S-Business Ruokahelppi

S-Business Ruokahelpillä tuntuvat edut ruoan kotiinkuljetuspalveluille

SOK:n tytäryhtiö S-Business Oy on käynnistänyt uuden yhteistyömuodon yrityksille, jotka kuljettavat ruokakasseja riskiryhmiin kuuluville ja karanteenissa oleville asiakkailleen. Ruokahelpillä S-Business -yritysasiakkaat saavat esimerkiksi alennusta toimitettujen ruokaostosten loppusummasta sekä kulkemiseen käytetyn polttonesteen hinnasta.

8.5.2020

Näin Ruokahelppi toimii

  • Ota vastaan asiakkaasi tilaus.
  • Mene S-ryhmän kauppaan ja kerää tarvittavat ostokset.
  • Maksa ostokset yrityksesi S-Business -kortilla. Säästä kuitti maksun perimiseksi asiakkaalta, muuten et sitä tarvitse.
  • Toimita ostokset ja veloita tilaus asiakkaaltasi.
  • Saat S-Business-koontilaskun yrityksellesi kerran kuukaudessa. Ei laskutuslisää ja keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.
  • Hyvitämme 2 % ostoksistasi yrityksellesi S-Business -laskun yhteydessä.
  • Lisäksi saat ABC-asemilta polttonesteiden litrahinnoista 4,5 sentin alennuksen.

Tarkempaa tietoa Ruokahelpistä ja sen käyttöönotosta löydät verkkosivuiltamme. Lisätietoja Ruokahelpistä voit kysyä sähköpostitse asiakaspalvelu.s-business@sok.fi.

Yritykset etenkin kuljetusalalla ovat joutuneet pulaan koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Esimerkiksi taksikyytien määrä on romahtanut. Monet yritykset, kuten juuri taksit, ovat pyrkineet sopeutumaan tilanteeseen alkamalla tarjota kaupankäyntiapua riskiryhmiin kuuluville ja kotona karanteenissa oleville.

S-Business Oy:n uusi Ruokahelppi on kädenojennus ruokaostosten kotiinkuljetuspalveluita tekeville yrityksille. Ruokahelppi helpottaa yritysten arjen pyörittämistä sekä tarjoaa alennusta S-ryhmästä hankittujen ruokaostosten loppusummasta ja polttonesteiden hinnoista.

Tuntuvat edut

S-Business -asiakasyritys saa kahden prosentin hyvityksen ruokaostoksista, kun ostopaikkana on S-ryhmän kauppa eli Prisma, S-market, Sale, Alepa tai Food Market Herkku. ABC-asemilta tankatusta polttonesteestä saa alennusta 4,5 senttiä litralta. Lisäksi yritys saa korotonta maksuaikaa 30 päivää ilman laskutuslisää. Kaikki ostokset tulevat kuukausittain näppärästi yhdelle laskulle.

– Tarjoamme S-Business -asiakasyrityksille hyödyllisen konseptin tilanteessa, jossa ruoan verkkokauppapalvelut ovat monin paikoin ruuhkautuneet. Kysyntä kauppakassipalveluille ja tarve niitä tarjoaville yrityksille on kasvanut merkittävästi, toteaa S-Business Oy:n toimitusjohtaja Jenni Kuisma.

Etuihin kiinni S-Business -asiakkuudella – ilmaiseksi

Ruokahelppi on tarkoitettu S-Business -yritysasiakkaille, jotka tekevät kauppa-asiointeja oman asiakkaansa puolesta. Hyötyjen ja etujen saamisen edellytyksenä on Ruokahelpin käyttöönotto ja ruokaostosten maksaminen S-Business -kortilla S-ryhmän liikkeissä.

– Nykyiset yritysasiakkaamme saavat Ruokahelppi-edut käyttöön täyttämällä verkkosivuillamme olevan yhteystietolomakkeen. Saman sivun kautta myös S-Business -asiakkuudesta kiinnostuneet yritykset pääsevät etujen ja maksuttoman asiakkuuden piiriin. Se onnistuu täyttämällä hakemuslomake ja varustamalla se kampanjakoodilla ”Ruokahelppi”, Jenni neuvoo.

S-Business kehittää Ruokahelppiä asiakaspalautteiden pohjalta, ja seuraavaksi on tulossa edelleenlaskutuksen automatisointi. Tällöin yritys voi lähettää laskun S-Business -kortilla tehdyistä ruokaostoksista suoraan sen omalle asiakkaalle.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.