Kuvateksti

Radisson Blu on Euroopan johtava Upper Upscale -hotellibrändi

Kansainvälinen MKG Hospitality-ON on jälleen nimennyt Radisson Blun Euroopan johtavaksi Upper Ups-cale -hotelliketjuksi. Radisson Blu on johtava hotellibrändi kokonsa ja kattavuutensa puolesta. Ketjuun kuuluu 186 hotellia ja lähes 45 000 hotellihuonetta pääkaupungeissa, lentokenttien läheisyydessä ja suuris-sa lomakohteissa. Radisson Blu on pitänyt johtopaikkaa vuodesta 2010 lähtien.

18.4.2018

"Olemme ylpeitä ja nöyriä siitä, että olemme säilyttäneet johtavan asemamme Euroopan Upper Upscale -segmentissä. Jatkamme Radisson Blu -brändin kehittämistä niin, että se on sekä asiakkaiden että sijoittajien ykkösvalinta", kertoo Elie Younes, Radisson Hotel Group -hotelliryhmän Executive Vice President ja Chief Development Officer.

Suomessa Radisson Blu Hotelleja on kahdeksan – neljä Helsingissä sekä yksi Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Oulun hotellien liiketoiminnasta vastaa SOK:n tytäryhtiö Sokotel Oy. Turun Marina Palace Hotelin liiketoiminnasta vastaa Turun Osuuskauppa.

"Radisson Blu Hotellit Suomessa ovat olleet voimakkaan kehittämisen ja vahvan kasvun kohteena kuluneiden viiden vuoden aikana. Ketjun lippulaivahotelli Suomessa – Radisson Blu Plaza Hotel avautui täysin uudistuneena vuonna 2013, Grand Hotel Tammer ja Aleksanteri liittyivät ketjuun vuonna 2016, Radisson Blu Seaside Hotel uudistui täysin vuosien 2016-2017 aikana ja Radisson Blu Marina Palace Hotelin huoneet sekä kokous- ja juhlatilat uudistuivat 2017-2018 aikana. Myös Espoon hotelli sai alkuvuodesta uuden, modernin ilmeen", sanoo Suomen Radisson Blu Hotellien liiketoimintajohtaja Timo Vepsäläinen.

"Kasvun ja uudistusten kautta tähdätään siihen, että Radisson Blu olisi halutuin liikematkustus- ja vapaa-ajankumppani matkustajille kautta maailman ja sen myötä Suomen johtava hotelliketju vuonna 2020", sanoo Timo Vepsäläinen.

MKG:n rankinglistalla on 28 Euroopan unionin maata, Sveitsi, Norja, Ukraina, Turkki (Istanbulin eurooppalainen osa), Venäjä (ainoastaan Eurooppaan kuuluva osa Uralista länteen), Islanti, Albania, Makedonia, Bosnia, Moldova, Montenegro, Jersey, Guernsey, Serbia, Valko-Venäjä, Andorra ja Monaco. Vuoden 2017 tuloksissa on otettu huomioon myös Isossa-Britanniassa sijaitsevat Radisson Blu Edwardian -hotellit.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.