Kuvateksti

S-Pankin nimissä on lähetetty kalasteluviestejä

S-Pankin nimissä on tänään lähetetty niin sanottuja tietojen kalasteluviestejä (phishing). Viesteissä on pyydetty asiakkaita turvallisuussyihin vedoten vahvistamaan S-Pankki Oy:n tiedot kirjautumalla sähköpostissa annetun linkin kautta verkkopankkiin.

15.11.2013

Huijausviestin saaneiden ei missään tapauksessa tule avata sähköpostin linkkiä ja antaa sitä kautta pankkitunnuksiaan. S-Pankki ei koskaan kysy asiakkaan pankkitunnuksia tai luottokorttitietoja tai muita arkaluonteisia tietoja sähköpostiviestillä tai soittamalla asiakkaalle. Mikäli olet klikannut linkkiä ja antanut pankkitunnuksesi tai korttitietosi, tulee sinun sulkea tunnuksesi/korttisi välittömästi soittamalla sulkupalveluiden numeroihin:Pankkitunnusten sulkupalvelu (09) 6964 6820Korttien sulkupalvelu 020 333

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.