielä vuosikausiin, hän sanoo viitaten käteisnostomahdollisuuksien karsimiseen liittyvään keskusteluun.

Sinkkosen mukaan käteisen käyttö on edelleen osa suomalaisten arkea ja sen nostamiseen pitää olla mahdollisuus pienemmilläkin paikkakunnilla.

S-ryhmään kuuluva S-Pankki tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nostaa käteistä noin tuhannesta kaupasta eri puolilla Suomea. Käteisnostoja voi tehdä kauppojen aukioloaikoina.

– Kassoilla tehtävät nostot pysyvät jatkossakin kauppapankin palveluvalikoimassa, Sinkkonen lupaa.

Lisätietoa:Johtaja Jari Sinkkonen, S-Pankki Oy, puh 010 76 81378, jari.sinkkonen@s-pankki.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.